مشاهده نسخه کامل
: اكسترود با استفاده از عكس ...
J U N I P E R
16-05-2009, 22:57
سلام به همگي :)
من ميخوام يه عكس Black and white رو به صورت سه بعدي در بيارم.
مديفايري هست كه بشه همچين كاري باهاش كرد؟
مثلا عكس يه مربع مشكي رو به مكعب تبديل كنه...
توي شكل هاي ساده با لاين دور شكل رو ميكشيدم و بعد لاين رو اكسترود ميكردم ولي خب اين يكي يكم سخته ميخواستم ببينم اگر راهي باشه دوسان بگن.
ممنون:11:
با استفاده از ماديفايرDisplace مي تونيد اين كار رو انجام بديد البته براي اين كار بايد يه مقدار تعداد پلي هاي شي پايه تون زياد باشه.
يا مي تونيد توي متريال اديتور از كانال displacement استفاده كنيد.
-- ويرايش شد:
البته مي تونيد با مكس اسكريپت هم مشابه اين كار رو انجام بديد يه اسكريپت مشلبه كه اين كار ور فقط با باكس مي كنه توي "تاپيك جامع <Scarip> " هست.
p30worldapm
16-05-2009, 23:07
اگه مديفاير ميخواي displace هست كه جاهاي سفيد رو مياره بيرون وجاهاي سياه رو همون پايين نگه ميداره البته صفر و يكي نيست يعني خاكستري هم كار ميكنه
ولي اگه يه چيز بهتر ميخواي من هم خواهش ميكنم دوستان در مورد displace ويري توضيح بدن من هم كم بلدم
pcforlife
26-05-2009, 14:00
سلام به همگي :)
من ميخوام يه عكس Black and white رو به صورت سه بعدي در بيارم.
مديفايري هست كه بشه همچين كاري باهاش كرد؟
مثلا عكس يه مربع مشكي رو به مكعب تبديل كنه...
توي شكل هاي ساده با لاين دور شكل رو ميكشيدم و بعد لاين رو اكسترود ميكردم ولي خب اين يكي يكم سخته ميخواستم ببينم اگر راهي باشه دوسان بگن.
ممنون:11:
سلام
من هیچ کدوم از راه هایی که دوستان گفتن را انجام نمی دم! به نظر من اول عکست را باید تبدیل به یک فونت کنی، بعد به وسیله آن فونت , و ابزار Text (که زیرمجموعه Shape است) آن عکست را به صورت یک Shape وارد برنامه کنی و سپس با مدیفایر هایی نظیر اکسترود و یا از طریق Loft، آن عکس دو بعدی را سه بعدی کنید. به نظر من این مناسب ترین روش و راه حل باری مشکل شما است. اگر خواستی برنامه فونت ساز را واست آپلود کنم و لینک دانلود آن، به اضافه روش کار باهاش را هم برات بفرستم.:10:
یاعلی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.