مشاهده نسخه کامل
: فایل های مشکوک
p30 vahid
17-05-2009, 13:45
3 تا فایل مشکوک تو قسمت ویندوزم هست البته بی ازارن ولی خیلی مشکوک می زنن شما هم یه تستی بزنید خواهشا
پاسورد:22
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeed774
17-05-2009, 14:38
swreg.exe
از فايلهاي مربوط به ويندوزه كه گزارشي مبني بر ويروس بودنش منتشر نشده .
swsc.exe
از فايلهاي سيستمي هست كه وظيفه مربوط به Start,Stop,enable,Disable سرويسهاي ويندوز رو بر عهده داره و ويروسي بودنش گزارش نشده .
swxcacls.exe
اينم از فايلهاي سيستمي هستش كه فقط دو آنتي ويروس نامعتبر تروجان بودنش رو گزارش دادن .
لينك گزارش :
p30 vahid
17-05-2009, 16:15
swreg.exe
از فايلهاي مربوط به ويندوزه كه گزارشي مبني بر ويروس بودنش منتشر نشده .
swsc.exe
از فايلهاي سيستمي هست كه وظيفه مربوط به Start,Stop,enable,Disable سرويسهاي ويندوز رو بر عهده داره و ويروسي بودنش گزارش نشده .
swxcacls.exe
اينم از فايلهاي سيستمي هستش كه فقط دو آنتي ويروس نامعتبر تروجان بودنش رو گزارش دادن .
لينك گزارش :
همین الان تو اگوگل اسمشو سرچ کردم اکثر سایت ها و فروم ها گزارش داده بودن مبنی بر الوده بودن
در ضمن دوست عزیزم اگه اینا فایل های سیستم هستند تو ویندوز شما هم وجود دارند؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه چیزی که هست اگه روی یک فایل که مربط به سیستم باشه موس رو نگه داریم تو سطر دوم نوشته کمپانی=مایکروسافت ولی این یه چیزه دیگه می نویسه
از طرفی متعجبم که اگه ای فایلا الوده هستند پس چرا انتی ویروس ها هیچ کدوم اونو شنسایی نکردن
منظورم رو swxcacls و swreg هستش چون اینا بیشتر مشکوک می زنن
خواهشا جواب بدید
saeed774
17-05-2009, 20:49
اكثر سايتهاي معتبر طي گزارشگيري و راي گيري فايل هاي نامبرده رو بيخطر اعلام كردن ولي بعضي ها يه نوع تروجان و اسپايور ناشناخته معرفي كردن . به هر حال شما فايل ها رو تو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آناليز كنين و بعد خواستي پاكشون كن .
مسير اجراي نرم افزارهاي بالا رو در صورت امكان بگين ؟ يه عكس از تسك منيجر هم بزار .
p30 vahid
17-05-2009, 21:32
مسیر این فایل ها windows-system32
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed774
18-05-2009, 01:59
پروسس مشكوكي تو تسك منيجر به چشم نميخوره فقط فايل op_mon.exe مشكوك ميزه كه اونم پيدا كنين و تو همون سايت آناليز كنين ببينين چيه .
از آنجايي كه فايلهاي مشكوك آپلود شدتون تو اين ليست اجرا نشدن و درصد cpu هم نرماله فكر نكنم چيز مشكوكي باشن . شما اگر خواستين با اين آنتي اسپايور هم يه اسكن بزنين :
احمد ترابی
18-05-2009, 13:42
منم این مشکل رو دارم
باید چکار کنم که به کلی از این دردسر ها نداشته باشم
باید پاکشون کنم اصلا میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.