مشاهده نسخه کامل
: بهترین اینجین برای ساخت گیم های استراتژیکی
farbod123
14-05-2009, 10:29
سلام دوستان...
می خواستم بپرسم که به نظر شما کدوم گیم اینجین بهترینه برای ساخت گیم استراتژیک؟؟؟
کوئست بدرد می خوره؟؟؟
با تشکر...
کوئست بدرد می خوره؟؟؟
quest3d یکی از بهترین گیم انجین هاست ( البته کوئست موتور بازی سازی نیست و بیشتر برای شبیه سازیه اما انقدر پیشرفته هست که برای ساخت بازی هم استفاده میشه )
;)
farbod123
15-05-2009, 15:51
quest3d یکی از بهترین گیم انجین هاست ( البته کوئست موتور بازی سازی نیست و بیشتر برای شبیه سازیه اما انقدر پیشرفته هست که برای ساخت بازی هم استفاده میشه )
;)
تورگ چی؟؟؟
من چند جا خونده بودم تورگ بهترین گیم اینجین سال 2008 شده در برابر غول هایی مثل cry engine...
به نظرت تورگ بهتره یا کوئست؟؟؟
ضمنا به نظرت زحمت یه بازی استراتژیک بیشتره یا یه بازیه اول شخص؟؟؟
ضمنا تورگ ورژن فولش هم رایگان می شه پیدا کرد...
ضمنا اگه میشه کرک کوئست 4 هم بده...
ممنون...
خوب واسه کرک کوئست که باید به اینجا سر بزنی
مهم : [پشتیبانی] Quest 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
و اما این تورگو من خودم نصب نکردم اما تعریفشو شنیدم
ولی بار ها گفته شده که اگه شما تلاشتونو کنید با هر موتوری میتونی کاره بزرگی ارائه بدید
من که چون به کوئست عادت کردم همینو ادامه میدم فعلا ;)
farbod123
16-05-2009, 10:25
خوب واسه کرک کوئست که باید به اینجا سر بزنی
مهم : [پشتیبانی] Quest 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
و اما این تورگو من خودم نصب نکردم اما تعریفشو شنیدم
ولی بار ها گفته شده که اگه شما تلاشتونو کنید با هر موتوری میتونی کاره بزرگی ارائه بدید
من که چون به کوئست عادت کردم همینو ادامه میدم فعلا ;)
خوب تو خودت کوئست رو از کجا یاد گرفتی و چطور یاد گرفتی ...
مقاله یا کتاب یا هر چیز دیگه...
لطفا بگو..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.