ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کامپونینت ساعت

MTPROG
20-05-2009, 12:01
از دوستان اگه کامپونینت ساعت برای VS2008 دارن ممنون میشم لینک بدن

خودم قبلا از همین جا یک کامپونینت ساعت(AnalogClock) مال یکی از دوستان رو دانلود کردم که خوب بود ولی برای بعضی از نسخه های Vista تو VS2008 بگ میده و نمی زاره برنامه اجرا بشه

با تشـــــــــــــــــــــــ ـــکر

kiuhnmgtrdcv
20-05-2009, 13:03
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MTPROG
21-05-2009, 11:28
ممنون گرفتم

ولی اصلا جالب نیست

من یک ساعت با گرافیک قشنگ میخواستم

sari-1369
21-05-2009, 16:43
چرا از ساعت های فلش SWF استفاده نمی کنی ؟؟؟

kiuhnmgtrdcv
21-05-2009, 18:08
برای اینکه بتونید از این ساعت شکیل :20: استفاده کنید یه پروژه از نوع WPF درست کنید ..

kiuhnmgtrdcv
21-05-2009, 18:13
استفاده از فلش هم فکر خوبیه برای اینکه از swf استفاده کنید به این دو تا رفرنس بدید

MTPROG
23-05-2009, 11:53
ممنون خیلی عالیه

ولی چند تاا سئوال داشتم

1-این فایلهای Dll مخصوص فلش یا همون رفرنسو باید از کجا گیر آورد
2- پروژهای WPF رو میشه به یک کامپونینت Dll تبدیل کرد و استفاده کرد
3-تو خود پروژه WindowsApplication هم میتوان از WPF استفاده کرد به نظر شما کدوم بهتره است؟
4- اگه میشه مختصری درباره طراحی با WPF کمی توضیح بدید.
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــکر

shalineh
23-05-2009, 15:03
خودم قبلا از همین جا یک کامپونینت ساعت(AnalogClock) مال یکی از دوستان رو دانلود کردم که خوب بود ولی برای بعضی از نسخه های Vista تو VS2008 بگ میده و نمی زاره برنامه اجرا بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه منظورت کامپوننتیه که من نوشتم ، باید بگم که این کامپوننت رو با ویژوال استودیو 2005 نوشتم. با توجه به حرف شما، این رو در ویستا و با ویژوال استودیو 2008 تست کردم. مشکلی یافت نشد!!

اگر هم منظورت این نبوده، امتحانش کن. ضرر نداره :

MTPROG
24-05-2009, 08:27
بله همین کامپونینت بود
ولی تو بعضی از نسخه های ویستا(bussinse,homePremeum) خطای عدم درسی به محل خاصی از RAM رو باعث میشه ولی تو Ultimate این مشکل رو نداره

MTPROG
29-05-2009, 16:51
فکر کنم متوجه شدی که اشکال داره امیدوارم درستش کنی چون کامپونینت خوبیه

_H2_
29-05-2009, 23:26
سلام
یک نمونه درپیت و ساده من سالها قبل نوشتم، میتوانید نگاهی بیاندازید.
البته به زیبایی نمونه ای که shalineh معرفی کردند نیست.
ولی میتوانید عکس صفحه ساعتی دلخواه را background اش کنید تا بهتر شود!
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1002125877

یا

h02.ir/Downloads/?familyid=8AE8C150-EA1D-4A27-AE6F-47069D9A04B8

موفق باشید.

shalineh
31-05-2009, 13:11
سورس کامپوننت ساعت رو واست آپ کردم ( قابل اجرا در ویژوال استودیو 2005 و 2008 ) تا ببینی که هیچ اروری نمیده. (سایز 138 کیلو بایت)

sari-1369
31-05-2009, 23:16
میشه یه نفر این کامپوننت رو آزمایش کنه ...

ببینین اصلا کار میکنه یا نه ، فقط همین

MTPROG
01-06-2009, 08:44
اگر همون قبلی باشه که مطمئنا ایراد داره (البته گفتم فقط تو بعضی نسخه های VISTA تو XP و vista ultimate مشکل نداره)
در ضمن در حالتی که توی محیط vs هستی تستش نکن Setup بساز و اونو نصب کن

من یک برنامه نوشتم و از این کامپونینت استفاده کردم تو سیستم طرف که xp بود مشکلی نداشت تو سیستم خودم هم که vista ultimate بود مشکلی نداشت ولی وقتی که اونو تو laptap طرف که vista home bussenes داشت خطای عدم دسترسی به محل خاصی از Ram داد(ram اون سیستم 3g بود) و وقتی دوباره یک setup جدید بدون اون ساعت درست کردم مشکل حل شد

دو تا لینک بالا رو هم فعلا نتونستم دانلود کنم چون در حال استفاده است حتما در وقت دیگری دانلود میکنم و تستش میکنم

_H2_
01-06-2009, 11:40
سلام
با این همه حرف ساعت، یکم وسوسه شدم، کد ساعت خودم را هم یک بازنگری کنم و از اول یک چیز بهتری بنویسم!
(چون سورس اصلی را برای نسخه 2003 نوشتم و تا حالا ...)

