PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش کامل c#.net در 12 دی وی دی

tabriz_kartal.1367
15-05-2009, 16:17
آموزش سی شارپ دات نت Learn C#.net
بسته آموزش C#.net شامل 12 عددDVD می باشد.این مجموعه به 32 جلسه درس تقسیم شده که براساس درخت آموزش طراحی شده است.کیفیت بالا و آموزش ریز تمامی مطالب و نیز حجم بالای مطالب آموزش داده شده ، این مجموعه را از سایر آموزش های سی شارپ متمایز کرده است.برای اطلاع شما از نحوه آموزش و نیز ارائه عالی دروس در این مجموعه قسمتهایی از آموزش را به عنوان نمونه برای دانلود آماده کرده ایم.لازم به ذکر است به دلیل فیلم برداری از محیط ویندوز و فشرده سازی و تبدیل فرمت کیفیت فیلم به مقدار زیادی کاهش یافته ، در مجموعه اصلی که در اختیار شما قرار خواهد گرفت کیفیت DVD اورجینال و عالی خواهد بود.در صورت تمایل شما می توانید با خرید پستی این مجموعه را سفارش دهید

از این سایت هم می تونین سفارش پستی بدین هم دمو رو دانلود کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Shahab_H
15-05-2009, 22:08
دارم داونلود می کنم!
مال شرکت مانا سافت که اصلا خو نیست!!!

Shahab_H
15-05-2009, 22:12
کاش یکی دموی کاملتری از آموزش می ذاشتین اونم از ابتدای یک آموزش مثلا شروع آموزش کلاس ها

tabriz_kartal.1367
16-05-2009, 07:34
سلام دوست عزیز.این مجموعه که توسط استاد همدانی تدریس شده اصلاً با محصولات شرکتهای دیگه قابل مقایسه نیست.این مثل 1 کلاس کاملاً خوصوصیه برای شما.در مورد دمو هم من سعی کردم حجمش کم باشه و در ضمن فهرست اجمالی از مباحث ام داده بشه.