ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای شروع برنامه نویسی به زبان سی از کجا باید شروع کرد

hasan_1365
21-05-2009, 20:02
سلام
من میخوام برنامه نوسی به زبان سی رو یاد بگیرم نمیدونم از کجا شروع کنم من اصلا از برنامه نویسی هیچی نمیدونم
مثلا خود نرم افزار برنامه نویسی سی رو از کجا دانلود کنم؟ اسم نرم افزار چیه ؟دوستان خواهشن کمکم کنید

sin2x=2sinxcosx
22-05-2009, 11:06
سي يا سي پلاس پلاس ؟
شما يدونه Visual Studio تهيه مي کنين . کدهاتونو تو اون تايپ مي کنين .
نرم افزار برنامه نويسي نگين ، از امروز که مي خواين وارد دنياي برنامه نويسي بشين ، بگين کامپايلر . کامپايلر يعني اون چيزي که کدهاي نوشته شده توسط شما رو براي کامپيوتر ترجمه مي کنه تا اون هم بفهمه اينا يعني چي .
کامپايلرهاي زيادي براي ++C/C داريم . مثل کامپايلرهاي زير که من اولي رو توصيه مي کنم :
Visual Studio
++Borland C
Turbo C
++ Kai C
++Gnu C هم براي لينوکس
و .......
براي يادگيري هم برين کتاب بخرين . يا تو همين فوروم خودمون کتاب هاي ارزشمندي ( البته به زبان اصلي ) هستند که مي تونين دانلود کنين و بخونين .
يکي از بهترين و غني ترين کتاب ها براي ++C ، کتاب C++, How to program نوشته پروفسور ديتل هست که سطحش خيلي بالاست و براي برنامه نويسان مبتدي کمي گيج کننده است . براي شروع فکر کنم از کتاب زير استفاده کنين بهتره :
++Object Oriented Programming with C
نوشته Robert w.Lafore

ADRIEN
22-05-2009, 11:16
سلام دوست خوبم
يادگيري الگوريتم در اولويتتون باشه
چون مشترك در همه ي زباتهاي برنامه نويسي الگوريتم هستش و فقط Syntax هاشون با هم فرق داره

hassan-6
22-05-2009, 14:03
ممنون که منو راهنمایی کردید
من سی رو میخوام یاد بگیرم نه سی پلاس پلاس رو
کامپایلر Turbo C رو دارم ولی یه صفحه سبز رنگ میاد همین میشه بازم راهنمایی کنید
الان برم یه دونه Visual Studio بخرم بازم ممنونم

sin2x=2sinxcosx
22-05-2009, 19:27
با Turbo کار نکرم . ولي فکر کنم تو يه جايي از منو ها يه دکمه New اي چيزي بزنين .
قبل از اينکه Visual Studio بخرين بگم که Express نخرين . حتما Professional باشه به همراه MSDN‌ .

warmaster
23-05-2009, 23:25
به نظر من این طوری کار کنی خیلی عالیه
اول - الگریتم (کتاب مبانی کامپیوتر و الگریتم از جعفر نژاد قومی برای شروع اکیدا توصیه میشه)
دوم - یک مدت کوتاهی pascal که خیلی تاثیر داره و اصلا به ذهن برنامه نویس نظم میده
سوم - یادگیریه c یا c++ (فرقی نداره)

hassan-6
24-05-2009, 22:09
من این Visual Studio رو نصب کردم چند تا کتاب هم خریدم
حالا میخوام به زبان سی برنامه نویسی رو یاد بگیرم این سی شارپ و سی پلاس پلاس رو داره! برای برنامه نویسی به زبان سی باید کدوم قسمت برم ؟ لطفا یکم کاملتر توضیح بدید
این MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU چیه و به چه دردی میخوره؟ خواهشن سریع جواب بیدن

sin2x=2sinxcosx
25-05-2009, 10:11
سلام . اين جزوه مانند ، يه راهنمايي کوچيکي در مورد Visual Studio هست . فعلا کارتونو راه ميندازه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما در مورد MSDN :
يه مر جع کامل ( واقعا کامل ) در مورد ++C و #C و ... که در مورد هر مبحثي تو برنامه نويسيتون مي تونين بهش مراجعه کنين . با اين که تمامي مطالب رو پوشش داده ولي نمي تونه آموزش بده . فقط براي رجوع . براي هر مطلبي مقداري توضيح + يه مثال برنامه اي براي استفاده از دستور مورد نظر داره .

hoax3r
25-05-2009, 10:25
سلام
در کنار کامپایلر هایی مثل Visual Studio برای کسی که میخواد فقط C کار کنه کامپایلر PellesC هم انتخاب مناسبیه خصوصا که پیچیدگی کمتری داره

warmaster
25-05-2009, 17:34
من این Visual Studio رو نصب کردم چند تا کتاب هم خریدم
حالا میخوام به زبان سی برنامه نویسی رو یاد بگیرم این سی شارپ و سی پلاس پلاس رو داره! برای برنامه نویسی به زبان سی باید کدوم قسمت برم ؟ لطفا یکم کاملتر توضیح بدید
این MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU چیه و به چه دردی میخوره؟ خواهشن سریع جواب بیدن

sin2x=2sinxcosx
25-05-2009, 22:16

البته بعد از اون بايد يه Next بزنين و بعد يه تيک جلوي Empty Project بذارين و بعد Finish . :46: