ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در انتخاب بین دل و ایسر

Elis
10-05-2009, 23:03
سلام ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .
راستش 700 تا 800 تومن دارم اما بین سه مدل گیر کردم اگه میشه با دلیل بگین که کدومشون رو بالاخره بگیرم و راحت بشم بیشتر تاپیکها رو هم خوندم اما به نتیجه نرسیدم .
فقط دوتا نکته بگم یکی اینکه دوست دارم لپ تاپ ماینتورش و سایزش کوچیک باشه و نکته دوم اینکه کانفیگ دوتا ایسر از نظر هارد و رم خیلی بهتر از دل هست و همچنین دوتا ایسر قیمتشون کمتر از دل هست و ایسر از گارانتی معروفی هم برخورداره .

Dell Inspiron 1545
CPU : Core 2.2ghz 2mb cache
Ram : 2GB Ram
HDD: 250GB
LCD : LED HD 768p 16:9
VGA : Intel X4500MHD
750,000 T

Acer Aspire 5738ZG
CPU : Intel Dual Core 2.0GHz 1MB
Ram : 3GB DDR3 1066MHz
HDD : 320GB
LCD :15.6 HD CristalBrite LED
VGA : Geforce G105M 512MB
690,000 T

ACER ASPIRE 2930-Dc 3400
CPU : Intel Dual Core 2.1GHz 1MB
Ram : DDRII 3GB 667MHz
LCD : 12.1 WXGA CristalBrite
VGA : Intel GMA 4500M
699,000 T

خیلی ممنون :11:

Parastoo06
11-05-2009, 02:37
"ایسر " ساخت چین است و کیفیت آنچنانی ندارد.
"دل" مونتاژ مالزی است واز کیفیت و کارائی خوب و ظاهر و سایز قشنگتری برخوردار است.
این تشخیص منه که از هر دو دارم، در ضمن "دل" را میتونی رنگ، و سخت افزارهای مختلفش را انتخاب وسفارش بدی(پولیه!).

Mahbod91
11-05-2009, 08:25
سلام. اون اینسپایرن 1545 که من زدم ، اصلا حواسم نبود ببخشید ، خودمم گیج شدم ولی یه اشتباهی توش هست
که CPU ش 2 هست ، نه 2.2
Dell سرش به تنش میارزه :دی ، دل بگیر ، چون CPU اول از همه از همه چیز مهم تره ، که این مدل Core2Duo هست و اونیکی ها Dual Core که سری دوم برای کاربر ساده با بودجه خیلی کمه.

scorpion818
11-05-2009, 13:05
به نظر من هم Dell به Acer می ارزه.

Mahbod91
11-05-2009, 13:34
کیفیت ساخت فوق العاده Acer با آخرین متد استفاده از پلاستیک دمپایی! :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون 5735 هم هست!

لپتاپ خیلی داغونیه! ، ریویو ها رو خوندم دل مردم از کیفیت ساخت به شدت پایینش پره.

Elis
11-05-2009, 14:45
دوستان پس چرا کانفیگهای ایسر همیشه بالا هست ؟ مثلا تو همون Acer Aspire 5738ZG از رمهای DDR3 استفاده شده مگه ارزونترین رمی که میشه روی یک لپ تاپ انداخت تو بازار فعلی گرون نیست پس چطور میشه قیمت اینقدر پایین میاد ؟ یعنی تمامی قطعات ایسر بی کیفیت هستند یا مثلا کیفیت بدنه و یا LCD ؟

میشه لطف کنید و فرق دوال کور و Core2Dou رو هم بفرمایید ؟

آیا مدل Dell Inspiron 1318 هم از سری جدید Inspiron هست و دوستان تایید میکنید ؟ (بخاطر مانیتور کوچکتر)

یک سوال دیگه اونم اینکه با 1545 و با Windows 7 مشکل درایور پیدا نمیکنم ؟

خیلی ممنونم :11:

zeus7610
11-05-2009, 16:38
ایسر به نظر من هم آشغاله و دل خیلی بهتره. (توشیبا از هردو بهتره) core2dou نسل بعد از دوال کوره که برای ارزانتر بودن این cpu آمد. البته با تکنولوژی مشابه دوال کور. با ویستا که مشکلی نداره. فکر نکنم با 7 هم به مشکل بخوری

Mahbod91
11-05-2009, 18:04
دوستان پس چرا کانفیگهای ایسر همیشه بالا هست ؟ مثلا تو همون Acer Aspire 5738ZG از رمهای DDR3 استفاده شده مگه ارزونترین رمی که میشه روی یک لپ تاپ انداخت تو بازار فعلی گرون نیست پس چطور میشه قیمت اینقدر پایین میاد ؟ یعنی تمامی قطعات ایسر بی کیفیت هستند یا مثلا کیفیت بدنه و یا LCD ؟

من که بشخصه کف کردم رم DDR3 تو این لپتاپ درپیت چیکار می کنه!