ولی وقتی که اونو تو laptap طرف که vista home bussenes داشت خطای عدم دسترسی به محل خاصی از Ram داد(ram اون سیستم 3g بود) و وقتی دوباره یک setup جدید بدون اون ساعت درست کردم مشکل حل شد
درست است کد فوق مربوط به کاربر قدیمی انجمن shalineh میشود ولی من هم کمی کنجکاو شدم!
دسترسی به متن خطا دارید؟ یا میتوانید یکبار دیگر شرایط را تست کنید؟

بدم نمی آید بدانم دلیلش چه بوده.
(البته اگر متن خطا را ندارید و یا نمیتوانند عملیات را تکرار هم کنید که هیچ)

جمیعاً موفق باشید

MTPROG
02-06-2009, 09:22
اینم از متن کامل خطا
[

البته بعد از حذف ساعت مشکل حل میشه نسخه ویندوز Vista Home Premium

این از متن خطا بصورت تصویری

MTPROG
02-06-2009, 12:21
کامپونینت جناب sari1369 که اصلا کار نی کنه اصلا نمیشه تو ابزارهای vs اضافش کرد(البته VS2008)

sari-1369
02-06-2009, 13:45
کامپونینت جناب sari1369 که اصلا کار نی کنه اصلا نمیشه تو ابزارهای vs اضافش کرد(البته VS2008)

ممنون ازینکه آزمایش کردین .

shalineh
02-06-2009, 14:50
لطفا :
1- بخش details ارور رو کپی کرده و در یک فایل تکست قرار دهید و آنرا آپ کنید.
2- کد مربوط به فرم frmMain رو آپ کنید تا بررسی بشه.

_H2_
03-06-2009, 21:46
سلام

اینم از متن کامل خطا
ممنون
به نظر کد چیز خاصی ندارد که باعث این خطا شود!

=====

یکم وسوسه شدم، کد ساعت خودم را هم یک بازنگری کنم و از اول یک چیز بهتری بنویسم
خوشبختانه/بدبختانه چون من همیشه کدهایی دارم که در مرحله 50 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی هستند و بقیه اش را وقت نشده تکمیل کنم... (!)
توانستم کد ساعت جدیدم را تکمیل کنم.

- فقط یک کنترلر و وراثت مستقیم System.Windows.Forms.Control است.
- از Transparent ای پشتیبانی میکند.
- میتوانید Padding (حاشیه داخلی) و Margin (حاشیه) خارجی برایش تعریف کنید.
- میتواند از حالت خودکار خارج شود تا توسط کد فقط ساعت خاصی را نمایش دهد.
- میتواند یک تصویر بزرگ شامل پنج تصویر جزء بگیرد و آنها را برای صفحه پشتی-عقربه ها و شیشه روی! پیاده سازی و نمایش دهد.
- میتوانید تصویر فوق را برای پوشش کامل بکشد و یا ساعت را با ابعاد ثابت در وسط نمایش دهد...
و...

من تصاویر یک نمونه از Gadget های ویستا را کش رفتم (!) و نمونه با موفقیت کار میکند.
نتیجتاً با کنترلر فوق به راحتی میتوان به نتایج زیر رسید... (با کمی کش روی از ویستا!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هر کسی میتواند نمونه خودش را در فتوشاپ طراحی و استفاده کند.

=====

ولی باید بررسی و بازنگری نهایی انجام دهم و کل کدها را چک کنم از صحت کارکرد مطمئن شوم.
نتیجتاً کنترلر نهایی را انشا ا... میتوانم در چند روز آینده منتشر کنم.

MTPROG
04-06-2009, 08:21
منم یه نمونه با فلش ساختم

لینک

لطفا :
1- بخش details ارور رو کپی کرده و در یک فایل تکست قرار دهید و آنرا آپ کنید.
2- کد مربوط به فرم frmMain رو آپ کنید تا بررسی بشه.

1-متن کامل بخش details رو پاک کردم ولی در کل چیزی دستگیرت نمیشه
2-در frmMain قابل توجه ای برای بررسی وجود نداره فقط چند تا منو که فرمهایی رو فراخونی میکنند و در رویداد Load ,Activate فرم هم چیزی نوشته نشده

تنها راه حل اینکه تو یک ویندوز ویستا (Home Premium,home bussiense ) ویژال نصب بشه و اونجا دیباگیری بشه تا ببینیم تو کدوم خط خطا میده

_H2_
04-06-2009, 22:33
سلام
نسخه جدید ساعت عقربه ای:
(لینک ثابت) support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1005350577
یا
(لینک فعلی) h02.ir/Downloads/?familyid=949035E5-0B8A-4D73-9C09-6CC121227F5B

برای سایت استایل جدید، حتماً نمونه فایل H2.AC.StyleImage.psd را مشاهده کنید.

توضیحات در پست 20

جمیعاً موفق باشید.

