مشاهده نسخه کامل
: کارتهای گرافیک سری quadro و یا fireGL
morbidtale82
23-05-2009, 16:52
سلام
من میخوام یه کارت ارزون قیمت از سری quadro ( سری 3000 ) و یا fireGL ( سری 3000 یا 5000 ) بخرم. تو ایران از کجا میتونم تهیه کنم؟
سلام
چون این محصولات جزو محصولات پرطرفدار بازار نیستند مغازه ها کمتر سراغشون می زند. باید با شرکت های وارد کننده تماس بگیرید.
آواژنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای محصولات Leadtek Quadro FX
آلبالو کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای محصولات PNY Quadro FX
دریا کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای محصولات Elsa Quadro FX
محصولات ATI FireGL/FirePro هم بطور گسترده در بازار پشتیبانی نمیشن (متاسفانه) و احتمالش پایینه مدلهای دلخواهتون رو با قیمت مناسب پیدا کنید.
+
می تونید به کارتهای گرافیک قوی تر Geforce یا Radeon هم فکر کنید، چون در بعضی مواقع محصولات رده بالای Geforce یا Radeon با محصولات رده پایین Quadro FX/FireGL هم قیمت می شن و در بعضی Application ها می تونند کارایی بهتری ارائه بدن.
morbidtale82
24-05-2009, 00:34
دوست عزیز متشکرم از جوابتون.
در مورد خرید geforce هم منم این فکر رو میکردم. سال پیش یه 8800 جی تی ایکس خریدم اما بر خلاف انتظارم فقط حدود 20 تا 30 درصد کارآیی بهتر داشت نصب به 8400 تو نرمافزاری مثل مکس.
این آلبالو رو چرا reported attack site میزنه؟! امنه برم؟
دوست عزیز متشکرم از جوابتون.
در مورد خرید geforce هم منم این فکر رو میکردم. سال پیش یه 8800 جی تی ایکس خریدم اما بر خلاف انتظارم فقط حدود 20 تا 30 درصد کارآیی بهتر داشت نصب به 8400 تو نرمافزاری مثل مکس.
این آلبالو رو چرا reported attack site میزنه؟! امنه برم؟
بله امنه.
8800GTX کلا محصول خیلی خوبی برای NVIDIA Gelato نبود (نسبت به G92)
morbidtale82
24-05-2009, 15:32
تماس گرفتم. آواژنگ که نداشت. آلبالو FX1700 رو میداد 750 . دریا کامپیوتر FX1800 رو میداد 800 تومن. حالا من موندم اینا قیمتهای واقعی هستن یا سر کارین. چون تو اینترنت سری 1000 رو تو مایه های 400-500 تومن دیده بودم. نظری ندارین؟
تماس گرفتم. آواژنگ که نداشت. آلبالو FX1700 رو میداد 750 . دریا کامپیوتر FX1800 رو میداد 800 تومن. حالا من موندم اینا قیمتهای واقعی هستن یا سر کارین. چون تو اینترنت سری 1000 رو تو مایه های 400-500 تومن دیده بودم. نظری ندارین؟
Quadro FX 1800 حدود 400 پوند هست (600 تومن) و FX 1700 حدود 350 پوند (525 تومن) که خیلی غیرمنصفانه بهتون قیمت ندادند!
در کل FX 1800 ارزش خرید بیشتری داره (هسته G94، جدیدتر و کارایی به مراتب بهتر نسبت به FX 1700)
+
Geforce GTX 285 هم می تونید خریداری کنید که در Function هایی که Gelato برای سری Geforce پشتیبانی می کنه نسبت به هر دوی FX 1800 و FX 1700 کارایی بالایی داره و قیمتش هم تقریبا نصف اون دو هست!
morbidtale82
24-05-2009, 17:28
اگه gelato با سری geforce بهتر پرفورمنش بده که یوزرها بی کارن مگه برن کوادرو بخرن. :دی
میشه لیست بنچ مارک بدین از مقایسه این دو؟
اگه gelato با سری geforce بهتر پرفورمنش بده که یوزرها بی کارن مگه برن کوادرو بخرن. :دی
میشه لیست بنچ مارک بدین از مقایسه این دو؟
مثل اینکه دقت نکردید!
Geforce های High-End در مقایسه با Quadro FX های Midrange و در Function هایی که Gelato برای Geforce ها پشتیبانی می کنه می تونند کارایی بهتری داشته باشند.
یک سری از Function ها فقط برای محصولات Quadro FX فعال هستند و یک سری از نرم افزارها اصلا از Gelato پشتیبانی نمی کنند که در اون مواقع Quadro FX های Midrange هم نیاز هست. به علاوه اینکه Quadro FX های High-End و Ultra High-End که جای خودشون رو دارند و از همه نظر نسبت به Geforce های High-End پرفورمنس بهتری دارند.
پس یوزرها بیکار نیستند Quadro بخرند! (البته اگه نیازشون رو همون Geforce های High-End برطرف کنه نیازی به خرج اضافه ندارند!)
Geforce ها رو نمیشه با Quadro ها با بنچمارک مقایسه کرد چون بخش بنچمارک نرم افزارها پرفورمنس رو در همه توابع می سنجه که یک سری از اون توابع قابل اجرا با Geforce ها نیستند و پردازشش با اون کارت گرافیک انجام نمیشه. موقع استفاده ممکنه نیاز مداومی به اون توابع نباشه.
avecina.ir
24-05-2009, 17:45
سلامم..
