مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد رایت بر روی 2 CD در Ulead Video Studio 11 ؟
CinemaTik
22-05-2009, 12:03
سلام :11:
دوستان ؛ من در Ulead VideoStudio 11 یک فیلمی رو آماده کردم . حالا می خوام بزنم روی CD . ولی زمان این فیلم جوری هستش که باید روی دو تا CD باشه و روی یک CD نمیشه ! حالا می خوام بدونم که چکار باید بکنم توی Ulead تا بتونم این فیلم رو روی دو تا CD بزنم ؟ اصلا از توی Ulead باید این کار رو بکنم یا اینکه باید فیلمم رو با فرمت VCD ذخیره کنم و بعدا با یه نرم افزرا دیگه اون رو روی دو تا CD بزنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :40:
masoudtr
22-05-2009, 17:45
شما فیلم را توی تایم لاین بگذار بعد خطی که باهاش فیلم را نمایش میدهی ببر جایی که میخوای از اونجا به بعد سی دی 2 باشه بعد با ابزار قیچی ببر
و بقیه را از تایم لاین پاک کن بعد با خود یولید بزن رو سی دی
CinemaTik
22-05-2009, 20:15
شما فیلم را توی تایم لاین بگذار بعد خطی که باهاش فیلم را نمایش میدهی ببر جایی که میخوای از اونجا به بعد سی دی 2 باشه بعد با ابزار قیچی ببر
و بقیه را از تایم لاین پاک کن بعد با خود یولید بزن رو سی دی
ممنون دوست من :11:
من واسه این فیلم همین کار رو کردم و مشکلم با این فیلم حل شد . ولی من یک بار دیگه می خواستم اینکار رو برای یک فیلم سینمایی با فرمت avi انجام بدم ؛ CD اول رو بدون مشکل رایت می کردم ، CD دوم هم رایت میشد و از لحاظ تصویری مشکلی نداشت ولی صدای فیلم اصلا هماهنگ نبود ! صدای CD دوم چندین ثانیه با فیلم اختلاف داشت ! چر اینجوری میشد ؟! فیلم های سینمایی با فرمت avi رو چطوری باید توی دو تا CD بزنم ؟
masoudtr
22-05-2009, 21:28
اگه بد کانورتش کرده باشن و فیلم خش داشته باشه صدا و از تصویر عقب می افته
برای 2 سی دی کردن فیلم های avi هم از همین برنامه میتونی استفاده کنی
اشکال از برنامه نیست
علي طهماسبي
23-05-2009, 16:26
دوست عزيز يوليدبراي اين كارها تقريبا برنامه ضعيفيه اگه ميتوني از اديوس براي اين كارها استفاده كن هم كيفيتش و هم سرعتش از يوليد (با توجه به سرعت سيستمت ) بالاتره حالا اگه نتونستي از پرو كدر استفاده كن و قتي كه فايل تصويري رو توي اون اوردي يك قسمت داره كه مي توني ميزاني از فيلم رو كه مي خواي in , out انتخاب كن و بعد رندرش كن موفق باشي
SIMON137
03-06-2009, 22:33
یک سوال از دوستان ، من یک ویدئو ساختم ، فرمت avi حجمش شده 500 میگ ، چیکار کنم کم بشه ؟
masoudtr
03-06-2009, 22:44
شما میتونی به mpeg تبدلش کن
که حجم به مقدار زیادی کاهش می یابد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.