MTPROG
06-06-2009, 09:00
ابزار Synchronize Timer به چه دردی میخوره؟

لینکی که گذاشتی قشنگ بود ولی چطوری میشه از اون ساعتهای دیگه استفاده کرد ؟

_H2_
06-06-2009, 10:35
سلام

Synchronize Timer به چه دردی میخوره؟
کامپونتی است که در همین ساعت فوق استفاده شده است.
یک تایمر است و در واقع خودش وراثتی از کلاس Timer خود دات نت است
تامیر جدید فوق سه رویداد TickHour و TickMinute و TickSecond دارد.

تامیر زمان سرریز تایمر را طوری مدیریت و تنظیم میکند که در لحظه تغییر ثانیه ساعت سیستم، زمان سرریز به پایان برسد و در واقع رویدادهای این تامیر مطابق با تیکهای زمانی واقعی-انسانی ساعت سیستم است.

با کمک تایمر فوق ساعت میتواند فقط در لحظه مورد نیاز آپدیت شود و عقربه اش یک واحد به جلو (6درجه) حرکت کند و نیازی به چک کردن مدام نباشد و با حداقل بار به سیستم ساعت کار کند.
(که خیلی ناچیز خواهد بود، مخصوصاً که خود ساعت هم یک کنترلر ووراثت مستقیم Control است)

=====

لینکی که گذاشتی قشنگ بود ولی چطوری میشه از اون ساعتهای دیگه استفاده کرد ؟
ویستا دارید؟
اگر به پوشه Gadgets ها مراجعه کنید، تمام تصاویر فوق الذکر را خواهید یافت، آن سه تا هم که من گذاشتم از همین ویستا بودند.

کافی است ...
تصاویر را از ویستا کش بروید (!!!) و
با فایل H2.AC.StyleImage.psd در فتوشاپ تطبیق بدهید و
خروجی را مثل AC-XXXXX (405-135px).png تولید کنید.
(به پوشه Resources درون برنامه نمونه دقت کنید.)

من گمانم قشنگ ترینهایش را انتخاب کردم و درست و آماده کردم، حالا از بقیه کدامشان چشم شما را گرفته ؟؟؟ !!!

=====

من سه نمونه را در پوشه Resources به همراه یک psd لایه باز قرار دادم...
شما به راحتی میتوانید هر تصویری که دلتان بخواهد
(مثلا من خودم یک نمونه ساعت جیبی عقربه ای قدیمی دیدم، اگر بتوانم چند تصویر گرافیکی بدرد بخور پیدا کنم، گمانم از همه اشکال فوق قشنگ تر شود.)

MTPROG
07-06-2009, 10:29
ویستا دارید؟
اگر به پوشه Gadgets ها مراجعه کنید، تمام تصاویر فوق الذکر را خواهید یافت، آن سه تا هم که من گذاشتم از همین ویستا بودند.

من گمانم قشنگ ترینهایش را انتخاب کردم و درست و آماده کردم، حالا از بقیه کدامشان چشم شما را گرفته ؟؟؟ !!

بله وستا دارم میرم میگرم

به نظر من ساعت قرمز از همه قشنگ تره(Perspolis) و بعد ساعت خاکستری دوم
از اون گربه هم میشه برای نرم افزارهای اموزشی برای کودکان استفاده کرد

یک سئوال
داخل برنامه ای که گذاشتی دوتا فایل هستش
GHNet.dll
GHNet.Win.dll

این دو تا فایلو تو یک پروژه دیگه خواستم به برنامه اضافه کنم ولی هیچ کدوم نه به Refrence و نه به ToolBox اضافه نشد
این فایلها چه کاری انجام میدن؟

_H2_
07-06-2009, 11:18
سلام

به نظر من ساعت قرمز از همه قشنگ تره(Perspolis) و بعد ساعت خاکستری دوم
من فایلی به نام Perspolis در Vista-SP1 پیدا نکردم، تنها فایل قرمز نامش Modern است که الآن در نمونه ها وجود دارد و احتمالاً حدس میزنم منظور شما همین باشد.

سعی میکنم یک یا دو تای دیگر را همن خودم اضافه کنم.
ضمناً یک استایل ساعت جیبی عقربه ای هم حاضر است، این یکی را فقط قاب دورش را از یکی از دوستان گرفتم و مجبور شدم تمام تیک ها و حروف یونانی و عقربه ها و شیشه جلو را از صفر در فتوشاپ بسازم!
انشاا... به زودی به پک فوق اضافه خواهد شد.

=====

هر دو فایل قابل Refrence هستند، لطفاً دقت بیشتری کنید.
برای اینکه با انتقال سورس پروژه به جاهی دیگر هم به مشکلی برنخورید...
1- ابتدا فایلها را در ریشه پوشه bin کپی کنید.
2- (Project (menu)->Add Reference (menu)->Browse (tab

من همین الآن با یک newproject تست کردم...
مطمئن شوید پروژه ای دات نتی را شروع کرده اید، این نمونه فقط و فقط برای زبانهای دات نتی قابل استفاده است.
در صورت دریافت پیغام خطا لطفاً اینجا درش کنید.

برای اضافه شدن به toolbox هم کافی است فقط ghnet.win.dll را اضافه کنید.

