مشاهده نسخه کامل
: کمک به یه تازه کار
سلام خدمت دوستان من میخواستم درباره سیستم مدیریت محتوا یه توضیح ساده و کامل وجامع بدید
توی کل سایت ها همه کپی پیست شده بود خواهشا کمک کنید اگه لینک هم باشه ok هست یه چیزهایی فهمیدم ولی کامل متوجه نشدم
:40::40::40:
راستی این را بگم خودم با وبلاگ کار کردم و یه اشنایی با طراحی صفحات وب دارم (دریم ویور)در ضمن یه هاست رایگان هم از پرشین گیگ گرفتم میخواستم بدونم همین ورد پرس چطور کار میکنه ؟
لطفا درباره همین ورد پرس و مدیریت وبلاگ توضیح دهید
jamy_khoshtip
22-05-2009, 13:53
تایپیک های مخصوص و ویژه این ها را داریم .
Bill Gates
22-05-2009, 15:28
1- جستجوکنید
2- قوانین کلی انجمن ها رو نگاه کنید
* پشت هم پست ندید
1- جستجوکنید
2- قوانین کلی انجمن ها رو نگاه کنید
* پشت هم پست ندید
اگه بود که اینجا مطرح نمیکردم داداش
همش پلاگین بود و خبری از آموزش نبود
لطفا اگه هست لینک کنید
:31::41::20::13::46::5::19::10::8::18::27::21::11: :40::2::12::11::7::6::39:
بابا نخواستیم خودم رفتم ور رفتم سایت را راه انداختم
ولی این رسمش نیست(دریغ از یک لینک)
مرتضی nvcd
24-05-2009, 05:32
بابا نخواستیم خودم رفتم ور رفتم سایت را راه انداختم
ولی این رسمش نیست(دریغ از یک لینک)
همه ما همینجوریم ... باید بگردی تا پیدا كنی ! دی:
همه ما همینجوریم ... باید بگردی تا پیدا كنی ! دی:
گشتم نبود نگرد نیست
:13::13::13::41::41::41:
مرتضی nvcd
24-05-2009, 12:49
هست بگردی پیدا می شه ... دی:
خوب عزیز سوالت ور دقیق بپرس ... شاید تونستیم جواب بدیم ... هرچند شما كه سایت درست كردی ؟! ... ولی خوب مشكلی داری بپرس ... اخه سوال اولت كلی هست و جوابش تو چند خط نمی شه
huti_421
24-05-2009, 14:05
سيستم مديريت محتوا (Content Management System)
معمولا برنامه اي را يانه اي است كه به كاربران خود امكان مي دهد محتوا يا همان اطلاعات مورد نظرشان را به سادگي و معمولا بصورت گروهي و با مشاركت چندين نفر ايجاد و در يك بانك اطلاعاتي ذخيره كرده، پس از ساماندهي در قالب صفحاتي ديناميك منتشر كنند اين برنامه ها معمولا بر روي سرور نصب شده و در قالب يك سايت اينترنتي خود سايت و محتواي آن را مديريت مي كنند.
فرض كنيد گروهي شامل 5 نويسنده و يك سردبير تصميم بگيرند يك مجله اينترنتي منتشر كنند مجله اي كه اكثر خواص يك مجله كاغذي را داراست كل اين جريان شامل توليد اطلاعات يا همان محتوا است كه مي تواند شامل متن، صدا، تصوير و تصوير متحرك مرتبط با موضوع مجله توسط نويسندگان و ساماندهي و مديريت اطلاعات در قالب يك مجموعه و سپس انتشار آن بر روي اينترنت در قالب صفحات وب باشد.
اين كار مستلزم انجام تعداد نسبتا زيادي وظايفه فني مثل ساختن صفحات از اطلاعات نو و مرتبط كردن اين اطلاعات به يكديگر و كنار هم قرار دادن آنها به شكل يك مجله اينترنتي است سپس قرار دادن اين صفحات در اينترنت و بر روي سرور مربوطه سايت اينترنتي است. ايجاد سيستم جستجو آرشيو و بسياري امكانات ديگر خود تعداد قابل توجهي از مسائل فني مختلف را شامل مي شود كه اگر به صورت استاتيك انجام شود كار زمان بر هزينه بر، پر هزينه و غير حرفه ايي و احتمالا ناكارآمد خواهد بود.
حال آنكه با استفاده از يك سيستم مديريت محتوا (CMS) بيشتر امور فني حذف شده و اين وظيفه را خود نرم افزار به صورت خودكار بر اساس دستورات كاربر انجام مي دهد بطوري كه امور فني آنچناني باقي نمي ماند تا مسئوليت انجام آن بر عهده يك فرد فني متخصص قرارگيرد بلكه كليه مراحل تهيه مطالب و قرار دادن در سايت و سپس ساماندهي و كنار هم قرار دادن و در انتها انتشار آن توسط يك سيستم آماده تمام خودكار ديناميك انجام مي شود. اين برنامه ها نوعا امكان ايجاد مطالب، تغيير آنها، آرشيو ، يا جستجو در آنها را ميسر مي سازند. سيستم مديريت محتوا به صاحب سايت امكان مي دهد وب سايت خود را شخصا و بدون داشتن دانش فني ويژهاي راه اندزي و مديريت كند تعداد زيادي CMS رايگان و تجاري وجود دارد كه از ميان آنها تعدادي در ايران و در ميان كاربران ايراني بيشتر متداول و مرسوم است مانند برنامه MoveableType كه بيشتر براي ايجاد وبلاگ ها كه از انواع سايتهاي ديناميك هستندمي باشد. ليكن سيستم مديريت محتواي اسپسپ SPIP بدلايل متعددي براي كاربران ايراني و به خصوص براي اهدافي نظيرايجاد نشريات Online صاحب امتياز و برتري است در زير فهرستي از برنامه هاي CMS موجود رايگان يا تجاري را مشاهده مي نماييد
منبع : perspip.net
دمت گرم هر چند که خیلی کلی و کریشه ای بود ولی بازم به تو که از فتوشاپ اومدی اینجا و ...
در ضمن آواتار جدیدت مبارک
من خودم با سیستم مدیریت محتوا کار نکردم ولی از اونجایی که هنر آموز کامپیوترم به طراحی وب یه جورایی آشنایی دارم
خوب برم سر اصل مطلب
برای آپ کردن یه قالب از طریق نرم افزار فایل زیلا و به کمک خود ورد پرس باید چیکار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.