ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با چه برنامه ای شروع کنم؟

SADEGH 7
11-05-2009, 17:04
سلام
من انیمیشن سازی و نهایتا بازی سازی رو خیلی دوست دارم و یه مقدار با برنامه فلش کار کردم. ولی چون فلش دو بعدیه و بیشتر حالت کارتونی داره می خوام یه برنامه ی دیگه رو یاد بگیرم. نظرم بیشتر رو 3dmax هست. البته انتظار ندارم یه دفعه با 3d کارتون بسازم. ولی قصدم اینه که یاد بگیرم باهاش مدل بسازم و حالا حرکت دادنش بمونه واسه بعد. حالا سوالم اینجاست که واسه شروع، یاد گرفتن برنامه ی ساده تر و شبیه به 3d لازمه؟ یا می شه با همین برنامه شروع کرد؟ واسه شروع چه کتاب یا ویدیو هایی هست که درست و حسابی آموزش داده باشن و توش مقدمات توضیحی و تاریخچه و اینجور چیزا نداشته باشه و فقط خود برنامه رو با مثال آموزش داده باشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید. فقط لطفا آموزش های انگلیسی رو پیشنهاد نکنید چون زبانم خوب نیست.

/.,mnb
11-05-2009, 17:43
سلام.

با هر برنامه اي كه راحتيد كــار كنيد.
خب اگه با برنامه هاي گرافيكي آشنايي داشته باشيد بهتر هست و براي تكميل مباحثي مثل تكسچر كار با فتوشاپ لازم هست.
بهترين آموزش به نظرم هلپ خود برنامه هست براي مثال 3ds max هم هلپ براي توضيح تمام واژه ها هم يه هل توتريال براي تمرين داره و مرجع كامل براي ياديگيري انگليسي هست ولي فارسي به ندرت پيدا ميشه. مي تونيد مباحث بخش آموزش خود سايت رو ببينيد و از فايل هاي "كتابهاي آموزشي" و "آموزش هاي ويديويي" استفاده كنيد.

SADEGH 7
12-05-2009, 08:07
ممنون از راهنمایی شما.
الآن که می خوام شروع کنم باید چه ورژنی رو نصب کنم؟ فکر کنم آخرین ورژنش 9 باشه درسته؟

/.,mnb
12-05-2009, 11:09
خب هرچه ورژن جديد تر باشه كار باهاش راحتره.
آخرين ورژن مكس 3Ds MAx 2010 هست كه لينك دانلودش هم توي انجمن هست.

hrgh2
12-05-2009, 19:13
خوب دوست جون ببین مهم نیست با چه برنامه ای کار میکنی یاد گرفتن اون برنامه چندماهی بیشتر طول نمیکشه مهم اینه که بتونی به خوبی اونو به کار بگیری.
به نظر من بهتره اول یه سی دی آموزشی مقدماتی از بازار تهیه کنی بعد اگه تلاش کنی خودت به کمک هلپ مکس و اینترنت میتونی خیلی پیشرفت کنی