ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو set up هارد detect نمیشه اما ویندوز میاد بالا

vahid0801
22-05-2009, 12:44
سلام.

یه مشکلی داشتم با این مادر بورد.
مادر بورد من یه خرده قدیمیه.چند وقت پیش.حدود یه سال پیش.پاورم قاطی کرده بود و مادر بورد رو ایراد دار کرد.
که بعد از اون وقتی میرفتم تو ست اپ هیچ هارد دیسکی نشون نمیداد.اما ویندوز رو میاورد و قبلش هم که یه صفحه سیاه واسه چند ثانیه امار سیستم رو نشون میده هارد رو هم نشون میده.
به خاطر همین دیگه ویندوز نمیشه عوض کرد.فقط ویستا و یه ویندوز دست کاری شده رو میشه نصب کرد.وقتی میخوام ویندوز عوض کنم تو قسمتی که میخواد پارتیشنارو مشون بده مینویسه هارد پیدا نشد و ریست میاره.

من بردم سیستمو بیرون نشون دادم.گفت سی دی مادر بورد بیار.اوردم و فردا که تحویل گرفتم درست شده بود.اما بعد از یه مدت که خواستم کیس رو تمیز کنم بعدش بازم همون مشکل درست شد

خیلی طولانی شد.امیدوارم کسی باشه کمک کنه.

از همگی ممنون

asa2000
22-05-2009, 15:30
مدل و مارك مادربردتان رو نگفتيد .

vahid0801
22-05-2009, 15:48
مادر بورد ecs با لیبل e lite هست.,و یه هارد 160 ساتا.اگه خواستید مدل هرد رو هم میگم.باید پیدا کنم.
راستی همه اطلاعا رو بالا گفتم.

ممنون میشم کمک کنید

zeus7610
24-05-2009, 08:15
مادربورد شما از مدلهایی است که چیپست ساتا بعد از بوت بایوس هارد رو دیتکت می کنند. (از اون مدلهایی که بعد از پیدایش ساتا تازه اومده بودن). حالا بر حسب نوع چیپست مادربورد باید دیستکت نصب درایور ساتا رو اول نصب ویندوز با زدن کلید f6 بزاری. احتمالا چیپست مادربوردت sis964 یا intel 865 باشه.