=====

MTPROG
08-06-2009, 08:35
من فایلی به نام Perspolis در Vista-SP1 پیدا نکردم، تنها فایل قرمز نامش Modern است که الآن در نمونه ها وجود دارد و احتمالاً حدس میزنم منظور شما همین باشد.

بله منظورم همین بود

من همین الآن با یک newproject تست کردم...
مطمئن شوید پروژه ای دات نتی را شروع کرده اید، این نمونه فقط و فقط برای زبانهای دات نتی قابل استفاده است.

بله مطمئن هستم

البته تو یه پروزه دیگه امتحان کردم فایلها اضافه شود و ساعت اومد ولی همون ساعت ساده بدون گرافیک!
از اون تصاویری که گذاشته بودی تو Background Image ساعت با روش Project Resource File هم استفاده کردم ولی تصاویر اشتباه جایگزین میشن علتش چیه؟

تو نمونه که خودت گذاشته بودی وقتی تصاویر رو تو Project Resource File عوض میکردم حالت ساعت درست تنظیم میشود ولی تو برنامه جدید نه!

لطفا درباره تنظیم شدن کمی توضیح بدید

با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــکر

_H2_
08-06-2009, 10:42
سلام

لطفا درباره تنظیم شدن کمی توضیح بدید
هیچ کاری خاص و عجیبی نمیخواهد انجام دهید..
1- ساعت را روی فرم select کنید
2- سپس در پنجره خواص به خصیصه StyleImage بروید و سه نقطه را زده و یکی از فایلهای زیر را تحویلش دهید:
AC-Modern (405-135px).png
AC-Square (405-135px).png
AC-System (405-135px).png

(قصد نداشتم مفهوم BackgroundImage را تغییر دهیم، به همین جهت به این خصیصه دست نزدم تا کار خودش را انجام دهد و خصیصه جدید با نام معنی دار StyleImage اضافه شد)

به نظرم امد با توجه به ارائه سمپل توضیحات فوق چندان ضروری نیست ولی شاید اشتباه میکردم. :11:

(
ضمناً تا همین لحظه یک استایل دیگر آماده شده ولی انشا ا... سعی میکنم دوتای دیگر بسازم و یکباره سه استایل دیگر به پک فوق اضافه کنم
که در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.
)

موفق باشید.

_H2_
08-06-2009, 10:50
سلام
فکر کردم بهتر الست توضیحاتی در خصوص خصیصه های خاص این کنترلر بدهم:
Alignment
جهت تراز ساعت در صفحه

BorderStyle
حاشیه های مختلف و متنوع برای کنترلر

Padding
تنظیم فاصله بندی داخل محدوده حاشیه (Border) تا رسم ساعت

Margin
تنظیم فاصله بندی خارج محدوده حاشیه (Border) تا رسم حاشیه

Dynamic
کارکرد خودکار و همزمان شده با ساعت سیستم

Value
در صورت false بودن قبلی میتوان با این خصیصه ساعت نمایشی فعلی را تنظیم کرد.

StyleImage
تصویری خاص با الگوی نشان داده شده در H2.AC.StyleImage.psd برای پیاده سازی الگوی ترسیم دلخواه

StretchStyleImage
در صورت پر بودن قبلی این مقدار مشخص کننده کشیدگی الگو در تغییر سایز کنترلر خواهد بود.

MTPROG
09-06-2009, 08:24
دوتا سئوال

1-چطور در یک تصویر ثابت عقربه ها و زمینه رو جدا کرده و در داخل ساعت جایگزین کردی؟
( چون وقتی روی عکس کلیک میکنی تصویر زمینه و عقربه ها کنار هم هستش ولی وقتی اونو به خاصیت Style Image میدی اجزا جای خودشون قرار میگیرند این برام خیلی جالب بود لطفا توضیح بدید)

2-چطور میشه به یک کنترلی که خودت طراحی کردی Properties جدید اضافه کنی؟
(مثلا همون Style Image)

_H2_
09-06-2009, 10:17
سلام
1- یک نمونه سورس خیلی شبیه این مورد در همین سایت قبلاً برای دوستان گذاشتم.
این قبیل تصاویر یکپارچه در خود ویندوز و حتی صنعت بازی سازی به شدت استفاده میشود...
چون استفاده تک تک و جداگانه تصاویر برای یک مورد که یک گروه از تصاویر به هم مربوط هستند، چندان جالب نیست و کنار هم قرار دادن آنها در قالب یک فایل میتواند مدیریت را ساده تر و منابع سیستم را کمتر مصرف کند.

دانلود سمپل با لینک ثابت:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1004214957

دانلود سمپل با لینک فعلی:
h02.ir/Downloads/?familyid=E019AF85-DB80-4960-B212-851E1EA49FE0

تاپیک اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- فرمایشاتی میفرمائید !
این کار مثل اضافه کرد یک متد جدید است... ! حتماً تا حالا بارها شبیه این را انجام داده اید فقط شاید دقت کافی نکرده اید.

موفق باشید.

