مشاهده نسخه کامل
: علت تغيير كيفيت عكس بعد از روتوش و سيو كردن
شهميرزادي
23-05-2009, 14:44
با سلام من چند تا عكس با دوربين ديجيتال 7 مگاپيكسلي گرفتم كيفيت بدي نداشت. اونها را در my pictures با پسوند jpg ذخيره كردم .بعد در فتو شاپ روتوش كردم و با همان پسوند در درايو جي ذخيره كردم البته اسمشون رو تغيير دادم. ولي متوجه شدم عكسهاي جديد وقتي باز ميشن كيفيتشون بد شده وقتي زوم ميكنم كاملا پيكسل پيكسل ميشن ولي قبلا اينطور نبودند. نكات: 1/ قسمتهاي روتوش شده تغيير نميكند. 2/ بعد روتوش موقع ذخيره كردن با كيفيت بالا وپايين هم ذخيره كردم اما فرقي نكرد. لطفا راهنمايي كنيد.:41:
سلام
احتمالا رزولیشن رو دستکاری می کنید .
برای چاپ هم بهتره eps باشه .
و اگه مکی خوای کیفیت تغییر نکنه ، png ذخیره کنید ...
مشکل در گرفتن خروجی و ذخیره سازی هست به احتمال زیاد
چون من خودم با دوربین 8 مگا پیکسلی canon عکس های زیاده گرفتم و روتوش کردم و مشکلی پیش نیامد
دقیقا مراحل روتوش و ذخیره کردن عکس را توضیح بدید شاید مشکل از همون روتوش باشه
Ehsan Studio
23-05-2009, 16:44
چون من خودم با دوربین 8 مگا پیکسلی canon عکس های زیاده گرفتم و روتوش کردم و مشکلی پیش نیامد
بله دوست عزیز همینطوره..
شما موقع ذخیره عکس مثل شکل عمل کنید..( به مقادیر توجه کنید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهميرزادي
23-05-2009, 16:50
اگر منظورتون روش روتوش هست از چند تا روش كه در قسمت اموزشها بود استفاده كردم. ميشه در مورد مشگل خروجي و ذخيره سازي بطور كامل ودر حد يك مبتدي توضيح دهيد.ممنون
شهميرزادي
23-05-2009, 17:10
بله دوست عزیز همینطوره..
شما موقع ذخیره عکس مثل شکل عمل کنید..( به مقادیر توجه کنید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاري گفتيد انجام دادم تغيير خاصي نكرد يعني من متوجه چيزي نشدم.
huti_421
23-05-2009, 17:17
- برای رتوش اگه از آبجکت خارجی که از یه عکس دیگه وارد عکستون کردید استفاده می کنید ... حتما مد نظر داشته باشید که ابعاد اون آبجکت متناسب با عکس تحت عمل شما باشه
مثال : اگه عکسی که روش دارین کار میکنید 700*700 هست ، هیچ وقت یه ابجکت 30*30 پیکسل رو نیارید تو کارتون و بزرگش کنید
- هیچ وقت تصویری که روش دارید کار می کنید رو به اندازه ی غیر عاقلانه زوم نکنید ( افت کیفیت همراه هست )
- از براش ها و ... با کیفیت استفاده کنید
- موقع سیو کلید های Ctrl + S رو که زدید یه کارد میاد که تو پست آقا احسان هست ، با اون اهرم میتونید مقدار کیفیت عکس رو تعیین کنید ( استاندارد : بین 10 تا 12 )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.