PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جادوگري به نام CorelDRAW

عاقل‌السلطنه
21-05-2009, 13:10
سلام
مي‌خوام از اين به بعد اينجا محلي براي آموزش و آشنايي با برنامه قدرتمند CorelDRAW باشه .
از دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات دارند و حرفه‌اي هستند درخواست مي‌كنم تا با همكاري با هم
به اين هدف برسيم.

Saeed kmss-D
21-05-2009, 15:52
سلام...

ممنون از شما بابت ایجاد تاپیک،

ولی این بخش مربوط به فتوشاپه،
در مورد برنامه های گرافیکی که انجمنی براشون وجود نداره، بحث های مربوط باید تو انجمن " سایر مباحث گرافیکی " مطرح بشه.

این تاپیک هم به زودی به اونجا منتقل خواهد شد!

موفق باشید♥♥♥

mahsoft
21-05-2009, 23:19
این شکل مقایسه فکر نمیکنم درست باشه
اگر مثلا برنامه ایل رو با کورل یا اینسکاپ مقایسه میکردید چون همه در یه رنج گرافیکی هستن درست بود
ولی برنامه پیکسلی فتوشاپ رو نمیشه با برنامه هایی مثل خط دوم مقایسه کرد

mahsoft
21-05-2009, 23:19
این شکل مقایسه فکر نمیکنم درست باشه
اگر مثلا برنامه ایل رو با کورل یا اینسکاپ مقایسه میکردید چون همه در یه رنج گرافیکی هستن درست بود
ولی برنامه پیکسلی فتوشاپ رو نمیشه با برنامه هایی مثل خط دوم مقایسه کرد

عاقل‌السلطنه
23-05-2009, 10:06
با تشكر از دوستان عزيز
به دو دليل اين مقايسه انجام شده .
1. به خاطر اينكه معمولا از اين دو برنامه براي طراحي استفاده مي‌شه.
2. درسته كه فتوشاپ پيكسلي هست و كورل برداري . ولي مهم خروجي براي چاپه . شما مي‌توني خيلي از كارهايي رو كه تو فتوشاپ با صرف وقت زيادي انجام مي‌ديد در كورل به سادگي و خيلي سريعتر انجام بديد.
و ضمنا دوست عزيز من نظر سنجي رو براي ايجاد بحث گذاشتم و خودم هم به اين نكته واقفم كه نميشه اين دو برنامه رو كاملا مشابه دونست.

عاقل‌السلطنه
23-05-2009, 10:07
متاسفانه برنامه كورل نسبت به برنامه فتوشاپ خيلي كم مورد توجه قرار گرفته در حالي كه براي كساني كه خلاق هستند كورل دنياي بي‌پاياني از قابليت‌هاست كه مي‌تونه تقريبا هر ايده‌اي كه تو ذهن داشته باشي رو پياده كنه. و قابل ذكر كه تو بعضي از كارهاي حرفه‌اي نياز هست كه هم از فتوشاپ و هم از كورل استفاده بشه .

عاقل‌السلطنه
23-05-2009, 10:20
البته دوستان عزيز !
از همه كساني كه با اين برنامه آشنا هستن و مي‌تونند چيزي رو آموزش بدند كمك كنند تا بتونيم با هم اين برنامه قدرتمند رو معرفي كنيم و به دونسته‌هامون اضافه بشه.
به زودي اولين قسمت آموزش رو شروع مي‌كنم...

musketeer
23-05-2009, 21:53
قبول دارم، خیلی نرم افزار خوبی هست. مخصوصا که یادگرفتنش هم خیلی آسونه... ولی یه بدی داره اینکه باگ زیاد داره. البته الآن خیلی بهتر شده

عاقل‌السلطنه
24-05-2009, 08:58
دوست عزيز تمامي برنامه هاي و نرم‌افزارهاي موجود به دليل كرك شدن باگ دارند و شمال همه مي‌شه. متاسفانه هنوز استقبالي از اين تايپيك نشده و من منتظر هستم ببينم كه شروع مباحث آموزشي طرفدار داره يا نه . به هرحال امروز به معرفي برنامه مي‌پردازم تا انشاء ا... وارد بحث آموزش كامل بشيم. باز هم از كساني كه در اين زمينه اطلاعات دارند دعوت به همكاري ميشه.

عاقل‌السلطنه
24-05-2009, 08:59
اگه كسي هم هست كه سوال خاصي داره يا اينكه مي‌خواد مشكلي خاصي رو برطرف كنه بپرسه تا جوابش رو سريع دريافت كنه.

hosseinmusicmaster
24-05-2009, 19:03
منتظر آموزش شما هستیم ،
اگه هم عکسی داری که توسط کرل طراحی شده بزاری تا به جادوگری این برنامه پی ببریم خوب میشه

musketeer
24-05-2009, 20:49
نه بابا چه ربطی به کرک داره؟ اینا که کرک نیستن، کیژن هستن، هیچ فرقی نداره با نسخه ی اصل، مگر تو پشتیبانی...

به هر حال، خیلی ممنون میشم اگه چیزایی رو که بلدی به ما هم یاد بدی. استفاده میکنیم. دمت گرم پیشپاپیش

mahsoft
25-05-2009, 02:09
خوب نیاز هست استارت بخورده تا طالبش پیدا بشه خوب شما شروع کنید منم اگه مقدور باشه کمکتون میکنم
تنکس

mkhavari2000
31-05-2009, 23:38
یک برنامه برداری مثل کورل و برنامه ویرایش پیکسلی مثل فتوشاپ برای یک طراح خوب حکم دست چپ و دست راست رو داره
نمیشه بگیم کدوم دست بهتره و هر دو تا لازم و ضروریه.