ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گل خورشیدی

automa
16-05-2009, 15:54
با سلام
من یک گلدان گل خورشیدی با نام علمی Clivia miniata دارم که ابتدا سبز بود ولی پس از مدت کوتاهی همه برگ های آن خشک شد الانم دو سال است که بیشتر از دو تا سه برگ کوتاه 5 - 10 سانتی بیشتر در نمی آورد من کود گیاهی و حیوانی به آن داده ام ولی نتیجه نمی دهد خاک آن نیز نه خیلی خشک و نه خیلی باتلاقی است و همیشه سعی می کنم که پس از خشک شدن سطح خاک کمی به آن بدهم
لطفا در باره نگهداری این گیاه توضیح بدهید و من باید چیکار بکنم که از این وضع بیرون بییاید
باتشکر

automa
21-05-2009, 09:30
کسی جواب نمیده ؟

pocke
07-06-2009, 21:56
هاااااااااااااااااا
من اومدم.

مراقبت هاي لازم:

ا- نور : اين گياه به نورمتوسطي احتياح دارد . بنابراين مي توان آنها را در بالكن و راهروهاي روشن و در اطاق ها در كنار پنجره جنوبي قرار داد. در تابستان مي توان گلدان ها را به هواي آزاد و در محل سايه منقل كرد .

2- حرارت : اين گياه مخصوص گلخانه سرد است و حرارت مناسب براي آن در حدود 25-20 درجه سانتيگراد است .

3- آبياري : در تابستان گياه به آب زيادي احتياج دارد و سپس بايد دفعات آبياري را به تدريج كم كرد . بطوري كه در پائيز تقريبا" صفر شود و از آذرماه بايد مقدار آب را به تدريج زياد كرد ، بهتر است براي آبياري از آب مقطر (جوشيده شده ) استفاده گردد.

نوع خاك :بهترين خاك براي اين گياه مخلوطي از باغچه ، ماسه و خاك برگ يا خاك جنگلي مي باشد .

طرز تكثير :

ازدياد گياه توسط پاجوش انجام مي گيرد و معمولا" در گياهان چند ساله در اطراف پايه هاي مادري تعدادي پاجوش بوجود ميايد كه مي توان آنها را در ارديبهشت ماه از پايه هاي مادري جداكرده و در گلدان ديگري كاشت .

تكثير از طريق بذر نيز امكان پذير بوده ولي خيلي كار فني و تخصصي بوده و در منزل تقريبا امكان پذير نميباشد .