سلام
من میخوام یه کارت ارزون قیمت از سری quadro ( سری 3000 ) و یا fireGL ( سری 3000 یا 5000 ) بخرم. تو ایران از کجا میتونم تهیه کنم؟
شما کارتون چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون این کارتها که اسمشون را اوردی واسه امور خاصی مثل گرافیکی و 3D و مونتاژ و انیمیشن و..... کاربرد داره نه واسه کارهای یه یوزر معمولی
morbidtale82
24-05-2009, 19:20
ممکنه این قابلیتها رو توضیح بدین و آیا رندر کردن 200 میلیون مثلث بر ثانیه جز قابلیتهایی هست که 8800 من بتونه انجام بده یا باید کوادرو بخرم.
من gelato رو نصب کردم اما هیچ تفاوتی با قبل از نصب نمیبینم.
@avecina.ir: سلام. بیشتر برای کار مدلینگ و تکسچرینگ سنگین میخوام. یه شهر ساختم کار کردن باهاش تو 3dsmax سخته چون سنگینه. مجبور شدم تیکه تیکه کار کنم در حالیکه اگه همه اش رو یه جا کار کنم کار خیلی سریع تر میشه.
morbidtale82
24-05-2009, 19:45
Quadro FX 1800 حدود 400 پوند هست (600 تومن) و FX 1700 حدود 350 پوند (525 تومن) که خیلی غیرمنصفانه بهتون قیمت ندادند!
من تو گوگل سرچ کردم اما قیمتها دور و بر 300-400 دلار بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بالای صفحه نوشته رنج قیمتها از 300 تا 900 دلار! مگه چایی احمده که هر جایی یه قیمتی میده؟
ممکنه این قابلیتها رو توضیح بدین و آیا رندر کردن 200 میلیون مثلث بر ثانیه جز قابلیتهایی هست که 8800 من بتونه انجام بده یا باید کوادرو بخرم.
من gelato رو نصب کردم اما هیچ تفاوتی با قبل از نصب نمیبینم.
@avecina.ir: سلام. بیشتر برای کار مدلینگ و تکسچرینگ سنگین میخوام. یه شهر ساختم کار کردن باهاش تو 3dsmax سخته چون سنگینه. مجبور شدم تیکه تیکه کار کنم در حالیکه اگه همه اش رو یه جا کار کنم کار خیلی سریع تر میشه.
Gelato فکر می کنم در خیلی از نرم افزارها بصورت Built-in وجود داشته باشه.
دقیقا اطلاع ندارم چه Function هایی و چه نوع پردازش هایی رو Geforce ها می تونند انجام بدند، باید در این زمینه سرچ کنید یا از افراد متخصص در اون زمینه سوال بپرسید. من در زمینه نرم افزارهای 3D اطلاعاتی ندارم!
من تو گوگل سرچ کردم اما قیمتها دور و بر 300-400 دلار بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن بالای صفحه نوشته رنج قیمتها از 300 تا 900 دلار! مگه چایی احمده که هر جایی یه قیمتی میده؟
بعضی از فروشگاه ها ممکنه با یک قیمت یک محصول رو داشته باشند و در Google ثبت کنند، ولی بعدا دیگه اون جنس رو برای فروش نیارن و قیمت رو هم تغییر ندند برای همین ممکنه هر قیمتی در هر بازه زمانی رو یکجا در گوگل ببینید. ممکنه بعضی از اونها هم دسته دوم باشند.
قیمت رو در فروشگاه های معتبر ببینید مثل Newegg یا TigerDirect:
PNY Quadro FX 1700, 512MB DDR2, $439.99
PNY Quadro FX 1800, 768MB GDDR3, $459.99
morbidtale82
24-05-2009, 21:47
من چند تا سوال درباره این کارتها دارم اگه کسی میدونه بگه لطفا:
- این کارتها ار چه سیستم رندری در محیط نرم افزار 3d استفاده میکنن ؟ تصویر رو با رابط dx پردازش میکنن یا به طریقی تا حد کیفیت software rendering هم راندمان میدن؟ چون اگه فقط dx باشه که کارتهای عادی تمام دستورالملها و سایه زنهای dx رو با بالاترین سرعت رندر کرده و جواب میدن.
- آن چیزی که انویدیا در مورد تعداد پردازش مثلثها میگه حالت top هست یا با یه سیستم معمولی و کارت کوادرو میشه به اون عدد رسید؟
avecina.ir
24-05-2009, 22:09
اتفاقن اگه یخورده راجع به کارتهای کوادرو یا فایر جی ال مطالعه کنی میبینی کار اصلیشون توی امور سه بعدی سازی هستش
morbidtale82
24-05-2009, 22:33
اتفاقن اگه یخورده راجع به کارتهای کوادرو یا فایر جی ال مطالعه کنی میبینی کار اصلیشون توی امور سه بعدی سازی هستش
همینطوره. ولی کارهای بیشتری هم انجام میدن مثل رندر بلادرنگ نزدیک به رندر آفلاین.
اینم جالبه >>
FirePro V5700 vs Quadro FX 1700 :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.