ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : wise install master

Hadi_0261
19-05-2009, 12:52
با سلام . کسی از دوستان هست که با Wise Install Master آشنایی داشته باشه . در ضمن آیا با استفاده از این نرم افزار پروژه های دلفی رو هم میشه Exe کرد چون من یه جایی این نرم افزار رو دیدم ولی فقط مربوط به VB بود . با تشکر.

مرد مباح
19-05-2009, 18:24
دوست عزيز.
يك توضيح ميدي كه دقيقا چي ميخواي؟ ميخواي Install بسازي يا ميخواي كامپايل كني؟

Hadi_0261
20-05-2009, 07:35
دوست عزيز.
يك توضيح ميدي كه دقيقا چي ميخواي؟ ميخواي Install بسازي يا ميخواي كامپايل كني؟
من میخوام Install بسازم و هیچ گونه اطلاعاتی هم در این زمینه ندارم . یک سری مطلب آموزشی پیدا کردم که در رابطه با InstallShield ورژن 10.5 بود که من این ورژن رو ندارم و هنوز نتونستم پیداش کنم در ضمن یکی از دوستان به جای InstallShield نرم افزار Wise رو پیشنهاد داد که من وقتی دانلود و نصبش کردم دیدم فقط مربوط به پروژه های VB هست . حالا میخوام بدونم آیا Wise پروژه های دلفی رو هم ساپورت میکنه یا نه . ( در کل شما برای ساخت Install چه چیزی رو پیشنهاد می کنید . کدوم بهتره ؟) با تشکر .

مرد مباح
20-05-2009, 13:21
دوست عزيز.
كلا برنامه هاي Installer ساز به زبان خاصي مربوط نميباشد ولي معروقترين اونا InstallShield هست كه خودتون هم اشاره كرديد. همراه با دلفي هم يك نسخه كوچك از اين برنامه موجود است و متوني اون رو نصب كني و استفاده نماييد. كار كردن با اين برنامه اصلا سخت نيست و لزومي نداره كه حتما آموزشي دربارش بخوني تا ياد بگيري. يك كمي ور بري دستت مياد.
ضمنا اگر كار با InstallShield برات سخته بهترين و راحتترين برنامه كه نيازتون رو تقريبا برآورده ميكنه برنامه WinRAR هست كه اگه فايلت رو SFX بسازي و براي توضيحات درست كنيو تفريبا يك فايل آماده اينستال ساختي!

موفق باشي!