PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر من موقع بازی آهسته می کرد و حالا...

bbkagp
21-05-2009, 07:31
سلام

کامپیوتر من موقع بازی آهسته می کنه... البته تا چند روز پیش آهسته می کرد... الآن خشک می کنه و بعده چند لحظه مانیتورم خاموش میشه...

کارت گرافیکیم: ati 4830 club هستش...
mb: asus p5q
ram: 2*2BG Patriot
CPU: intel e7400

با انواع نرم افزارهای تست سخت افزار تستش کردم، ولی هیچکدوم ارورری نشون ندادن...

از نظر سخت افزاری و خنک کنندگی هیچ مشکلی ندارم... چون علاوه بر فن کیس، یه دوتا فن به همون بزرگی خریدم و در جای جای کیس نصب کردم....

به نظرتون مشکل چیه؟
آیا کارت گرافیکیم باید بره گارانتی؟ اگه بره چند روز طول میکشه برگرده؟

Behrouz_se60
21-05-2009, 11:02
همه چیز رو بررسی کردی ؟ سرویس ویندوز چک کن و بر نامه هایی که موقع بالا آمدن ویندوز میایند چک کن بر رو تو run از زمنوی start بعد تایپ کن msconfig اون وقت توی tab مربوط به سرویس و startup نگاه کن و همه چیز غیر فعال کن به جیز چیز های مهم مثلا مربوط به گرافیک ببین چطور میشه.

D3vil_A
21-05-2009, 16:22
سلام

سلام

کامپیوتر من موقع بازی آهسته می کنه... البته تا چند روز پیش آهسته می کرد... الآن خشک می کنه و بعده چند لحظه مانیتورم خاموش میشه...

کارت گرافیکیم: ati 4830 club هستش...
mb: asus p5q
ram: 2*2BG Patriot
CPU: intel e7400

با انواع نرم افزارهای تست سخت افزار تستش کردم، ولی هیچکدوم ارورری نشون ندادن...

از نظر سخت افزاری و خنک کنندگی هیچ مشکلی ندارم... چون علاوه بر فن کیس، یه دوتا فن به همون بزرگی خریدم و در جای جای کیس نصب کردم....

به نظرتون مشکل چیه؟
آیا کارت گرافیکیم باید بره گارانتی؟ اگه بره چند روز طول میکشه برگرده؟

شما بهتره که آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید یا همین درایوری که دارین رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگر هم درست نشد ویندوز خودتون رو به ورژن ها دیگه تغییر بدین. و در آخر هم آپدیت بایوس کارت گرافیک.

bbkagp
23-05-2009, 08:50
همه چیز رو بررسی کردی ؟ سرویس ویندوز چک کن و بر نامه هایی که موقع بالا آمدن ویندوز میایند چک کن بر رو تو run از زمنوی start بعد تایپ کن msconfig اون وقت توی tab مربوط به سرویس و startup نگاه کن و همه چیز غیر فعال کن به جیز چیز های مهم مثلا مربوط به گرافیک ببین چطور میشه.
ممنون از راهنماییتون

کامپیوتر رو Low Level Format کردم، ویندوز نصب کردم و بلافاصله امتحان کردم بازم همون بود...

سلام

شما بهتره که آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید یا همین درایوری که دارین رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگر هم درست نشد ویندوز خودتون رو به ورژن ها دیگه تغییر بدین. و در آخر هم آپدیت بایوس کارت گرافیک.
سلام...
ممنون از راهنماییتون
آخریت داریور رو دانلود کردم و نصب کردم حل نشد... با انواع ویندوز ها XP , 7 امتحان کردم، درست نشد... آپدین بایوس رو هم امروز امتحان می کنم... اگه درست نشه چی؟:41::41:

Kianoosh
24-05-2009, 02:22
سلام

برای تست گرافیک از gpu occtو یا تری دی مارکها استفاده کنید برای تست رم از مم تست و پردازنده هم اینتل بورن تست یا هاد سی پی یو تستر اگه مشکلی نبود پروسس های غیز ضروری پردازنده رو حذف کن+درایور ها رو بروز و تایید شده از بخش سخت افزار ماکرو سافت بگیر +چک آپ برای ویروس و تروجان و ....مانیتور سالمه!؟با یه گرافیک دیگه چک کن.بازی چیه تنظیماتش چیه تو مکان و یا حالات خاصی فریز میشه!؟

Kianoosh
24-05-2009, 02:30
delete.......

bbkagp
25-05-2009, 13:56
سلام

برای تست گرافیک از gpu occtو یا تری دی مارکها استفاده کنید برای تست رم از مم تست و پردازنده هم اینتل بورن تست یا هاد سی پی یو تستر اگه مشکلی نبود پروسس های غیز ضروری پردازنده رو حذف کن+درایور ها رو بروز و تایید شده از بخش سخت افزار ماکرو سافت بگیر +چک آپ برای ویروس و تروجان و ....مانیتور سالمه!؟با یه گرافیک دیگه چک کن.بازی چیه تنظیماتش چیه تو مکان و یا حالات خاصی فریز میشه!؟
مانیتور سالمه سالمه...
با یه کارت گرافیکی دیگه امتحان کردم، مشکلی نداد...
کامپیوترم رو Low Level Format کردم، واسه همین خیالم از هز چی ویروسه، راحته...

تو همه تنظیمات ارور میده... یعنی تو پایین ترین کفیفت و ریزولوشن

و در آخر هم آپدیت بایوس کارت گرافیک.
Update Bios کارت گرافیکی رو دانلود کردم... چطور استفاده کنم؟؟؟... آخه نصبی نیست...

yas30n
25-05-2009, 14:02
دوستانه پیشنهاد می کنم یکبار رم هاتو عوض کن. به جای پاتریوت رم کینگستون بزار ببین باز هم همین کارو میکنه یا نه؟
به نظر من مشکل از رم های قلابی پاتریوت هست.

Kianoosh
26-05-2009, 01:30
سلام

یاسین جان فکر نمی کنم از رم باشه البته هر برند و مدلی تو بازار ما تقلبی داره ولی چون با یه کارت دیگه تست کرده سالم بوده از همون گرافیک باید باشه?
...
دوست من شما با تنظیمات دیفالت(+تیک زدن ارور چک) تست occt gpu بگیر تا معلوم بشه
(اولین اروری که داد تست رو قطع کن حداقل 15 مین تست بگیر)
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه کارت اور شده دیفالتش کن اگه نه با ریوا تیونر کلاکها رو پاین بیار ببین درست میشه؟

Lord_theOne
04-06-2009, 12:23
و اضافه کنم وقتی بازی می کنی تنظیمات بازی برو و اونجا جزئییات را بیاور پایین ببین مشکلت حل می شود یا نه

bbkagp
24-08-2009, 04:47
ممنون از همه دوستاني كه راهنماييم كردن...

وقتي دستم از همه جا كوتاه شد... هيچي جواب نداد... كارتم رو فرستادم گارانتي... بهم گفتن خرابه... قرار شد يكي ديگه برام بفرستن...:12::12::12: