ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال عمومي

abbasa
15-05-2009, 13:39
سلام دوستان شايد اين سئوال من ربطي به فتوشاپ نداشته باشه
من يك تصوير را از طريق سايت picupاپلود ميكنم چهار تا ادرس ميده اما ادرس هرچهارتا را هم امتحان كردم
و در قسمت وارد كردنعكس ادرس را پيست كردم ولي با يك مربع قرمز مربع شدم برخي دوستان ميگن سايتش خرابه الان يك ماه كه سعي ميكنم ولي موفق نميشم يك سايت ديگه است اسمش ترفندستان انجا يك قسمت خاص به نام اگه اشتباه نكنم پيوست كردن عكسه كه خيلي راحت ميشه با ان كار كرد ولي تو p30worldمن نتونستم من كليه كارهاي رو كه انجام ميدم براتون ياداشت كردم شايد جاي رو اشتباه ميكنم لطفا ياري برسانيد
ابتدا از تصوير بوسيله كليد print screen ... عكس ميگيرم بعد توي محيط paint پيست ميكنم با پسوند jpg سيو ميكنم بعد به ادرس picup ميرم و brows ميكنم چهارتا ادرس ميده حالا اين چهارتا چه فرقي با هم دارن نميدونم من هر چهارتا را امتحان كردم ولي نتيجه يك مربع سفيد با ضربدر قرمز شد
لطفا به همين صورت كه من نوشتم شما هم به من كمك كنيد تا مشكلم حل بشه:41:

huti_421
15-05-2009, 14:50
ها ، اولا این سوال شما اصلا و ابدا با موضوع اصلی این بخش همخونی نداره

در ثانی من همیشه تصاویرم رو اینجا آپلود می کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش آدرس قسمت Direct Link رو میارم اینجا کپی می کنم و والسلام !!!

aram_nfs
15-05-2009, 16:12
سلام

خوب دوست عزیز برخی سایت ها امکان اتچ کردن رو می دن ولی توی پی سی ورلد به خاطر حجم انبوه کاربران این امکان وجود نداره

برای اینکه عکس رو توی وب به نمایش بزاری از سایت هایی که امکان آپ کردن مجانی رو می ده استفاده کن که البته هومن خان یکیش رو گفتن

از سایت های my.opera.com و googlepages.com هم میتونی استفاده کنی که انکان ادیت و حذف عکس رو هم بهت میده (و البته بعضی فایل ها)

شاد باشی و آرام