مشاهده نسخه کامل
: Run a DLL as an App !!!
sargeras
18-05-2009, 10:39
سلام
من یه مشکل عجیب پیدا کردم که چند بار کامپیوتر رو اسکن کردم ولی ویروسی نشناخت ویندوزم رو هم چند بار عوض کردم ولی بازم درست نشد
نمیدونم ویروسه یانه ولی تا ویندوز بالا میاد این ارور رو میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی که Close Massage رو میزنم Dont send میده وبازم همین پیغام ها میان!!!
سرعت ویندوز داغون شده و خیلی ارور های عجیب!!!
خمودم احتمال میدم ویروس باشه واشکال وارد کرده باشه چون دفعه اول بالا اومدن ویندوز این مشکل رو ندارم!!!
picher_s
18-05-2009, 12:32
سلام
خاصیته DEP که باعث این اتفاق میشه.
پیشنهاده من اسکن با کاسپره به روز شده است.
برو به
یا
-خاموش کردنه DEP
To disable DEP using boot.ini
Click Start, and then click Control Panel.
Under Pick a category, click Performance and Maintenance.
Under or Pick a Control Panel icon, click System.
Click the Advanced tab, and in the Startup and Recovery area, click Settings.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Figure 8 Startup and Recovery settings
In the System Startup area, click Edit.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Figure 9 Boot.ini file in Notepad
In Notepad, click Edit and then click Find.
In the Find what field, type /noexecute and then click Find Next.
In the Find dialog box click Cancel.
Replace the policy_level (for example, "OptOut") with "AlwaysOff” (without the quotes).
WARNING: Be sure to enter the text carefully.
Note: Your boot.ini file switch should now read:
/noexecute=AlwaysOff
In Notepad, click File and then click Save.
Click OK to close Startup and Recovery.
Click OK to close System Properties and then restart your computerموفق باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
saeed774
18-05-2009, 12:38
اين مشكل زماني پيش مياد كه خواسته باشين از ويندوز برخي از فايلا كه متعلق به سيستم هستند رو بصورت دستي پاك كنين .مثلا پاك كردن دستي Screen saver
شما يكبار با فرمان sfc /scannow در قسمت Run و با قرار دادن سيدي ويندوز داخل سيدي رام ، ويندوز رو يكبار Repair كنين.
به نظر من سيدي ويندوز رو عوض كنين ، به احتمال زياد از ويندوزهاي بسيار دستكاري شده است .
البته بعضي از اسپايورها هم باعث اينكار ميشن با آنتي اسپايور رايگان زير يكبار اسكن كن :
شما ببين موقعي كه تو كنترل پانل به قسمت add/remove بري اين پيغام نمايان ميشه ؟
sargeras
18-05-2009, 19:59
اين مشكل زماني پيش مياد كه خواسته باشين از ويندوز برخي از فايلا كه متعلق به سيستم هستند رو بصورت دستي پاك كنين .مثلا پاك كردن دستي Screen saver
شما يكبار با فرمان sfc /scannow در قسمت Run و با قرار دادن سيدي ويندوز داخل سيدي رام ، ويندوز رو يكبار Repair كنين.
به نظر من سيدي ويندوز رو عوض كنين ، به احتمال زياد از ويندوزهاي بسيار دستكاري شده است .
البته بعضي از اسپايورها هم باعث اينكار ميشن با آنتي اسپايور رايگان زير يكبار اسكن كن :
شما ببين موقعي كه تو كنترل پانل به قسمت add/remove بري اين پيغام نمايان ميشه ؟
با برنامه ای که معرفی کرده بودید بارندازش کردم
این پست رو زدم تا از هردوی شما تشکر کنم
sargeras
18-05-2009, 20:50
سلام
شرمنده من فکر میکردم درست شده آخه ویندوزم رو تازه عوش کرده بودم با برنامه ای که دوستمون معرفی کرده بود چند تا ویروس کشته بودم یه کاسپر 2009 نصب ویه full scan زده بودم تازه از اتوران هم خبری نبود حتی وقتی فلش وصل میکردم هیچ فایل اتورانی توش نمیرفت ولی بعد از همه این ماجراها روشنش که کردم باز همون ارور رو داد وتازه ... یهو واندوز log off شد الان هم هر چی log on میزنم میره تو ویندوز ولی هنوز اجازه هیچ کاری رو به من نداده دوباره log off میشه و همینطور ...
تازه safe mode هم مینطوری میشه (Log off) دیگه نمیدونم چیکار کنم هر کی میدونه یه کمکی بکنه!!!!
