مشاهده نسخه کامل
: Ati چه جایگزینی برای Nvidia Physics داره؟
SADEGH 7
14-05-2009, 20:06
سلام
Ati چه جایگزینی برای Nvidia Physics داره؟ چون بعضی بازی ها نیاز به Nvidia Physics دارن و این برنامه رو سیستمی که گرافیکش Ati باشه نصب نمی شه. (احتمالا اگر هم نصب بشه هیچ بدردی نمی خوره.) حالا سوال اینجاست که آیا Ati هیچ جایگرینی برای Physics داره یا نه؟
بازی که الآن همچین مشکلی داره بازی Helldorado هستش.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
SADEGH 7
15-05-2009, 14:34
من فکر می کردم Ati دیگه به Geforce رسیده واسه همین فقط برام کارایی مهم بود و بعد از حدود 5 سال Geforce خریدن، یه گرافیک Ati 4670 خریدم.ولی الآن که مقایسه می کنم می بینم Ati به هیچ وجه رقیب خوبی واسه Geforce نیست. نمی دونم تو فروم چرا دوستان انقدر سنگ Ati رو به سینه می زنن.:41:
سلام دوست من
بحث در مورد فیزیک تاپیکش موجوده باید به این تاپیک مراجعه کنید ( متونید در تاپیک زیر جواب سوالتون رو بگیرید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک رو بخونید اگه سوالی بود همونجا مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SADEGH 7
15-05-2009, 16:56
دوستان از راهنماییتون ممنونم ولی اگه از همون اول می گفتین Ati هیچ جایگذینی برای Nvidia Phisics نداره که بهتر بود.چون 18 صفحه رو خوندم و نتیجتا متوجه شدم اگه بخوام یه بازی که از physics استفاده می کنه رو نصب کنم، باید یه گرافیک Geforce هم بقلش ببندم.که اینجوری قیمتش روهم می شه حدود 170-180 تومن.یعنی یه گرافیک 100 تومنی Ati بدون Geforce به درد این بازی ها نمی خوره.البته باز هم ممنون که راهنمایی کردین و من اینا رو گفتم که اگه یه نفر خواست یه Ati بخره بدونه چی داره می خره.
باز هم ممنون
دوستان از راهنماییتون ممنونم ولی اگه از همون اول می گفتین Ati هیچ جایگذینی برای Nvidia Phisics نداره که بهتر بود.چون 18 صفحه رو خوندم و نتیجتا متوجه شدم اگه بخوام یه بازی که از physics استفاده می کنه رو نصب کنم، باید یه گرافیک Geforce هم بقلش ببندم.که اینجوری قیمتش روهم می شه حدود 170-180 تومن.یعنی یه گرافیک 100 تومنی Ati بدون Geforce به درد این بازی ها نمی خوره.البته باز هم ممنون که راهنمایی کردین و من اینا رو گفتم که اگه یه نفر خواست یه Ati بخره بدونه چی داره می خره.
باز هم ممنون
سلام دوستان من
الان همه بازی ها که از فیزیک انویدیا پشتبانی نمی کنند که ..
بعضی بازی هستن که فکر کنم تعدادشون زیر 50 تا باشه که از فیزیک پشتبانی می کن
ای تی ای در حاضر در حال کار با موتور فیزیک به نام هاوک است
قرار هاوک رو اجرایی کنه ( در حال حاضر اجرایی نشود فعلان داره روش کار می کنه )
جهت اطلاعات بیشتر بهتر مقالاتی در رابطه با موتور فیزیک مطالعه کنید
دوست عزیز به نظر می رسه شما از اون تاپیک فقط تعداد صفحاتش رو دیدید! شما هنوز اسم تکنولوژی ای که دربارش صحبت می کنید رو درست نمی گید.
یک بار دیگه با دقت همون تاپیک رو بخونید و هر سوالی دارید در همون تاپیک مطرح کنید.
قفل شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.