MTPROG
09-06-2009, 11:45
برای سئوال اولم ممنون برای من تازگی داشت

برای سئوال دوم بله خیلی این کار رو انجام دادم ولی بهش دقت نکردم

منتظر ساعت جیبی جدیدتون هستم

با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــکر

_H2_
11-06-2009, 15:57
سلام
پک قبلی با کد جدید و چهار استایل جدید به روز شد.
کد جدید محاسبه دقیقتری برای استایل های غیر مربعی (مستطیلی) دارد و نیز خصیصه Alignment آن 9 جهت را پشتیبانی میکند که با righttoleft متاثر میشود.
طبیعتاً 9 جهت اصلی فقط زمانی کاملاً در دسترس است و نتیجه اش قابل مشاهده است که تصویر کشیده و بزرگ نشود
یعنی StyleImage پر باشد و StretchStyleImage هم false باشد.

طبیعتا دیگر به این زودی ها آپگرایدی برای پک فوق متصور نیست.
موفق باشید.

MTPROG
13-06-2009, 08:17
ممنون خیلی قشنگه

MTPROG
15-06-2009, 08:30
راستی چطور میشه از ساعتهای دایره ای استفاده کرد و ضمینه خالی آن دیده نشود(یعنی بشه قسمتهای خاکستری اونو transparent کرد تا روی تصویر اصلی رو نپوشونه)

_H2_
15-06-2009, 09:57
سلام
همانطور که گفتم این کنترلر Transparent ای را ساپورت میکند، نتیجتاً کافی است رنگ BackColor را به Transparent ست کنید تا Background ظرفش را نمایش دهد.
فرقی هم ندارد کدام استایل انتخاب شده بود، در فرم frmTransparent هم دقیقاً از همین تکنیک استفاده شده و خواهید دید با حرکت کنترلر روی فرم تصویر پس ضمینه فرم پوشانده نمیشود.
تست کنید...

MTPROG
15-06-2009, 10:18
من توفرم اصلی یه picture box گذاشتم که دارای تصاویر متغییر بر روی فرم اصلی است و ودر فرم اصلی Dock شده است
ولی وقتی ساعت دایره ای رو میزارم به جای اینکه با Picture Box ادغام بشه با رنگ فرم اصلی که زیر Picture Box هست ادغام میشه و باز هم رنگ ضمینه ساعت متضاد با تصویر میشه فقط تو ساعت مربع به خاطر پر بودن تصویر این مشکل وجود ندارد

ساعتی که دوست عزیز Shalineh گذاشته بود خودش گرد میشه بدون داشتن ضمینه اضافی و این مشکل رو نداشت

به نظر شما چطور میشه این مشکل رو با ساعت شما حل کرد؟

_H2_
15-06-2009, 11:39
سلام
قوانین Transparent ای برای کنترلرها ثابت است و دست من نیست که بتوانم تغییرش دهم، گمان نکنم کس دیگری هم به این سادگی بتوانید مکانیزم دیگری را پیاده سازی کند.

من مجدد ساعت جناب Shalineh را دانلود کردم و چیز تفاوتی در الگوی پیاده سازی Transparent ندیدم
یعنی هر دو کنترلر نمیتوانند در حالت Transparent یک PictureBox که در زیرشان قرار دارد را نمایش دهند ولی میتوانند تصویر یا الگوی کنترلر والد خود را نشان دهند.

1- اگر میخواهید تصویری ثابت و در زیر ساعت باشد، در هر دو کنترلر من و ایشان میتوانید از خصیصه backgroundimage و backgroundimagelayout خود کنترلر استفاده کنید تا تصویر مستقیماً به پس ضمینه خود کنترلر اعمال شود...

2- اگر هم میخواهید تصویر الگویی در زیر کنترلر و به صورت دلخواه و غیر متقارن مشخص باشد، طبق قوانین Transparent ای کنترلرها باید ظرف کنترلر را تغییر دهید (در هر دو کنترلر) به این معنی که مثلاً باید به جای PictureBox از Panel استفاده کنید و کنترلر ساعت را درون Panel قرار دهید و سپس backgroundimage ان panel را به تصویر دلحواه ست کنید.

در هر دو کنترلر فقط در همین دو حالت است که تصویر از لابه لای عقربه های ساعت مشخص خواهد شد...

=====

در نهایت اگر در ساعت من قصد دارید از style های معرفی شده استفاده کنید و لابه بلای عقربه ها هم نامرئی باشد، خوب تابلو است که نمیشود !!!!
چون style ها تصویری هستند که شامل پسضمینه ساعت و عقربه ها و شیشه جلو ساعت هستند. و همه style هایی که من در پک فوق قرار دادم، صفحه زیرین دارند.

اگر شما قصد دارید لابه لای عقربه ها شفاف باشد باید به Photoshop بروید و قسمت هایی از style را که نیاز ندارید حذف کنید...
مثلاً به phtoshop بروید و فایل AC-System (135-135px).png را باز کنید و سفیدی کف پس ضمینه را در photoshop حذف کنید...

یکبار به فایل AC-System (135-135px).png دقت کنید...
خواهید دید که سفیدی کف در این فایل به عنوان یک طرح پسضمینه ثابت وجود دارد...
شما اگر سفیدی کف را نمیخواهید باید یک فایل style جدید ایجاد کنید که سفیدی کف را نداشته باشد.

