مشاهده نسخه کامل
: آپلود سنتر
meysam_e2006
12-05-2009, 15:34
فرض بگیریم که شما می خواهید با php یک آپلود سنتر طراحی کنیم ...
فرض هم بگیریم که نمی خواهیم کسی لینک های مستقیم را از سرور پیدا کنه ...
حالا راحت ترین کار اینکه که بیای فایل را با php باز کنی و اون ها را با هدر مربوطه ارسال کنی ... ولی مشکلی که اینجا هستش اینکه برنامه های دانلود منیجر نمیتونه این فایل را بشکنه و تیکه تیکه دانلود کنه ...
Far Va Har
04-06-2009, 01:55
خوب من اینجا سوالی نمی بینم!!!
البته برای رفع این مشکل راه حل بسیار هست یک راه حل اینه که شما از URL Rewrite استفاده کنین اما از اونجایی که من ASP.NET کار میکنم نمی تونم شما رو درست راهنمایی کنم اما اگه در گوگل عبارت URL Rewrite رو همراه با PHP سرچ کنی مطالبی پیدا می کنی
کارش به این صورت هست:
وقتی که یک فایل برای دانلود کلیک میشه می تونی آدرس اون فایل رو به صورت مجازی در سایت بدی و وقتی طرف کلیک می کنه که دانلود کنه بعد از بررسی پسورد آدرس اصلی رو Rewrite می کنی رو قبلی در این صورت طرف فکر میکنه که داره از همون آدرس قبلی دانلود می کنه و قادر به دیدن آدرس جدید نیست کاری که خیلی سایت ها از قبیل Rapidshare هم انجام میدن
راه دیگه که البته در ASP.NET موجود هست و در فیل Global.asax قابل دسترسی هست Application_BeginRequest هست و در اینجا هم میتونی آدرس صفحه مورد نظر رو مشخص کنی و بعد از چک کردن پسورد شخص رو به آدرس اصلی راهنمایی کنی
اگه این پست مفید بود روی دکمه ی تشکر کلیک کنید این مربوط به بازدید کننده ها هم میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.