مشاهده نسخه کامل
: بهترین مجموعه آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور که میشود کنار هم گذاشت چیست؟
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم بهترین مجموعه رایگان امنیتی که بشود کنار هم گذاشت چیست ؟
آیا میشود بهش اطمینان کرد ؟ میزان امنیتی که میدهند چقدر هست ؟
سازگاریشون چطوره ؟
اصلا به نرم افزارهای امنیتی رایگان مانند کومودو و غیره میشود اطمینان کرد ؟
سوال آخرم اینه که تا اونجایی که میدونم بهتره برای امنیت بیشتر از نرم افزارهای اختصاصی امنیتی به طور مجزا استفاده کرد.
آیا درسته؟ اگر بله میشه چند گزینه ( غیر رایگان ) مناسب هم ذکر کنید .
قبلا متشکرم :11: :10:
MaMaD LooTi
02-06-2009, 15:10
سلام دوست عزيز.
در مورد سئوالتون بايد بگم كه شما ميتونيد از آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتي كه با هم ست هستند استفاده كنيد. يعني هر دو از يك نوع و مال يه شركت باشند استفاده كنيد. مثل انتي ويروس AVira كه بسته امنيتي هم داره . يا انتي ويروس Kaspersky كه اون هم بسته امنيتي جدا داره . و مثل norton
ولي اگه نظر من رو بخواي نرم افزار Panda Global Protection 2009 بهترين در اين زمينه است چون تمام چيزهاي لازم رو يك جا جم كرده و با داشتن اين آنتي ويروس ديگه نيازي به بسته امنيتي جدا از آنتي ويروس رو نخواهيد داشت. ميتونيد به اين لينك سر بزنيد. و اطلاعات كاملي رو از اين نرم افزار بدست بياريد همراه با لينك دانلودش هست.
من خودم شخصا از اين نرم افزار استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم. موفق باشي.
در پناه حق
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
silhouette
25-07-2009, 21:38
ازفايروال شروع ميكنم كه از zonealarm بهتر نديدم خيلي باسابقه وپرطرفداره من خودم شخصا چندين ورن مختلف رو ازش استفاده كردم در زماني كه دراينترنتم چندين بار پيغام مسدود نمودن يك حمله رو بهم داده
آنتي ويروس هم نود32 فقط بخاط اينكه اولا بي چون .چرا آپديت ميشه ثانيا اختياجي به كرك نداره
آنتي اسپاي رو همون زون هم داره ولي اگه سيستمت زور گاو رو داره بلانسبت doctor spyware رو پيشنهاد ميكنم
معمولا بسته هاي امنيتي كه همه اينا رو دارن به هيچ وجه مورد تاييد من نيستم چون قبلا استفاده كردم و عبرت گرفتم مثل نورتون2008
ازفايروال شروع ميكنم كه از zonealarm بهتر نديدم خيلي باسابقه وپرطرفداره من خودم شخصا چندين ورن مختلف رو ازش استفاده كردم در زماني كه دراينترنتم چندين بار پيغام مسدود نمودن يك حمله رو بهم داده
آنتي ويروس هم نود32 فقط بخاط اينكه اولا بي چون .چرا آپديت ميشه ثانيا اختياجي به كرك نداره
آنتي اسپاي رو همون زون هم داره ولي اگه سيستمت زور گاو رو داره بلانسبت doctor spyware رو پيشنهاد ميكنم
معمولا بسته هاي امنيتي كه همه اينا رو دارن به هيچ وجه مورد تاييد من نيستم چون قبلا استفاده كردم و عبرت گرفتم مثل نورتون2008
در مورد اولین توصیتون اینو بگم که درسته که zonealarm فایروال خوبیه ولی در عوض چون مال شرکت مایکروسافت هست و ویندوزهای ما هم ماشالله همشون اصل هست مایکروسافت از این نرم افزار برای جاسوسی و شناسایی ویندوزهای تقلبی به کار می برد.
