ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با مودم d-link dsl-320t

emp-ehsan
19-05-2009, 14:03
سلام بر عزيزان عزيز

من يك مودم مشكل با مودم d-link dsl-320t دارم . كه باهاش يك مشكل كوچولو دارم.

مشكل اينه كه وقتي كه سيستم رو استند باي يا خاموش مي كنم. زماني كه دوباره سيستم رو روشن مي كنم . در نوار پايين كنار علامت شبكه يك مثلث زرد رنگ مياد و و وقتي كه مي خوام كانكت بشم. پيغام ميده كه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و براي اين دوباره چشمم به جمال اينترنت روشن بشه بايد سيم برق مودم رو بكشم و چند ثانيه صبر كنم و دوباره وصل كنم ( ريستارت كردن به روش عصر حجر ) . بعد چند دقيقه كه مودم رو شناخت سيستم بدون هيچ مشكلي به اينترنت وصل مي شه تا زماني كه دوباره سيستم رو خاموش يا استند باي كنم.

لطفا راهنمايي كنيد كه مشكل از كجاست و چطور مي تونم حلش كنم.

emp-ehsan
19-05-2009, 21:37
كسي نظري نداره؟

Hossein Adeli
19-05-2009, 22:09
برای ندیدن اون علامت بر روی اون آیکون کلیک کن بعد Properties رو بزن بعد تیک اون گزینه آخری رو بردار یعنی Notify me when this ....
با این کار اون آیکون دیگه نمیاد اما در مورد این که نمیتونی بعد از لوگین شد بری اینترنت باید بگم که این عادیه مال من هم اینطوریه و فقط باید کمی صبر کنی (حداکثر 1 دقیقه) تا مودم راه بیفته اگه DSL Status رو اجرا کنی می فهمی که چی کار داره میکنه موقعی که لوگین میشی.

علت اون ارور هم همینه و باید کمی دندون رو جیگر بذاری تا راه بیفته!!!

emp-ehsan
27-05-2009, 13:00
دوستان عزيز مشكل مودم من حل نشد.

من مي تونم كاري كنم كه اون علامت هشدار كنار مودم نياد ولي بازم مشكل اصل كه وصل شدن به اينترنته حل نميشه و همچنان تا مودم رو ريست نكنم نمي تونم به اينترنت وصل بشم.