ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه قفل مقرون به صرفه

smss.exe
21-05-2009, 23:01
سلام به همه دوستان

مي خواستم راهنماييم كنيد كه يه قفلي كه فقط كاربرهاي معمولي نتونن به راحتي از cd يا dvd كپي كنن چيه؟

كه خيلي راحت و بي دردسر هم باشه . نياز به برنامه نويسي و ...... هم نداشته باشه . ( مثلا با يه كليك فقط فايل exe جوري بشه كه نه با كلون رايت بشه و نه توي هارد كپي بشه )
خيلي ممنون

negahefarda
28-05-2009, 18:51
سلام .......
می تونی از برنامه های خیلی ساده کمک بگیری ( انقد گفتن که دیگه حوصلشون نمیگیره بیان و دباره بزننن ) ...
ولی ( اگزه ) رو با tzd کپی افزایش حجم بده ( و برروی سی دسی تر ک های مجازی درست کن ) واز wtm برای ایجاد بد سکتور کمک بگیر ... ( کمی دوم میاره . ( برای مبتید ها و تازه کارها کام ... خوبه .

shadyakh1
29-05-2009, 18:37
سلام هیچ نرم افزاری برای اینکه بدون دردسر بخوای قفل بزاری وجود نداره چون حتی بهترین نرم افزار ها هم زمانی که برای قفل گذاری استفاده می شن در بعضی موارد دچا ناساز گاری می شن چه برسه که بخوای از نرم افزار های رایگان و اونهم ترکیب اونها استفاده کنی که به نظر من حداقل برای دفعه اول دچار مشکل می شی بهترین کار اینه که یکم اطلاعتتو راجع به ساختار سی دی وراهای قفل گذاری بالا ببری وبعد با توجه به نیازت از قفل های موجود استفاده کنی موفق باشی

gueenmitra
02-06-2009, 14:15
سلام
دوست عزیز بعید میدونم بتونی قفلی با مشخصاتی که گفتی رو پیدا کنی! آخه کدوم قفلی که بدون هیچ کاری فعال بشه و خیلی هم مطمئن باشه؟!!
من قفلی رو سراغ دارم که از نظر کپی شدن مطمئن ولی خب نیاز به یه کم کدنویسی داره:41:اسمش steel lock مال منشورسیمین میتونی راجع بهش تحقیق کنی.

mimic
10-06-2009, 11:44
بهترین روش برای ساخت قفل دست ساز اینه
1 - ایجاد بد سکتور: فقط با یه برنامه کار کنید. 2 تا برنامه بدسکتور ساز را با هم مخلوط نکنین
2 - ایجاد حالت وابستگی: فقط با یه برنامه کار کنید. 2 تا برنامه فایل وابسته ساز را با هم مخلوط نکنین
3 - مخفی کاری پوشه: ایضا ...

این تجربه من بود که اینجا نوشتم

gonbad city
29-07-2009, 03:38
با ultra iso غیر از فایل اجرایی بقیه فایلاتو مخفی کنی
با خود ویندوز دیگه نمی شه کپیش کرد

behnam_sys
10-09-2009, 08:09
میشه داداش
میتونی کل فایل هایی رو که داری exe کنی و براشون مدت زمان بزاری که expired بشه
البته باید از تایمر خودکار استفاده کنی نه ساعت کامپیوتر
یعنی مدت زمان استفاده بهش بدی
مثلاُ 10 ساعت یا 100 ساعت ....
یعنی اگه طرف 10 ساعت از برنامه استفاده کنه برنامه باطل میشه ، که البته برای برنامه های آموزشی مناسبه .
میتونی یه کار دیگه بکنی
اگه برنامه نویسی بلد باشی میتونه تعداد دفعات استفاده به برنامه بدی رفیق
یعنی برای مثال اگه طرف 2 بار رو برنامه کلیک کنه برنامه به صورت خودکار قفل میشه و به عبارتی کدش بهم میریزه