(البته این کنترلر هم یک شمای استاندارد (بدون style) تولید میکند که طبیعتاً الگویی برای کف ندارد و لابه لای عقربه هایش میتواند نامرئی باشد.)

موفق باشید.

MTPROG
15-06-2009, 12:31
من مجدد ساعت جناب Shalineh را دانلود کردم و چیز تفاوتی در الگوی پیاده سازی Transparent ندیدم
نه شما منظور منو درست متوجه نشدید

ساعت خودش با تصویر باشه فقط اون قسمت خالی کنار گوشه ها نباشه (البته در حالت مربع این گوشه خالی وجود نداره)

من خودم یک کامپونینت با فلش طراحی کردم و همین جا گذاشتم اگه توجه کرده باشید در رویداد Paint مربوط به کنترل میشه فرم رو گرد, لوزی و هر شکل دیگه کرد
اگر این کار رو برای ساعتهای گرد انجام بدید دیگه اون زایده نشون داده نمیشه

_H2_
15-06-2009, 13:17
سلام
متاسفم من چیزی از مشکل شما متوجه نشدم، در صورتی که مشکل حل نشد و تمایل داشتید، لطفاً روی یک تصویر توضیح دهید...

MTPROG
20-06-2009, 08:34
این هم لینک تصویر(راستی من هر چی لینک عکس میدم تصویر تو صفحه نمایش داده نمیشه مجبورم لینک بدم علتش چیه؟)

فکر کنم تصویر گویای همه چیز باشه

به اختلاف تصاویر در دو حالت مربع و دایره توجه کنید

_H2_
20-06-2009, 13:37
سلام
بله حالا متوجه شدم من ساعت ایشان را در حالت دایره تست نکردم ...
من از اصول عادی transparent ای استفاده کردم و ایشان از تکنیک region ...
متاسفانه من در کنترلرم نمیتوانم از region استفاده کنم، چون شکل لبه ساعت نامشخص است ...

=====

یعنی وقتی تصویر شما به حتم یک شکل مشخص هندسی داشته باشد مثلاً دایره کامل باشد، میتوان یک region دایره ای به کنترلرل اعمال کرد

ولی در کنترلر من مثلاً به آن ساعت جیبی بزرگ دقت کنید... در واقع لبه های ساعت میتواند هر شکلی داشته باشد

حتی تصویر را هم نمیتوانم برای محاسبه region پردازش کنم، چون تصویر میتواند کانال آلفا داشته باشد و لبه های تصویر به جای آنکه یک باره حذف و نامرئی شوند، به صورت gradine نامرئی شود ...

اگر من بخواهم تکنیک فوق را در ساعت خودم پیاده سازی کنم، مشکلاتی دارم!

- یک راه منطقی من برای استفاده از این روش، محدود کردن استایل ساعتها به چند استایل خاص است که خودم درست کردم و اینکه کسی نتواند استایل جدیدی اضافه کند که این از چندان جالب نیست...

- راه بعدی که باید در فرصتی مناسب برسی کنم این است که یک بخش ماسک بیتی highcontrast به هر تصویر استایل اضافه کنم که برای پردازش region استفاده شود، که این را باید بررسی کنم...
(به این مطلب باید فکر کنم و از این سوال شما که باعث فکر کردن به این مطلب هم شد تشکر میکنم.)

=====

فعلاً پیشنهاد میکنم، اگر تمایل به استفاده از کنترلر دارید برای تصویر پسضمینه به جای picturebox از panel و خصیصه backgroundimage اش استفاده کنید.

موفق باشید.

_H2_
20-06-2009, 14:03
سلام
این یکی را یادم رفت جواب بدهم! :31:

راستی من هر چی لینک عکس میدم تصویر تو صفحه نمایش داده نمیشه مجبورم لینک بدم علتش چیه؟
شما باید تصاویرتان را در سایتهایی آپلود کنید که لینک مستقیم به شما بدهند....
سایتی که الآن در آن شما تصویرتان را اپلود کرده اید باید چنیدن ثانیه صبر کنیم و بعد هم چند دکمه را کلیک کنیم تا بالاخره دلش بسوزد و تصویر را ارائه دهد!

طبیعتاً این قبیل لینکها برای نمایش عادی تصاویر مناسب نیستند.

در عوض شما به این لینک دقت کنید...

این یک لینک مستقیم است و میبینید که با کلیک تصویر خام و بدون هیچ html در چپ و راست و انتظار کلیک های دیگر و... نمایش داده میشود.
این لینک مستقیم است که شما متوانید به راحتی در تگ IMG هر سایت BBCODE یا HTML استفاده کنید و تصویرتان به درستی نمایش داده شود.

