مشاهده نسخه کامل
: اشکال در محاسبه دترمینان
سلاممن با ++c برنامه محاسبه دترمینان رو نوشتم ولی مشکلی که برام پیش اومده این که هر عددی که در sum بریزم رو برام چاپ می کنه 0و1و... مثل اینکه اصلا تابع کاری نمی کنه اگه می شه بهم بگید که برنامم چه مشکلی داره؟ ممنون int det(int a[][100],int i,int j,int n,int count,int& f){int z=0,det1=0;int b[100][100]={};if (count==f) { ++f; for (int i=0;i
{int z=0,det1=0;int b[100][100]={};if (count==f) { ++f; for (int i=0;i
سلاممن با ++c برنامه محاسبه دترمینان رو نوشتم ولی مشکلی که برام پیش اومده این که هر عددی که در sum بریزم رو برام چاپ می کنه 0و1و... مثل اینکه اصلا تابع کاری نمی کنه اگه می شه بهم بگید که برنامم چه مشکلی داره؟ ممنون int det(int a[][100],int i,int j,int n,int count,int& f){int z=0,det1=0;int b[100][100]={};if (count==f) { ++f; for (int i=0;i
{int z=0,det1=0;int b[100][100]={};if (count==f) { ++f; for (int i=0;i
سلام دوست من کدی که نوشتی نصفه هستش میشه کاملش کنی؟
ممنون.
ممنون.
int det(int a[][100],int i,int j,int n,int count,int& f){int z=0,det1=0;int b[100][100]={};if (count==f) { ++f; for (int i=0;i<>کد رو براتون می فرستم اما نمی دونم چرا در تاپیک ظاهر نمی شه؟؟؟
کد رو براتون می فرستم اما نمی دونم چرا در تاپیک ظاهر نمی شه؟؟؟
دوست من کد رو داخل tag کد بزار:
[code]
کد ها رو انتخاب بعد رو عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن.
کد رو براتون می فرستم اما نمی دونم چرا در تاپیک ظاهر نمی شه؟؟؟
کدت رو اول توی یه notepad کپی کن
بعد از اونجا کپی کن اینجا
و بین تگ code هم قرار بده
سلام
ساده ترین راه محاسبه دترمینال روش بازگشتی است.
یعنی دترمینال یک ماتریس 4 در 4 را را مینورهای 3 در 3 محاسبه کنید و 3 در 3 را هم با 2 در 2 .
به همین سبیک متوانید هر ماتریس مربعی را محاسبه کنید.
دوست من کد رو داخل tag کد بزار:
[code]
کد ها رو انتخاب بعد رو عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن.
سلام ممنون به خاطر راهنمایی همه دوستان ولی موقعی که کد رو انتخاب می کنم و # رو می زنم این کلید کار نمی کنه؟؟؟در واقع هیچ کدوم از کلیدها کار نمی کنه و من به این برنامه احتیاج دارم. شما دوستان چه پیشنهادی دارید؟
سلام ممنون به خاطر راهنمایی همه دوستان ولی موقعی که کد رو انتخاب می کنم و # رو می زنم این کلید کار نمی کنه؟؟؟در واقع هیچ کدوم از کلیدها کار نمی کنه و من به این برنامه احتیاج دارم. شما دوستان چه پیشنهادی دارید؟
سلام دوست عزیز برای ورود به سایت از Mozilla Firefox استفاده کن.
دوست من ، منم با یه سیستم این مشکل رو داشتم که هنوز راه حلش رو پیدا نکردم
فکر کنم بشه که خودت تگ [code] رو بنویسی
و نوشتت رو بین باز ([ code ] ) و بستش( [ /code ] ) بذاری:20:
(فاصله ها رو حذف کن)
ممنون.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.