alireza_mafia2009
23-05-2009, 15:44
من وبلاگی در بلاگفا دارم که به آن دامنه ی آی آؤ وصل کردم تا قبل از بازدیدکنندگان با یکی از آدرس های زیر وارد می شدند
p30planets.tk
p30planets.blogfa.com
p30planets.sub.ir
و حالا می خواهم یک کد شرطی داشته باشم که اگر لینک ورودی طرف مساوی با هر کدام از این ها بود به او پیغامی داده شود که آدرس ما به آدرس p30planet.ir تغییر یافته از این به بعد با این آدرس وارد شوید
ممنون می شوم راهنمایی کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک کد شرطی دیگر
سایت من د رمرور گر ها به غیر از آی ای بد بالا می آید حالا می خواهم اگر طرف با مرور گری به غیر از ieاوارد شد پیغامی به دوزبان فارسیو انگلیسی به اوداده شود با دو گزینه ی زیر
دانلود جدید ترین ورژن ie و در انگلیسی(download IE) با لینک زیر
مشاهده سایت و در انگلیسی(ignore)
ممنون می شوم سریعتر بگویید
p30planets.tk
p30planets.blogfa.com
p30planets.sub.ir
و حالا می خواهم یک کد شرطی داشته باشم که اگر لینک ورودی طرف مساوی با هر کدام از این ها بود به او پیغامی داده شود که آدرس ما به آدرس p30planet.ir تغییر یافته از این به بعد با این آدرس وارد شوید
ممنون می شوم راهنمایی کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک کد شرطی دیگر
سایت من د رمرور گر ها به غیر از آی ای بد بالا می آید حالا می خواهم اگر طرف با مرور گری به غیر از ieاوارد شد پیغامی به دوزبان فارسیو انگلیسی به اوداده شود با دو گزینه ی زیر
دانلود جدید ترین ورژن ie و در انگلیسی(download IE) با لینک زیر
مشاهده سایت و در انگلیسی(ignore)
ممنون می شوم سریعتر بگویید