MTPROG
21-06-2009, 08:44
به این مطلب باید فکر کنم و از این سوال شما که باعث فکر کردن به این مطلب هم شد تشکر میکنم

خواهش میکنم من باید از شما تشکر کنم که این همه راهنماییهای خوبی ارایه میدید

فعلاً پیشنهاد میکنم، اگر تمایل به استفاده از کنترلر دارید برای تصویر پسضمینه به جای picturebox از panel و خصیصه backgroundimage اش استفاده کنید
من از ساعت مربعی شما استفاده کردم چون تو فرم اصلیم کنار سایر ابزارهای برنامه یه جای مربعی خالیه که جون میده برای اون ساعت مربع . ولی در کل ساعت دایره ای هم برای بعضی مواقع خیلی قشنگه امیدوارم حل بشه چون کامپونینت خوبیه

برای راهنمایی در مورد upload عکس ممنون

naser_feb8646
24-08-2009, 15:11
سلام دوستان

جناب H2 عزیز من نتونستم از این کامپوننتی که شما گذاشتید استفاده کنم یعنی وقتی AddReference می کنم خطای کامپایلر می گیره

_H2_
24-08-2009, 18:58
سلام

یعنی وقتی AddReference می کنم خطای کامپایلر می گیره
متن خطا؟

قبلاً هم در مواردی مشابه افراد گفتند مشکل addreference داشتند ولی یک باره مشکلشان حل شده.
لطفاً دقت بیشتری کنید.
dll دات نتی است و مثلاً نباید از بخش COM اقدام کنید.
در دیالوگ مربوطه از تب چهارم که Browse است استفاده کنید.

ترجیحاً قبلاً dll را به پوشه bin پروژه خودتان کپی کنید.

naser_feb8646
24-08-2009, 20:36
سلام

جناب H2 یه سوال
مگر نباید کامپوننت شما در کلیه زبانهای ویژوال استدیو اجرا بشه اگر جواب شما خیر هست پس مشکل حله ولی در غیر این صورت من هنوز مشکل دارم
از اونجایی گه من با VB.Net 2005 کار می کنم می خواستم این کامپوننت رو در VB.Net اضافه کنم که پیغام خطا دریافت می کردم
ولی وقتی این کامپوننت رو در #C اضافه کردم دیگه پیام خطایی دریافت نکردم

_H2_
24-08-2009, 21:59
سلام
من الآن نسخه 2005 را ندارم.
ولی با VB2008 تست کردم و مشکلی ندیدم.

dll ها را به ریشه bin کپی کردم و بعد هم
Project->Add Reference->Browse->OK

خیلی عجیب است که در C#2005 اضافه شود و در VB2005 نشود!
1- لطفاً متن کامل پیغام خطا را اینجا درج کنید
2- در صورت امکان یک پروژه خالی ویندوزی VB2005 آپلود کنید!

naser_feb8646
25-08-2009, 03:59
سلام

جناب H2 عزیز همون طور که در عکس می بینید ابتدا کادر بالا و سپس کادر پایین نمایش داده می شه

MTPROG
25-08-2009, 08:28
با VB.NET2008 هیچ مشکلی نداره من تو نرم افزارم استفاده کردم و حتی اونو دادم بیرون هیچ مشکلی وجود نداره
ولی شاید برای VB.NET2005 شرایط فرق کنه!

_H2_
25-08-2009, 10:46
سلام

جناب H2 عزیز همون طور که در عکس می بینید ابتدا کادر بالا و سپس کادر پایین نمایش داده می شه
دو تا سوال.
1- پیغام دوم زمان addreference نمایش داده میشود یا زمان اضافه کردن کنترلر از toolbox به فرم؟؟؟
2- اگر زمان addreference است، برای ghnet.dll اتفاق می افتد یا برای ghnet.win.dll ؟؟؟

naser_feb8646
25-08-2009, 11:34
سلام

سلام

دو تا سوال.
1- پیغام دوم زمان addreference نمایش داده میشود یا زمان اضافه کردن کنترلر از toolbox به فرم؟؟؟
2- اگر زمان addreference است، برای ghnet.dll اتفاق می افتد یا برای ghnet.win.dll ؟؟؟

در مورد سوال اول باید عرض کنم در زمان addreference این اتفاق می افته و سوال دوم هم در هنگام اضافه کردن ghnet.dll این اشکال پیش میاد

naser_feb8646
25-08-2009, 23:39
سلام

جناب H2
الان من می تون توی برنامه هام فقط کامپوننت ghnet.win.dll رو اضافه کنم و از ساعت شما استفاده کنم حالا سوال اینه که اضافه کردن همین کامپوننت کافی هست یا باید حتماً کامپوننت ghnet.dl هم اضافه بشه

_H2_
25-08-2009, 23:58
سلام

در مورد سوال اول باید عرض کنم در زمان addreference این اتفاق می افته و سوال دوم هم در هنگام اضافه کردن ghnet.dll این اشکال پیش میاد
متاسفانه خطا مذکور از آن متن های بی درو پیکر است که هر ایرادی پیش آید نمایش داده میشود و نمیتوانم دلیل مشکل را متوجه شوم.
ولی روی یک ساختار و یک کلاس که کد نویسی خاص Generic ای دارد مشکوک هستم و یکی از انها را که قابل حذف بود، حذف کردم و به همراه آخرین تغییرات یکباردیگر کامپایل کردم.
الآن شما میتوانید اخرین نسخه ghnet.dll و ghnet.win.dll را از همان لینک قبلی دانلود کنید.
(پیشنهاد میکنم آخرین نسخه را دانلود کنید.)

