ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ppt

فاطـمه
17-05-2009, 12:02
سلام بچه ها می خواستم بدونم سرویس ppt که تو بعضی از گوشی ها هست چیه و اینکه چه طور می شه ازش استفاده کرد
آیا ربطی به اپراتور داره یعنی باید از طرف اپراتور فعال شه؟
چون من تو گوشیم نتونستم فعالش کنم:20:

masoudsabz
17-05-2009, 23:55
ppt رو نمي دونم تا حالا هم نديدم جايي.
اما يه سرويسي هست تو بعضي از گوشي ها به نام ptt كه مخفف push to talk هست اگه اشتباه نكنم.
اين سرويس، سرويس مكالمه تصويري هست كه بايد از طرف اپراتور فعال بشه. كه تا اونجايي كه من مي دونم فعلا اپراتورهاي ايران ندارن.

shahshahani
18-05-2009, 08:19
فكر كنم ptt سيستم صحبت كردن به روش بيسيم باشه.
يعني مثل دو تا بيسيم (كه مثلا پليسها دارن) ميشه با هم تو فواصل نزديك صحبت كرد و پولي هم نميفته.

فاطـمه
18-05-2009, 09:51
دوستان شرمنده اشتباه از من بود
درستش همون ptt ...
منم فکر می کنم واسه ارتباط بی سیم باشه
ولی نتونستم فعالش کنم

اما يه سرويسي هست تو بعضي از گوشي ها به نام ptt كه مخفف push to talk هست اگه اشتباه نكنم.
اين سرويس، سرويس مكالمه تصويري هست كه بايد از طرف اپراتور فعال بشه. كه تا اونجايي كه من مي دونم فعلا اپراتورهاي ايران ندارن.

شما مطمئنید؟

masoudsabz
18-05-2009, 21:51
اطلاعات كامل در مورد اين سرويس در بخش موبايل همين سايت موجوده.
من تو گوگل سرچ كردم اولن يافته از همين سايت پي سي ورلد بود.

تو اين بخش از سايت :

P30World Forums موبایل و PocketPc > مباحث عمومی موبایل >تکنولوژی موبایل

و تو اين آدرس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اين مباحث :

push to talk چيست؟

این خدمت چه مزایایی دارد؟

aaaammmm87
18-05-2009, 22:03
PTT(Push To Talk )
یک سرویس ارتباطی دوطرفه است که مانند " Walki- talkie " کار می کند . یک تماس نرمال تلفن سلولی ، تمام دوبلکس است یعنی هردو طرف در یک زمان می توانند صدای یکدیگر را بشنوند PTT نیمه دوبلکس است یعنی ارتباط در هر لحظه فقط در یک جهت جریان دارد . PTT برای کنترل اینکه کدام شخص می تواند صحبت کند و بشنود نیازمند آن است که شخص صحبت کننده در حال گفتگو یک دکمه را فشار داده و سپس آن را آزاد کند . شنونده نیز برای پاسخ دکمه مربوطه به خود را فشار می دهد . سیستم بدین طریق می داند که سیگنال باید در کدام جهت ارسال شود . اکثر سیستم های PTT امکان تماس گروهی را فراهم می کنند یعنی یک شخص می تواند در همان زمان فقط با فشار دادن یک کلید PTT ، با هر کسی در گروه تعیین شده یا فعلی آنها صحبت کند . برخی سیستم های جدید PTT که در 2003 و 2004 معرفی شدند از تکنولوژی VOIP برای فراهم نمودن سرویس دیجیتالی PTT روی شبکه های داده نسل سوم استفاده می کنند.
جهت کنتزل اینکه کدام شخص میتواند صحبت کند یا بشنود ، PTT نیاز دارد که فرد صحبت کننده در زمان صحبت کردنش یک دگمه خاص PTT را فشار داده و زمانی که صحبتش تمام شد آن دگمه را رها نماید. شنونده سپس دگمه خاص PTT نصب شده بر روی گوشی اش را جهت پاسخ گویی فشار میدهد. بدین طریق سیستم متوجه میشود که سیگنال در کدام جهت باید انتقال یابد.
سیستمهای جدید از تکنولوژی VoIP ( انتقال صوت با استفاده از پرو تکل اینترنت [ IP ] ) جهت فراهم کردن خدمات PTT بصورت دیجیتالی از طریق شبکه های دیتای نسل سوم (3G) استفاده می نمایند و در سال 2002 به جهان معرفی شدند.:31:

فاطـمه
19-05-2009, 12:03
پس با توجه به لینکا و توضیحات دوستان
هنوز استفاده ازش تو ایران امکان نداره....
درسته؟

( هنوز توی ایران نیومده )

نقل قول:
مشترکان جهت استفاده از خدمات فوق نیازمند تهیه یکگوشی مخصوص این سرویس به همراه پرداخت هزینه ماهیانه استفاده از خدمات و دریافت شناسه دیجیتالی یا id منحصر بفرد می باشند.

Hadi King
19-05-2009, 17:11
پس با توجه به لینکا و توضیحات دوستان
هنوز استفاده ازش تو ایران امکان نداره....
درسته؟
آره درســــته فاطــمه عزیــز
هنوز تو ایران این سیستم رو فعال نکردن و به نظر من فعال نمیکنن !!!

یک سرویس ارتباطی دوطرفه است که مانند " Walki- talkie " کار می کند . یک تماس نرمال تلفن سلولی ، تمام دوبلکس است یعنی هردو طرف در یک زمان می توانند صدای یکدیگر را بشنوند PTT نیمه دوبلکس است یعنی ارتباط در هر لحظه فقط در یک جهت جریان دارد . PTT برای کنترل اینکه کدام شخص می تواند صحبت کند و بشنود نیازمند آن است که شخص صحبت کننده در حال گفتگو یک دکمه را فشار داده و سپس آن را آزاد کند . شنونده نیز برای پاسخ دکمه مربوطه به خود را فشار می دهد . سیستم بدین طریق می داند که سیگنال باید در کدام جهت ارسال شود . اکثر سیستم های PTT امکان تماس گروهی را فراهم می کنند یعنی یک شخص می تواند در همان زمان فقط با فشار دادن یک کلید PTT ، با هر کسی در گروه تعیین شده یا فعلی آنها صحبت کند . برخی سیستم های جدید PTT که در 2003 و 2004 معرفی شدند از تکنولوژی VOIP برای فراهم نمودن سرویس دیجیتالی PTT روی شبکه های داده نسل سوم استفاده می کنند.
موفق باشید!:40:

dampayi
19-05-2009, 20:22
فکر می کنم این سیستم دیگه منسوخ شده است!!
یه نوع بی سیمه که به دلیل اینکه کلا بی سیم تو کشور ما جواز می خواد سیستمش رو راه ننداختن!!
وگرنه فکر نمی کنم راه اندازیش نیازمند یک تکنولوژی پی چیده ای باشه که ما هنوز بهش نرسیده باشیم!!

s_paliz
19-05-2009, 22:37
همون بیسیمه که باید اپراتور راش بندازه . الان که سیستم gsm هستش اگه 3g بشه راه میافته

s_paliz
19-05-2009, 23:13
راستی منظورت همون PTT هستش دیگه!

Hadi King
19-05-2009, 23:26
راستی منظورت همون PTT هستش دیگه!
دوست عزیز پست 4 رو نگاه میکردی خودش اشتباهش رو گفـــته:13:

دوستان شرمنده اشتباه از من بود
درستش همون ptt ...
موفق باشید!:40:

s_paliz
19-05-2009, 23:31