ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Iriver-e 100

sadeq280
19-05-2009, 19:01
سلام
نظرتون رو هرچه سریع تر درباره این پلیر بدهید که تا پنج شنبه می خواهم بخرمش

Iriver-e 100

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خصوصیاتش هم اینه
2 گیگ
130 تومن
تا هشت گیگ رم می خوره
و از همه مهمتر صفحه اش لمسی نیست .

اگه پیشنهاد دیگری دارید توجه داشته باشید که صفحه اش لمسی نباشه.

osmaan
20-05-2009, 11:32
این مدل که 2 گیگش 115 تومن هست نه 130 تومن! تازه با گارانتی آواسان رایان
مدل خوبیه ولی من مدل کریتیو zen رو پیشنهاد میدم 4 گیگش 125 تومن هست

JayR
20-05-2009, 16:48
منم با osmaan موافقم من کلا از پلیرهای شبیه موبایل خوشیم نمیاد
zen صفحش landscape هست

sadeq280
28-05-2009, 09:11
سلام
خیلی ممنون از جوابهاتون
اما بعضی ها به من گفتند که کریتیو zen یک پلیر حرفه ای محسوب نمی شه ضبطش خوب نیست بزرگه کار کردن باهاش سخته و...

seymour
28-05-2009, 14:54
سلام
خیلی ممنون از جوابهاتون
اما بعضی ها به من گفتند که کریتیو zen یک پلیر حرفه ای محسوب نمی شه ضبطش خوب نیست بزرگه کار کردن باهاش سخته و...
دوست خوبم ، حرف "بعضی ها " رو ول کن ... اصلا پلیر حرفه ای یعنی چی ؟ ... آیا تعریف استانداردی از این عبارت وجود داره ؟ ... بخصوص اینکه اصولا پلیر (با توجه به این بازه قیمت و بودجه) واسه سرگرمیه ، اونوقت بین اینکه یه وسیله واسه سرگرمیه اما در عین حال حرفه ایه تناقض نیست؟! ...

بهرحال سری zen کریتیو خیلی خوبه (بخصوص برای دیدن ویدئو)... zen v plus هم یه انتخاب کوچکتر از همون خانواده اس با کیفیت صدا و تصویر بهتر نسبت به e100... از cowon هم مدل i7 خوبه ، البته اگه بیشتر تاکیدت روی صداس و نه تصویر ...

ضمناً در نظر بگیر که e100 یه محصول متوسط iriver ه و چندان موفق نبود ... یعنی از یه سال و نیم پیش که اومد تا الان، مانور بسیار کمی روش داده شد...و اتفاقا کنترل و منوهاش چندان جالب نیست

راستی، یه انتخاب دیگه هم می تونه کارای سونی باشه .. سری NW اگه یه مقدار افت قیمت کرده باشه انتخاب خوبیه ...