البته مجدد تاکید میکنم در VS2008 تا الآن مشکلی مشاهده نشده.

همین کامپوننت کافی هست یا باید حتماً کامپوننت ghnet.dl هم اضافه بشه
برای استفاده آن کنترلر ساعت شما نیازی به reference کردن مستقیم ghnet.dll در برنامه تان ندارید ولی برای کار کرد صحیح باید این فایل را کنار ghnet.win.dll باشد.
خلاصه نیازی نیست reference کنید (در پروزه نمونه هم reference نیست) ولی نباید حذفش کنید.

=====

البته کنترلرها و ابزار دیگری هم در این کامپایل عمومی مجموعه ghnet.win.dll وجود دارد که میتوانید استفاده کنید.
AnalogueClock
HtmlEditorBox
SeparatorLine
SpecialButton
SpinnerBox
SqlServerConnectionStringEditor
SqlServerConnectionStringDialog
DataGridViewIrDateColumn
DataGridViewRowNumberColumn

موفق باشید.

naser_feb8646
26-08-2009, 03:59
سلام

جناب H2 عزیز
من آخرین آپدیت رو هم دانلود کردم ولی باز هم بعد از addreference پیام خطای قبلی رو نمایش می ده

=======
درضمن چطور می تونم از بقیه کنترلرها استفاده کنم

_H2_
26-08-2009, 11:43
سلام

ولی باز هم بعد از addreference پیام خطای قبلی رو نمایش می ده
پس شرمنده، با توجه به این پیغام خطای نامفهوم و نیز عدم دریافت خطا در رایانه خودم که بتوانم بررسی کنم، نمیتوانم این مشکل را رفع کنم.
یا ghnet.dll را reference نکنید یا از VS2008 استفاده کنید.

درضمن چطور می تونم از بقیه کنترلرها استفاده کنم
میتوانید به toolbox تان اضافه کنید، استفاده شان هم سخت نیست.

AnalogueClock ساعت عقربه ای
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1005350577

HtmlEditorBox ویرایشگر html
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1006193017

SqlServerConnectionStringEditor کنترلر ویرایش connectionstring برای sqlserver با فارسی و انگلیسی، مشابه خود دیالوگ ado
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001372507
(البته این مثال پیچیده تر و با رمزنگاری نوشته شده ولی خود استفاده کنترلر ساده از و با ConnectionString و ShowXXXXX قابل کنترلر است.

DataGridViewIrDateColumn ستون شمسی برای گراید با فرمت نمایشی متغییر و تبدیل خودکار بین شمسی و میلادی
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1002435777
(کافی است فیلد دیتابیس را میلادی و datetime یا smalldatettime و... تایین کنید و از این ستون برای گراید استفاده کنید!)

DataGridViewRowNumberColumn
ستونی برای گرایدکه به صورت مجازی و بدون اتصال به دیتابیس برای هر سطر یک شماره می اندازد (مثلاً برای نمایش ردیف!)
عدد شروع و پله افزایش و... قابل تنظیم است.
(البته خودم مدتها استفاده اش نکردم، چون اطلاعات گراید "ردیف" نمی خواهد!)

SqlServerConnectionStringDialog
دیالوگ پرسش connectionstring مثل ColorDialog یا FontDialog قابل استفاده است.

SeparatorLine
یک Label با نمایش یک خط جداکننده!
کافی است روی فرم بگذارید و AutoSize=False کنید و کنترلر را به ابعاد دلخواه تغییر اندازه دهید.

SpecialButton
نمایش دکمه های خاص ویندوز (خصیصه Style) با استایل جاری تنظیم شده در ویندوز
مثل Min و Max و Restore و Close و ComboBox
(مستقیم توسط ویندوز رندر میشود و با تغییر استایل ویندوز (آبی و سبز و نقره ای و...) اینها هم تغییر میکنند)

SpinnerBox
یک تصویر دوری را با گردش نمایش میدهد.
خواص پر مصرف Image و Animate و Delay و Velocity
معمولاض برای جاهایی که کاربران باید منتظر بمانند از یک تصویر دراز رنگی گرادینای برای اسن کار استفاده میشود.

=====

البته از مدتها پیش قصد داشتم یک تاپیک مخصوص کنترلرهای خودم بزنم و برای دوستان معرفی کنم ولی اول وقتش را نداشتم و دوم یک کنترلر است که گل سرسبد اینها است و تا بیش از 98 درصدش تمام شده و چندین ماه کار برده، این کنترلر به تنهایی از چندین تا از نرم افزارهای من کدنویسی بیشتری داشته!!!
دلم می خواهد اگر تاپیکی زدن آن کنترلر هم در حالت تکمیل شده حضور داشته باشد که فعلاً هم ... !

=====

موفق باشید.

naser_feb8646
29-08-2009, 10:40
سلام

با اجازه دوست عزیز H2

این هم دو تا Stayle از طرف بنده