ممنون.:10::8:
GodFather009
29-07-2009, 13:36
من که کسپر 2010 رو با فایروال outpost میپسندم
فکر کنم از این بهتر نمیشه
mohammad_87
30-08-2009, 14:57
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم بهترین مجموعه رایگان امنیتی که بشود کنار هم گذاشت چیست ؟
آیا میشود بهش اطمینان کرد ؟ میزان امنیتی که میدهند چقدر هست ؟
سازگاریشون چطوره ؟
اصلا به نرم افزارهای امنیتی رایگان مانند کومودو و غیره میشود اطمینان کرد ؟
سوال آخرم اینه که تا اونجایی که میدونم بهتره برای امنیت بیشتر از نرم افزارهای اختصاصی امنیتی به طور مجزا استفاده کرد.
آیا درسته؟ اگر بله میشه چند گزینه ( غیر رایگان ) مناسب هم ذکر کنید .
قبلا متشکرم :11: :10:
سلام.خب دوست عزیز تا اینجا که می بینید هیچ کس با دیگری هم نظر نیست چون هر سیستم دارای کاربری متفاوتی با سیستم دیگست.این رو کاربر گرامی Hamilton تو یکی از پستهاش نوشته بود:
امنيت يك مقوله نسبي هستش و امنيت مطلق وجود نداره.امنيتي سيستم تابع عوامل مختلف و متعدديه.مثلا اينكه چه كس يا كساني از سيستم استفاده ميكنند؟ميزان آشنايي افراد استفاده كننده از سيستم از مقولات امنيتي چقدره؟چقدر افراد با برنامه هاي امنيتي آشنايي دارند؟ميزان اشنايي آنها در مورد عملكرد برنامه هاي امنيتي چقدره؟از چه برنامه هاي امنيتي در سيستم خود استفاده ميكنند؟چه نكاتي را در هنگام گشت و گذار در اينترنت و هنگام استفاده از برنامه ها و كركها و...را رعايت ميكنند ....ساير موارد.
پس اینکه برای همه یه نسخه بپیچیم درست نیست.هرکس بنا به تجربه و استفاده خودش یه آنتی ویروس یا نرم افزارهای امنیتی دیگر رو امتحان کرده و معرفی می کنه.اما برای راهنمایی بیشتر می تونید به تاپیک های مقایسه آنتی ویروس و تاپیک مقایسه فایروال یه سری بزنید.
در هرحال آنتی ویروسهای ناد32 و کاسپرسکی جزو بهترین و پرطرفدارترین آنتی ویروسها هستن که نمیشه گفت کدوم بهتر از دیگریست.مثلا کاسپرسکی کمی تو بلهک لیست کردن سریالها سخت گیره نسبت به ناد32 اما در تستهای سایتهای معتبر بالاتر از ناد قرار می گیره.در مورد فایروال هم online armor در جدیدترین رده بندی ها بالاتر از همه قرار داره و بعد outpost و kaspersky internet security قرار دارن.شما حداقل سعی کن از بین بهترینها یکی رو انتخاب کنی.حالا اینکه واقعا کدوم برای شما بهتره فقط و فقط خودتون می تونید انتخاب کنید.اینکه چقدر مسایل امنیتی رو در هنگام سوالات فایروالها جواب بدید،اینکه بخواید خود فایروال چقدر در بلاک کردن برنامه ها خودکار عمل کنه.اینکه چقدر به اینترنت متصل هستید و چه سایتهایی رو بازدید می کنید و ...
پس صرفا با پیشنهاد یه کاربر نسبت به یه برنامه امنیتی(چه آنتی ویروس چه فایروال و...)تغییر موضع ندهید.
ضمنا من توی نتایج تستهای امنیتی که در همین سایت هم می تونید ببینید دیدم که نرم افزارهایی که بصورت free هستن نیبت به نرم افزارهای رجیسترشده عملکرد ضعیفتری دارن.
موفق باشید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.