PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید در مورد سونی سری pmx

a.z.p.z
17-05-2009, 15:08
سلام دوستان!
سونی یه سری پی ام پی به نام پی ام ایکس داره که مدل های مختلفی داره ولی من نتونستم اطلاعاتی در موردش کسب کنم یا حتی فروم یا سایت خوبی هم چه خارجی چه داخلی براش پیدا نکردم!
میخواستم بدونم کدوم مدلاش بهتره؟؟؟؟
کسانی که خریدین راضی هستن؟
ایا برنامه یا بازی براشون هست؟؟
تاچ هم که فکر نکنم باشه!!! ام 70 که نبود ولی مدل های دیگش و سری 80 رو نمیدونم تاچ باشه یا نه!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........................
m70
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .......

من تا اونجایی که فهمیدم مدل های
m75
m76
m79
m88
m89
m70

رو داره ولی من اطلاعاتی نتونستم گیر بیارم!
تو همین بخشم یه تاپیکی مثل اینکه براش بود!
دوستان خواهشا کمکم کنید چون خیلی گیرم براش ممنون:11:

a.z.p.z
17-05-2009, 16:55
دوستان کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

seymour
22-05-2009, 18:24
این سری M رو من یادمه که خیلی وقت پیش که یکی ازم پرسید شک کردم که متفرقه اس ، ولی ظاهرا مال خود سونیه ... (واقعا هم شک برانگیزه - یادمه حتی توی یه ریویو هم نوشته شده بود که طرف باورش نمیشه این مال سونی باشه) ... اما خیلی هم شک بیراهی نیست ؛ چون واسه بازار چین طراحی شده و همونطور که گفتی واسه بقیه جاهای دنیا گمنام مونده ...

نه اینا اصولا تاچ نیستن ... خیلی هم جدید نیستن (تکنولوژی 2 سال پیش - و اصولا هم سال پیش توی بازار گشتن) ... خیلی هم قشنگ نیستن ... و اصولاً تجربه نشون میده که چیزی که واسه بازار چین در نظر گرفته میشه ، احتمالا لیاقت بازارهای بزرگتر رو نداشته ... بنابراین از نظر من ، توصیه نمیشه ..

* حتی عبارت اختصاری PMX هم باعث میشه که آدم شک کنه متفرقه اس .. PMX رو سن هایزر هم استفاده می کنه و خب یکی از کلک های مارک های متفرقه استفاده از همین عبارات اختصاری آشناست ...