(راستی این مساله رو بگم که این مشکل لب تابم هست و PC خودم که الان باهاش connect شدم هیچ مشکلی نداره)
saeed774
18-05-2009, 23:50
دوست عزيز با اين اوصاف يا ويروس داخله درايواي ديگه مخفي شده و بعد اينكه شما روشون كليك كردي فعال ميشن يا تو بايوس مخفي شده و يا اينكه ويندوز شما دستكاري شده است .
شما يكبار هم ويندوز ديگري به غير از اين ويندوز نصب كنين و بدون اينكه درايواي ديگه رو باز كنين از روي سيدي نود 4 رو نصب كنين و آپديت كنين و سيستم رو اسكن كنين ولي قبل اينكار System Restore رو حتما غير فعال كنين . مطمئنا ويروس ها تو پوشه System Volume Information شما مخفي شدن و بعد اينكه ريستارت ميكنيد چون اين خاصيت يك بكاپ از سيستم برميداره ويروس هم قاطيه ماجرا ميشه پس بعد نصب حتما و فورا اين خاصيت رو با كليك راست روي My Computer و انتخاب Properties و قسمت System Restore غير فعال كنين .
sargeras
19-05-2009, 09:36
دوست عزيز با اين اوصاف يا ويروس داخله درايواي ديگه مخفي شده و بعد اينكه شما روشون كليك كردي فعال ميشن يا تو بايوس مخفي شده و يا اينكه ويندوز شما دستكاري شده است .
شما يكبار هم ويندوز ديگري به غير از اين ويندوز نصب كنين و بدون اينكه درايواي ديگه رو باز كنين از روي سيدي نود 4 رو نصب كنين و آپديت كنين و سيستم رو اسكن كنين ولي قبل اينكار System Restore رو حتما غير فعال كنين . مطمئنا ويروس ها تو پوشه System Volume Information شما مخفي شدن و بعد اينكه ريستارت ميكنيد چون اين خاصيت يك بكاپ از سيستم برميداره ويروس هم قاطيه ماجرا ميشه پس بعد نصب حتما و فورا اين خاصيت رو با كليك راست روي My Computer و انتخاب Properties و قسمت System Restore غير فعال كنين .
ببین من درایوها رو بلافاصله بعد از نصب ویندوز با ران اجرا کردم تا ویروسی فعال نشه تازه اونجا هم هیچی نبود چون با ویروس اتوران و سالیتی آشنایی کامل دارم
System Restore هم غیر فعال بود وقتی این اتفاق افتاد
در مورد ویندوز هم این ویندوز خود شرکت dell هست و هیچ ویندوز دیگه ای هم روش نصب نمیشه و فکر هم نمیکنم مشکل از ویندوز باشه چون این چند ماهه که لب تابو خریدم همین ویندوز روش بود و هیچ مشکلی نداشت
این نکته رو هم بگم که من همون اول کار(بعد از نصب ویندوز)یه Full Scan با کاسپر 2009 زدم و چیزی پیدا نشد!!
حالا اگه راه حلی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید
saeed774
19-05-2009, 10:43
شما ببين چه نرم افزاري نصب ميكنيد كه باعث اينكار ميشه ، راستي System Volume Information شما قابل دسترسه كه ويروس كش اسكنش كنه ؟ اگه جواب نه هست بگيد تا روش باز كردنشو بهتون بگم.
farzadrz
21-07-2009, 11:21
سلام. من هم با لپتاپ و pc همین مشکل رو دارم. چندین مدل ویندوز نصب کردم. system restore رو غیر فعال کردم و جدیدترین نود32 رو نصب کردم و حتی autorun remover نصب کردم. اما تمام autorun ها پاک میشن الی همین یکی؟؟؟؟!!!!
یه پیغام جدید رو قسمت DEP میاد به نام run a dll a an app و روی فلش هام فایل autorun و معمولا فایلی به نام rundll.exe ساخته میشه که گاهی اوقات با اسامی دیگه ولی با همون حجم هستند.
تو هیچ سایتی هم راهشو ندیدم. اگه کسی واقعا تونسته پاکش کنه کمکم کنه. ممنون.
در ضمن ارتباطی با فایل winlogon.exe تو پوشه system32 داره
persia007
30-07-2009, 19:59
من هم این مشکل رو دارم
ویندوز رو ریپیر کردم خوب شد اما بعد از مدتی دوباره اینطوری شد
برنامه سیتول رو هم که اجرا میکنم میگه برنامه یا کرک شده یا ویروسی....
Doyenfery
09-09-2009, 16:18
حالا وقتی این کارا رو کردیم .. دیگه این پیغام ها نباید بیاد .. جناب "picher_s" ?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.