ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتی ویروس بروی خود فلش مموری!! از دست ویروس کلافه شدم

eng2006
16-05-2009, 12:47
سلام
دوست من پارسال یه فلش خریده بود که میگفت که وقتی خریده یه آنتی ویروس روی خود فلش بوده که واسه خود فلشه با قابلیت آبدیت
حالا من میخوام بدونم قضیه چیه؟ بدرد بخور هست یا نه؟
راستش من دیگه از دست ویروس های فلش خسته شدم هر کاری میکنم باز ویروس میگیره :41: :19:
من زیاد از سایت دانشگاه روش چیزی میریزم
یه سری برنامه هست که کل حجم مموری رو پر میکه خوبه ولی چه فایده خودمون هم نمیتونیم تش چیزی بریزیم
آیا راهی هست که ویروس نتونه وارد فلش بشه؟؟؟؟؟؟؟

واقعا احتیاج به کمکتون دارم دوستان

sourena
27-06-2009, 13:01
سلام
دوست من پارسال یه فلش خریده بود که میگفت که وقتی خریده یه آنتی ویروس روی خود فلش بوده که واسه خود فلشه با قابلیت آبدیت
حالا من میخوام بدونم قضیه چیه؟ بدرد بخور هست یا نه؟
راستش من دیگه از دست ویروس های فلش خسته شدم هر کاری میکنم باز ویروس میگیره :41: :19:
من زیاد از سایت دانشگاه روش چیزی میریزم
یه سری برنامه هست که کل حجم مموری رو پر میکه خوبه ولی چه فایده خودمون هم نمیتونیم تش چیزی بریزیم
آیا راهی هست که ویروس نتونه وارد فلش بشه؟؟؟؟؟؟؟

واقعا احتیاج به کمکتون دارم دوستان

اين مشكل رو من هم داشتم.ولي از وقتي رسيور STARTSAT X95 USB خريدم،مشكلم حل شده!
چه جوري؟
اينجوري كه من هم مثل تو به بن بست رسيدم....ولي براي اينكه سيستم خودم آلوده نشه،هر فلشي ميگيرم به رسيور ميزنم و فايلهاي اضافه رو پاك ميكنم!البته فكر كنم چاره كار آنتي ويروس اورجينال باشه كه تو فكر خريدشم ان شا الله!
فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه.....:31:

nedaj.atn
09-07-2009, 23:27
آدرس دانلودی چیزی دارین؟

majid20
10-07-2009, 15:28
روش ها و برنامه های متعددی هستند که هیچکدوم تضمین کامل نمیکنند و من هم تاکنون تست نکردم

مثلا برنامه Panda USB Vaccination میاد یک فایل Autorun سالم و غیرقابل حذف رو در فلش شما ایجاد میکنه

تا بدین ترتیب ویروس های اتوران نتونند در فلش اجرا بشند

یا راه های دیگه که اگه در انجمن سرچ بکنید ، مباحث تکراری را خواهید یافت