ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3 تا سوال از بخش آرایه ها ؟

sermanto
21-05-2009, 20:42
سلام دوستان والا ما تو یک جایی موندیم که با حل جواب اینا به 6 7 نمره تو امتحان می رسیم

سوال:
برنامه ای بنویسید که یک یک آرایه بگیرد . مجموع عناصردر خانه وسط را حساب کند ؟ و اگر عنصر وسط صف بود بر عنصر بعدی آن امتحان کند و اگر هیچ تقسیمی انجام نشد به ما جواب درست دهد ؟

سوال 2:
آرایه ای بنویسید که هر عضو ماکسیمم را پیدا کند و یک آرایه درست کند از 0 تا 23 و در مرحله دوم بیابد و تمام عناصر آن 0 باشد و بر اساس این مشخص کند که در آرایه چند بار تکرار شده و در قسمت بعدی لیست را صعودی مرتب کند ؟

1 5 6 8 23 9 11 0

سوال 3:
برنامه ای بنویسید که یک ارایه بگیردو هر خانه آن رشته باشد ؟ به ترتیب حروف افبای انگلیسی مرتب کند ؟

منتظرم دوستان خیلی منتظر چون واقعآ به این 6 7 نمره احتیاج دارم هرکی جواب بده خدایی دعاش می کنم

یا علی

عــــلی
21-05-2009, 23:07
سلام دوستان والا ما تو یک جایی موندیم که با حل جواب اینا به 6 7 نمره تو امتحان می رسیم

سوال:
برنامه ای بنویسید که یک یک آرایه بگیرد . مجموع عناصردر خانه وسط را حساب کند ؟ و اگر عنصر وسط صف بود بر عنصر بعدی آن امتحان کند و اگر هیچ تقسیمی انجام نشد به ما جواب درست دهد ؟

سوال 2:
آرایه ای بنویسید که هر عضو ماکسیمم را پیدا کند و یک آرایه درست کند از 0 تا 23 و در مرحله دوم بیابد و تمام عناصر آن 0 باشد و بر اساس این مشخص کند که در آرایه چند بار تکرار شده و در قسمت بعدی لیست را صعودی مرتب کند ؟

1 5 6 8 23 9 11 0

سوال 3:
برنامه ای بنویسید که یک ارایه بگیردو هر خانه آن رشته باشد ؟ به ترتیب حروف افبای انگلیسی مرتب کند ؟

منتظرم دوستان خیلی منتظر چون واقعآ به این 6 7 نمره احتیاج دارم هرکی جواب بده خدایی دعاش می کنم

یا علی

سلام دوست من اگه کتابی سوال نکرده بودی شاید الان بهت جواب داده بودم.
ولی من اصلاً هیچکدوماشو متوجه نشدم اگه میشه گفتاری و واضح توضی بده ممنونم.

آرایه ای بگیرد یعنی چی؟آرایه یه چیز ثابتیه نمیتونی Length اونو تغییر بدی. فقط مقدارشو میتونی تغییر بدی.

آرایه ای بنویسید که هر عضو ماکسیمم را پیدا کند یعنی چی؟

میتونی فقط یک عضو بزرگتر انتخاب کنی یا اینکه به ترتیب از بزرگ به کوچیک چاپ کنی.

یه خورده در مورد سوالات بیشتر توضیح بده در ضمن کتابی ننوییسی بهتره.بازم ممنونم.

sermanto
22-05-2009, 21:44
سلام عزیز خیلی متشکر که جواب دادی والا خودمم موندم چیه ؟ گفته اینا رو حل کنید بیارید دمت گرم اگر بتونی حلش کنی

sermanto
23-05-2009, 16:36
j,v, onh ;l; تورو خدا کمک کنید وگرنه این امتحان میفتم
منتظرم

sermanto
25-05-2009, 18:56
کسی نیست کمک کنه ؟ منتظرم

عــــلی
29-05-2009, 15:15
کسی نیست کمک کنه ؟ منتظرم
سلام.
گفتم که تا توضیح درست ندی جوابی نمتونم بهت بدم.خواهشاً سوالتو کامل تر بگو.