مشاهده نسخه کامل
: کامپیوترم با اینکه از نو پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم ، گه گاه بی دلیل ریستارت می شه ؟
کامپیوترم با اینکه از نو پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم ، گه گاه بی دلیل ریستارت می شه ؟ نمی دونم مشکل هارد دیسک یا اینکه مربوط به رم میشه ؟ راستی به این دو شک دارم چون تازگی ها رم و هارد رو عوض کردم و از اون موقع بود که این مشکل پیش اومد ؟ راستی جستجو کردم پستی راجع به این موضوع به دست نیآوردم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه در این مورد راهنمائی کنید ممنون می شم ؟
من این پست رو تو قسمت هارددیسک و ا÷تیکال درایو و ... هم دادم ولی بعد دیدم مربوط به مشکلاتش می شه ؟! دیگه باید ببخشید ....
احتمال عدم سازگاری بین رم و مادربرد هستش اگه توانایی تست با رم دیگر رو هم داشته باشید بد نیست یه تستی بکنید
آیا دمای CPU رو چک کردی ؟
moslem.b
16-05-2009, 07:48
وقتی کار سنگینی از سیستم میکشی ری استارت میشه ؟
ری استارت شدن ممکنه به چند دلیل باشه
1- مادربردتون مشکل پیدا کرده باشه
2- ویندوزتون مشکل پیدا کرده باشه
3- رمتون مشکل پیدا کرده باشه
4- درایوی که ویندوز روش نصب کردید بدسکتور گرفته
5- ممکنه ویروس داشته باشید
پیشنهاد:
روی یکی از درایوهات ( به غیر از درایوی که الن ویندوز روش نصبه ) ویندوز نصب کن وقتی بالا اومد توی هیچ کدوم از درایوهات نرو با سیستم کار کن ببین ری استارت میشه یا نه
zeus7610
16-05-2009, 10:00
جای رم رو روی مادربورد عوض کنید.
ریست سیستم اگه مشکل نرم افزاری نداشته باشید یا برای رم است یا برای پاور. (هارد باعث ریست نمیشه) دقت کنید چون رم و پاور با مادربورد متصل میشوند پس مادربورد همیشه یک پای ثابت این داستان است.
احتمال عدم سازگاری بین رم و مادربرد هستش اگه توانایی تست با رم دیگر رو هم داشته باشید بد نیست یه تستی بکنید
آیا دمای CPU رو چک کردی ؟
دمای CPU ، 40 .
وقتی کار سنگینی از سیستم میکشی ری استارت میشه ؟ نه همیشه ، ولی گاها" این اتفاق هم می افته که وقتی چند تا برنامه رو با هم باز می کنم اینطوری می شه .
ری استارت شدن ممکنه به چند دلیل باشه
1- مادربردتون مشکل پیدا کرده باشه
2- ویندوزتون مشکل پیدا کرده باشه ( با 3 تا ویندوز XP امتحانش کردم ، بعد رفتم یه ویندوز دیگه گرفتم که بدون هیچ گونه دستکاریه )
3- رمتون مشکل پیدا کرده باشه
4- درایوی که ویندوز روش نصب کردید بدسکتور گرفته . ( یه جای دیگه هم این رو دیدم این یکی چطوری مکنه ؟؟؟:19::19: )
5- ممکنه ویروس داشته باشید ( کلا همه چیز رو پاک کردم ، از اول ÷ارتیشن بندی کردم )
پیشنهاد:
روی یکی از درایوهات ( به غیر از درایوی که الن ویندوز روش نصبه ) ویندوز نصب کن وقتی بالا اومد توی هیچ کدوم از درایوهات نرو با سیستم کار کن ببین ری استارت میشه یا نه .
( حالا این کار رو می کنم ، شاید جواب داد ) ممنون
جای رم رو روی مادربورد عوض کنید.
ریست سیستم اگه مشکل نرم افزاری نداشته باشید یا برای رم است یا برای پاور. (هارد باعث ریست نمیشه) دقت کنید چون رم و پاور با مادربورد متصل میشوند پس مادربورد همیشه یک پای ثابت این داستان است.
( جای رم رو هم عوض کردم ، باز هم فایده ای نداشت )
راستی این یکی یادم رفت بگم که گاهی که میره رو screen saver هنگ می کنه ، یا حتی تو همون صفحه دسکتاپ ( این حالت هم بیشتر وقتی 10-20 دقیقه باهاش کار نمی کنم اتفاق می افته ) وقتی هم هنگ کرد ، ریستارت که می کنم روشن شه ، بعد از کلی دنگ و فنگ و چند بار ریست و چند بار به طور کامل خاموش کردن سیستم و دوبره روشن کردن بالا میاد .
پیشنهاد:
روی یکی از درایوهات ( به غیر از درایوی که الن ویندوز روش نصبه ) ویندوز نصب کن وقتی بالا اومد توی هیچ کدوم از درایوهات نرو با سیستم کار کن ببین ری استارت میشه یا نه .