میشه لطف کنید و فرق دوال کور و Core2Dou رو هم بفرمایید ؟

Dual Core ها ، سری ارزان قیمت Core 2 Duo هستند ، که درصد محسوسی استفاده برق و طبعا" گرمای بیشتری نسبت به C2D دارن ، Cache شون هم تو کانفیگ لپتاپ ها نگاه کنی پایین تره و در کل CPU های ضعیف دو هسته ای هستن ، مثل سلرون ، که ضعیف تک هسته ای ها بود فقط تفاوت C2D با DC اندازه Pentium Full cache با Celeron ها زیاد نیست.

آیا مدل Dell Inspiron 1318 هم از سری جدید Inspiron هست و دوستان تایید میکنید ؟ (بخاطر مانیتور کوچکتر)

این مدل ، تو کانفیگ مشابه ، قیمتش هم تو همون حدودای Inspiron 1545 ـه ، از لحاظ طراحی هم خیلی شبیه به XPS M1330
ـه فقط پلاستیکی که داخلش استفاده شده یه جورایی حس جالبی نداره و وای بحالت اگر دستت چرب باشه !، صفحه نمایشش تو چند تا بررسی خوندم که کیفیتش از معمولی پایین تره! ، بخصوص از لحاظ زاویه دید که اگه ذره ای از زیر بهش نگاه کنی تصویر کلا NEGATIVE می شه! ، تاچ پد خیلی کوچیکه ، فقط 2 پورت USB داره که خیلی عذابه در کل -بعنوان نظر شخصی خودم- من پیشنهاد نمی کنم.

یک سوال دیگه اونم اینکه با 1545 و با Windows 7 مشکل درایور پیدا نمیکنم ؟

چند مورد تو سایت notebookreview نصب کرده بودن مشکلی نداشتن ، از همون درایور های ویستا میشه واسش استفاده کرد.

Elis
11-05-2009, 20:32
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی جامعتون :11:

در مورد 1318 با این چیزایی که شما گفتید یه مقدار دل چرکین شدم با اینحال که من از لپ تاپ کوچیک و جمع و جور خیلی خوشم میاد اما با توجه یه موردهایی که گفتید میرم و از نزدیک میبینم تا اونجا ببینیم خدا چی میخواد البته احتمال داره همون 1545 رو بگیرم .

راستی بالاخره با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟
و اینکه لپ تاپهایی که بصورت Dos و بدون ویندوز هستند DVD ریکاوری دارند یا نه ؟

ببخشید اینقدر سوال میکنم اما یاد میگیرم . :46:

با تشکر فراوان از همه دوستان :11:

H@mid-Vista
21-05-2009, 16:39
سلام
من خودم ایسر 5738 دارم
مشكلی هم نداره
متاسفانه اغلب كسانی كه نظر میدن چون فروشنده هستن طرف ماركهای با سود بیشتر رو میگیرن
در مورد كیفیت بدنه ایسر هم باید بگم كه با پلاستیك تقویت شده ایت كه فقط برای اینكه مدام لكه نگیره مات ساختنش ودر مورد استحكام و .. مشكل نداره

با یكی از فروشنده های بازار رضا حرف میزدم اخرش حرفش این بود كه سود دل خیلی بیشتره
به خصوص در مدلهای اكس پی اس و استودیو كه گرونتر هستن

scorpion818
21-05-2009, 19:28
متاسفانه اغلب كسانی كه نظر میدن چون فروشنده هستن طرف ماركهای با سود بیشتر رو میگیرن

آخه کجای قیافه من به فروشنده می خوره؟!! اصلاً فرض اینکه من فروشنده هستم! آخه اون بنده خدا که نمی آد از من خرید کنه!

prowler88
21-05-2009, 20:17
آخه کجای قیافه من به فروشنده می خوره؟!! اصلاً فرض اینکه من فروشنده هستم! آخه اون بنده خدا که نمی آد از من خرید کنه!
قیافه ی شما بیشتر به سامورایی ها میخوره فکر کنم.;)

scorpion818
21-05-2009, 20:23
قیافه ی شما بیشتر به سامورایی ها میخوره فکر کنم.;)
:31::31:

توضیح: آواتار من، Scorpion توی Mortal Combat هستش.

mh.attari
22-05-2009, 15:15
ببین دوست گلم اگر دنبال کیفیت بهتر هستی فقط دل من اصلا با ایسر حال نمی کنم

prowler88
22-05-2009, 16:25
ببین دوست گلم اگر دنبال کیفیت بهتر هستی فقط دل من اصلا با ایسر حال نمی کنم
بحث حال کردن نیست. بعضی مدل های یک برند, خوب در میان و بعضی ها در برابر رقبا حرفی برای گفتن ندارن. مثلا Acer مدل Aspire One خیلی خوب در اومد ولی بعضی از مدل هاش ممکنه چندان جالب نباشن.

