مشاهده نسخه کامل
: عكس هيدر صفحات وب !
سلام عليكم ! من دارم براي وبلاكم يه هيدر درست مي كنم ! ولي هر براشي كه مي زارم توي اين هيدر به كل خراب در مي اد ! اون هم به خاطر اينه كه بايد با mode indexed color كار كنم ! يه بار از RGB استفاده كردم ! كيفيتش توي وب بهم ريخت ! يعني تعداد رنك هاش كم شد ؟
اون وقت يه سوال ديكه اون كه اكه هيدر رو با jpeg سيو كنم جه اتفاقي مي افته ؟ اخه همه ي اينا با gif هست !
huti_421
21-05-2009, 22:32
در مورد سوال اولت یا من اطلاعاتم پایینه یا تو یه خورده نامفهوم توضیح دادی که من درست متوجه نشدم
در مورد سوال دوم اونا به این دلیل GIF ذخیره می کنن چون تعداد رنگ های پسوند Gif محدود هست ( 256 تا ) در نتیجه حجم این تصاویر کمتر و باعث تسریع در لود شدن صفحه میشه
اقا يه سوال ساده تر (كه خودم هم بفهمم جي دارم مي كم !!!!) من براي انتخاب فايل هيدر بهتره از جه نوع فرمتي و جه نوع mode اي استفاده كنم !!! از ورد برس هم استفاده مي كنم !!!!!
huti_421
21-05-2009, 23:57
بهترین کار استفاده از قسمت Save for Web & Devices هست که کلید ترکیبی اون Ctrl + Alt + shift + s هست .... از قسمت سمت راست میتونید Quality یا کیفیت ، پسوند که ترجیحا gif یا jpg بشه ( اگه تصویر خیلی رنگاوارنگه jpg ولی اگه سادس میتونید gif ) انتخاب کنید
یه سری نتظیمات اضافی داره ، مثل تعداد رنگ که بهتره برای gif روی 256 باشه ( اگه نداره دستی وارد کن )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.