PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك: مشكل عجيب در چشم

MicroSystem
23-05-2009, 20:29
امروز طرفهاي ساعت 10 صبح متوجه شدم چشم چپم قرمز شده. تقريبا 3 نقطه است
سفيده چشم چسبيده به سياهي
يه ذره به كنار
و درست زير پلك

من هيچ خوني نديم ولي انگار تو اين قرمزيها لخته چشم هست. هيچ دردي هم ندارم . حدس ميزنم تو راه هم برگ درختي چيزي سايشي به چشم داشته ولي اون زخمي كه زير پلكه اين احتمال رو كم ميكنه.

جالب اينجا است كه الان كه حدود 10 شب هست خيلي بهتر شده و تا صبح هم احتمالا خوب بشه ولي من رو نگران كرده
به نظر شما دكتر متخصص برم يا نه و يا چون خوب شده ولش كنم
اين رو هم بگم كه همون 10 صبح چون خانه بهداشت بودم رفتم دكتر عمومي و يه قطره سولفاستاميد هم بهم داد

eMer@lD
03-06-2009, 17:18
امروز طرفهاي ساعت 10 صبح متوجه شدم چشم چپم قرمز شده. تقريبا 3 نقطه است
سفيده چشم چسبيده به سياهي
يه ذره به كنار
و درست زير پلك

من هيچ خوني نديم ولي انگار تو اين قرمزيها لخته چشم هست. هيچ دردي هم ندارم . حدس ميزنم تو راه هم برگ درختي چيزي سايشي به چشم داشته ولي اون زخمي كه زير پلكه اين احتمال رو كم ميكنه.

جالب اينجا است كه الان كه حدود 10 شب هست خيلي بهتر شده و تا صبح هم احتمالا خوب بشه ولي من رو نگران كرده
به نظر شما دكتر متخصص برم يا نه و يا چون خوب شده ولش كنم
اين رو هم بگم كه همون 10 صبح چون خانه بهداشت بودم رفتم دكتر عمومي و يه قطره سولفاستاميد هم بهم داد

سلام
زیاد از مطالب نوشته شده سر در نیاوردم. شرمنده

اما با توجه به اینکه دکتر به شما سولفاستامید دادند ممکنه به یک عفونت سطحی چشم شما دچار شده باشه..
و دود ، برخورد سطحی با برگ درخاتن ، و یا حتی در معرض باد قرار گرفتن و یا پشت کامپیوتر به مدت طولانی نشستن باعث این اتفاق شده باشه
اگر هنوز آثار بیماری در چشمتان هست ،بهتره که با یک چشم پزشک مشورت کنید.

shalineh
03-06-2009, 18:03
با توجه به اینکه در فصل بهار به سر می بریم و فصل ، فصل آلرژی است .پیشنهاد میکنم از قطره نفازولین + آنتازولین استفاده کنید.
قطره سولفاستامید هیچ تاثیری نخواهد داشت. تجویز این قطره اندیکاسیونهای خاص خودش رو داره. که شما فاقد این اندیکاسیونها هستید.

raz72592
07-06-2009, 09:24
منم ميخواستم همين رو بگم !

یكی از دلایل قرمز‌شدن چشم و ورود اجسام ریز به داخل چشم‌هاست.

گاهی‌اوقات قرمزی چشم از بروز واكنش‌های حساسیتی یا در اصطلاح آلرژی ناشی می‌شوند.

در مواقعی كه لنز به طور مناسب روی قرنیه قرار نگیرد، چند ساعت پس از قرار گرفتن در چشم به دلیل آنكه اكسیژن رسانی به

سهولت انجام نمی‌شود، فرد احساس جسم خارجی در چشم خود كرده و چشم دچار قرمزی می‌شود.

چشم از لایه‌های مختلفی تشكیل شده است كه هر یك از این لایه‌‌ها می‌توانند دچار التهاب شوند. علل این التهابات هم بسیار

متفاوتند. به‌طور مثال، بروز عفونت‌های ویروسی، سل، عفونت‌های قارچی و غیره از این جمله‌اند،

وبسياردلايل ديگر ميتونه باعث قرمزي چشم بشه.

درمان

در مورد آلرژی‌‌ها و حساسیت‌ها، مهم‌ترین كار شناخت عوامل حساسیت‌زا و دور‌ی‌كردن از آنهاست و پيشنهاد دوست عزيز شالينه

كاملا" درست است.

البته يك تذكر كوچك با اجازه اساتيد گلم:

هر گونه قطره می‌بایست پس از معاینه توسط پزشك تجویز گردد ،استفاده از قطره نفازولین برای رفع قرمزی چشم بدون توصیه

چشم پزشك و دانستن علت قرمزی چشم سبب تشخیص دیررس و عوارض می‌شود.