ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Update دو فیلد

Petros
20-05-2009, 09:10
سلام
ببخشید من میخوام دو تا فیلد رو با یک دستور SQL آپدیت کنم. ولی برنامه خطای Syntax میده. چرا؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن چه طور میتونم برای یه TextBox توی وی بی InputMak (مثل Access) درست کنم؟

MTPROG
20-05-2009, 09:39
شما شرط اصلی برای پیدا کردن رکورد مورد نظر را قید نکرده اید کدتون به شکل زیر اصلاح کنید

x شماره رکورد یا ID مورد نظر است شما میتونید هر شرط دیگری که به این رکورد برسه اعمال کنید

Petros
20-05-2009, 09:57
سلام
ممنون

آقا این هم سینتکس داد.

WHERE الزامی هستش؟ شاید من نخوام یه فیلد ID داشته باشم. آخه یه پارامتره بدون Where دستور کار میکنه. یعنی فقط آپدیت Username

MTPROG
20-05-2009, 11:57
استفاده نکردن از دستور WHERE باعث میشه تمام اطلاعات با این مشخصات ویرایش بشه
مثلا وقتی میخوای فیلد نام' را ویرایش کنی با دستور بدون WHERE تمام فیلد نامها مثل هم اصلاح میشه

ولی سعی کن بانکت برای اصلاح و ویرایش یک فیلد یکتا داشته باشه حالا نه حتما فیلد Id شاید فیلد Nam

در ضمن اگر فیلدهات از نوع عددی باشد نباید بین' کوتشین باشه

اگه حل نشد پیغام خطا رو بزار تا ببینم علتش چیه

Petros
20-05-2009, 14:17
برنامه من تک کابرست. برای همین جدول Login/Logout فقط شامل یک سطر (و دو ستون UserName و Password)هست. برا همین بدون WHERE هم عملیه.

ارور روی Cmd.ExecuteNonQuery:
OleDbException was unhandled

نمیدونم چرا نمیشه دوبار ExecuteNonQuery کرد. یه بار Username رو آپدیت کنه و ExecuteNonQuery بزنه و بعدش Pass رو آپدیت کنه و ExecuteNonQuery بزنه.

_H2_
20-05-2009, 23:53
سلام
کد پست اول در تعداد گیومه انتهایی مشکل دارد!

البته این طرز جمع string هم مستعد خطای تایپی و runtime ای است و هم یک حفره امنیتی است
شما باید از جمع string برای دستورات SQL خود داری کنید.

اگر کد فوق کار نکند، یا تایپ نام جدول و فیلدها اشتباه است و یا دیتابیس شما readonly است.

Petros
21-05-2009, 07:12
ممنون

کد اولی مشکل رو حل کرد.