مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای SHARE کردن کارت گرافیک در PC
دوستان لطفا بگن آیا در PC ها هم امکان SHARE کردن کارت گرافیک مثل لب تاپ ها هست یا نه؟؟؟:10:
سلام
بستگی به کارت گرافیک شما داره اگر گرافیک شما قابلیت Turbo Cash رو داشته باشه میشه به صورت خودکار و معمولا این کار به صورت دستی امکان پذیر نیست.و این قابلیت کلا مربوط به گرافیک های Low End هست.
دوستان لطفا بگن آیا در PC ها هم امکان SHARE کردن کارت گرافیک مثل لب تاپ ها هست یا نه؟؟؟:10:
همیشه مقداری از حافظه سیستم برای استفاده کارت گرافیک Share میشه و ارتباطی به PC و لپ تاپ نداره. TurboCache یک مسئله متفاوته و ارتباطی با این قضیه نداره.
سلام
آقا آرمان میشه یک مقداری بیشتری نوضیح بدین؟!
حافظه کارت های گرافیکی که قابلیت TC رو نداشته باشند که متغییر نیست؟! یعنی اینکه کارت گرافیکی با حافظه مثلا 256MB روی سیستمی که 1024MB رم داره باز هم از مقدار رم سیستم استفاده میکنه و مثلا مقدار خودش رو 512MB یا 320MB میرسونه؟!
با تشکر
سلام
آقا آرمان میشه یک مقداری بیشتری نوضیح بدین؟!
حافظه کارت های گرافیکی که قابلیت TC رو نداشته باشند که متغییر نیست؟! یعنی اینکه کارت گرافیکی با حافظه مثلا 256MB روی سیستمی که 1024MB رم داره باز هم از مقدار رم سیستم استفاده میکنه و مثلا مقدار خودش رو 512MB یا 320MB میرسونه؟!
با تشکر
بله همینطوره.
در بخش System Information در NVIDIA Control Panel (و بخش مشابه در ATI Catalyst) می تونید این مقدار رو ببینید. مثلا حافظه کارت گرافیک من 512 مگابایت است و یک گیگابایت از حافظه سیستم هم برای استفاده کارت گرافیک Share شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.
پس اگر اینگونه Share میکنه تفاوت بر فرض مثال 8800GT 256MB که خودم داشتم با 512MB چیه؟! هردو با مقدار حافظه که Share میکنند بالا 1024MB میرند و دیگه تفاوتی بینشون تقریبا ایجاد نمیشه اگر واقعا Share کردنش تاثیری بر مقدار Performance داشته باشه.
پ.ن دوتا کارت تقریبا همه فرکانس ها MemClock/Core Clock/Shader Clock ......مساوی هستند.
این هم برای من تقریبا 1400MB Share میکنه.
با تشکر از شما.
پس اگر اینگونه Share میکنه تفاوت بر فرض مثال 8800GT 256MB که خودم داشتم با 512MB چیه؟! هردو با مقدار حافظه که Share میکنند بالا 1024MB میرند و دیگه تفاوتی بینشون تقریبا ایجاد نمیشه اگر واقعا Share کردنش تاثیری بر مقدار Performance داشته باشه.
پهنای باند بین GPU و Dedicated Memory کارت گرافیک بالاتر از پهنای باند GPU و حافظه سیستمه.
+
سرعت حافظه کارت گرافیک (GDDR3 یا GDDR5) نسبت به حافظه سیستم (DDR2 یا DDR3) بسیار بالاتره و Latency به مراتب پایین تری هم داره.
برای همین این حافظه Share شده نمی تونه جای Dedicated Memory رو پر کنه، ولی وجودش لازمه.
پهنای باند بین GPU و Dedicated Memory کارت گرافیک بالاتر از پهنای باند GPU و حافظه سیستمه.
+
سرعت حافظه کارت گرافیک (GDDR3 یا GDDR5) نسبت به حافظه سیستم (DDR2 یا DDR3) بسیار بالاتره و Latency به مراتب پایین تری هم داره.
برای همین این حافظه Share شده نمی تونه جای Dedicated Memory رو پر کنه، ولی وجودش لازمه.
بله حافظه های gddr حتی در فرکانس مساوی با حافظه های معمولی بسته به memory interface که دارند می تونند پهنای باندی تا 8 برابر اونها داشته باشند...
amirpcp30
22-05-2009, 20:18
بله همینطوره.
در بخش System Information در NVIDIA Control Panel (و بخش مشابه در ATI Catalyst) می تونید این مقدار رو ببینید. مثلا حافظه کارت گرافیک من 512 مگابایت است و یک گیگابایت از حافظه سیستم هم برای استفاده کارت گرافیک Share شده:
من کارت گرافیکم nvidia است اما چنین قسمتی نیست در nvidia contron panel
من کارت گرافیکم nvidia است اما چنین قسمتی نیست در nvidia contron panel
احتمالا نسخه Control Panel اتون با مال من تفاوت داره. از Advanced Settings کارت گرافیک هم می تونید این مقدار رو مشاهده کنید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.