واسه این که گفتی ، تو همون لحظات اول ریستارت نمی شه ، بعد اینکه کلی نرم افزار نصب کردم و درایورهاشو نصب کردم و یکی دو روزی هم استفاده کردم این مشکل پیش میاد ....
moslem.b
16-05-2009, 11:06
واسه این که گفتی ، تو همون لحظات اول ریستارت نمی شه ، بعد اینکه کلی نرم افزار نصب کردم و درایورهاشو نصب کردم و یکی دو روزی هم استفاده کردم این مشکل پیش میاد ....
اگه یه قسمت از هاردت ( مثلا 5 گیگ آخر درایو c ) مشکل پیدا کرده باشه وقتی نرم افزاری رو توی اون قسمت نصب کنی موقع اجرا به هارد فشار میاد و شروع به صدا کردن میکنه ( صدای کمی داره ولی میشه حسش کرد ) و وقتی خیلی بهش فشار بیاد ری استارت میشه
اگه یه قسمت از هاردت ( مثلا 5 گیگ آخر درایو c ) مشکل پیدا کرده باشه وقتی نرم افزاری رو توی اون قسمت نصب کنی موقع اجرا به هارد فشار میاد و شروع به صدا کردن میکنه ( صدای کمی داره ولی میشه حسش کرد ) و وقتی خیلی بهش فشار بیاد ری استارت میشه
وقتی ریستارت می شه تو درایو c ( درایوی ویندوز ) 3 تا ارور رو چک می کنه ، وقتی از نو روشن می شه می گه که به خاطر یه مشکل اساسی سیستم از نو ریستارت شد وقتی Report error رو می زنی تو قسمت C:\Document~1\vahid\local\temp نشون می ده ...
اگه یه قسمت از هاردت ( مثلا 5 گیگ آخر درایو c ) مشکل پیدا کرده باشه
مگه اینطوری هم میشه که فقط یه قسمتی از یه درایو مشکل پیدا کنه ؟!!!
نمی دونم واسه شما هم این اتفاق افتاده یا نه ولی چند مدتی هم میشه که با هیچ مرورگری نمی تونم وارد سایت بلاگفا یا همه وبلاگ هائی که از سرویس بلاگفا استفاده کردند بشوم .
moslem.b
16-05-2009, 12:46
مگه اینطوری هم میشه که فقط یه قسمتی از یه درایو مشکل پیدا کنه ؟!!!
بله,چند تا هارد رو دیدم که این مشکل رو داشتن
وقتی ریستارت می شه تو درایو c ( درایوی ویندوز ) 3 تا ارور رو چک می کنه ، وقتی از نو روشن می شه می گه که به خاطر یه مشکل اساسی سیستم از نو ریستارت شد وقتی Report error رو می زنی تو قسمت C:\Document~1\vahid\local\temp نشون می ده ...
آنتی ویروس نود 32 رو نصب کن و آپدیتش کن و سیستمت رو اسکن کن به احتمال زیاد ویروس داری احتمالا یکی از برنامه هایی که نصب کردی آلوده بوده
به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
بید به نظر میرسه سخت افزاری باشه با اوصافی که میگید بعد ز 2 روز این شکلی میشه
Captain_Nemo
16-05-2009, 14:00
ببين خازن هاي مادربردت باد كرده يا نه ... اگه خازن هاش باد كرده باشه مادربردت مرخصه ...
zeus7610
16-05-2009, 14:33
با یه پاور دیگه تست کن. اگه جواب نداد ایراد از مادربورد شماست (من بیشتر شکم روی مادربورد چون مشابه این مشکل رو دیدم.*)
ببين خازن هاي مادربردت باد كرده يا نه ... اگه خازن هاش باد كرده باشه مادربردت مرخصه ...
به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
بید به نظر میرسه سخت افزاری باشه با اوصافی که میگید بعد ز 2 روز این شکلی میشه
آنتی ویروس نود 32 رو نصب کن و آپدیتش کن و سیستمت رو اسکن کن به احتمال زیاد ویروس داری احتمالا یکی از برنامه هایی که نصب کردی آلوده بوده
دارم ، البته داشتم ، آپدیت شده اش هم بود نمی دونم فکر کنم ورژن چهارش بود ولی وقتی درایو C رو چک می کرد خود به خود ریستارت می شد .
نه تستش کردم ، این طوری نیست ، راستی هم جای رم رو تغییر دادم هم اینکه سوکت هائی رو که به هارد متصل بودن تغییر دادم ، فعلا" که حتی سرعت بالا اومدن ویندوز هم بهتر شده و دیگه مشکل ریستارت شدن رو هم ندارم ، تا ببینیم بعدا" چی پیش میاد ، از همتون هم ممنونم که کمکک کردید ، بالاخره از لابه لای گفتگو های شما هم به یه چیزهائی باید می رسیدم که رسیدم .... فعلا":20::8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.