mh.attari
22-05-2009, 16:30
بحث حال کردن نیست. بعضی مدل های یک برند, خوب در میان و بعضی ها در برابر رقبا حرفی برای گفتن ندارن. مثلا Acer مدل Aspire One خیلی خوب در اومد ولی بعضی از مدل هاش ممکنه چندان جالب نباشن.
بله حرف شما کاملا درست ولی اگر به صورت میانگین حساب کنیم و امتیازاتی که لپ تاپ های ایسر بدست اوردن اونوقته که به وخامت اوضاع پی میبرم در کل ایسر همیشه سطحی متوسط داشته و به همین علت قیمتهاشم پایین بودن ولی دل شرکت معروفی هست و امتیازاتش اکثرا بالا بوده پس دل برنده ی این مسابقس از طرف دیگه شما ببینید کدوم فروش بهتری دارن:11:

prowler88
22-05-2009, 19:25
بله حرف شما کاملا درست ولی اگر به صورت میانگین حساب کنیم و امتیازاتی که لپ تاپ های ایسر بدست اوردن اونوقته که به وخامت اوضاع پی میبرم در کل ایسر همیشه سطحی متوسط داشته و به همین علت قیمتهاشم پایین بودن ولی دل شرکت معروفی هست و امتیازاتش اکثرا بالا بوده پس دل برنده ی این مسابقس از طرف دیگه شما ببینید کدوم فروش بهتری دارن:11:
فروش Acer هم همچین پایین نیست. تو ایران جا نیافتاده. باز حداقل Acer تو ایران هست. بعضی مارک ها مثل Gateway و Alienware کلا تو ایران شناخته شده نیستند ولی تو بازار امریکا از معتبرترین برندها هستند.

mh.attari
22-05-2009, 20:14
فروش Acer هم همچین پایین نیست. تو ایران جا نیافتاده. باز حداقل Acer تو ایران هست. بعضی مارک ها مثل Gateway و Alienware کلا تو ایران شناخته شده نیستند ولی تو بازار امریکا از معتبرترین برندها هستند.
مگه این دو تا شرکت مال ایسره:18:

m654
22-05-2009, 21:02
مگه این دو تا شرکت مال ایسره:18:
منظورشون اینه که در مقایسه تنها اِیسر در بازار حضور داره.

mh.attari
22-05-2009, 21:07
منظورشون اینه که در مقایسه تنها اِیسر در بازار حضور داره.
ببخشید من یه سوال اساسی دارم شما ایسر رو با برندی مثل Alienware هم سطح می دونید اصلا شما ایسر رو در حدی می دونید که با Alienware مقایسش کنید(منظورم لپتاپ های این شرکت هست نه سخت افزارهای موجودش)

prowler88
22-05-2009, 22:52
ببخشید من یه سوال اساسی دارم شما ایسر رو با برندی مثل Alienware هم سطح می دونید اصلا شما ایسر رو در حدی می دونید که با Alienware مقایسش کنید(منظورم لپتاپ های این شرکت هست نه سخت افزارهای موجودش)
من مقایسه نکردم. فقط در پاسخ به بحث فروش بیشتر که شما مطرح کردین یه مثال زدم که بگم شاید به این دلیله که تو ایران شناخته شده نیست. طرفداری هم از Acer نمیکنم چون اگه به نظرم بهترین برند بود همین یه ماه پیش که لپ تاپ گرفتم Dell نمیگرفتم.

mh.attari
22-05-2009, 22:59
من مقایسه نکردم. فقط در پاسخ به بحث فروش بیشتر که شما مطرح کردین یه مثال زدم که بگم شاید به این دلیله که تو ایران شناخته شده نیست. طرفداری هم از Acer نمیکنم چون اگه به نظرم بهترین برند بود همین یه ماه پیش که لپ تاپ گرفتم Dell نمیگرفتم.
خوشحالم که به تفاهم رسیدیم:10:

ravi22
23-05-2009, 06:17
سلام.
من تا پست 5 يا 6 بيشتر نخوندم و در همينجا تصميم گرفتم كه يه اعاده حيثيت از ايسر انجام بدم.
ايسر يكي از پرفروش ترين كمپاني ها در سطح جهان هست. در خارج از ايران همين دلي كه دل خيلي ها رو به دست آورده به عنوان يه كمپاني كه لپ تاپ هاي ارزون قيمت ، اكثر توليداتش رو تشكيل ميدن شناخته ميشه.
ايسر با دادن لپ تاپهايي با هشت ساعت دوام باطري يكي از رقباي اصلي بازار در اين زمينه است.
تنها ضعف لپ تاپ هاي ايسر استفاده نكردن از كارت هاي گرافيك حرفه اي و كش بالا در بسياري از مدلهاي اون هست.
ولي رم هاي دي دي ار تري تونستن هم مقدار رم مورد نياز شير كارت گرافيك رو تامين كنن و هم جايگزين كش در اين مدلها بشند.
دوست عزيز خريدار . شما شك نكن و ايسرت رو بخر . به خصوص كه مدل انتخابي شما از مارك دل داراي همان كارت گرافيك ايسر هست.
موفق باشيد . همگي

......................................
گاهي به حرف ها گوش كن. به جاي اينكه به گوينده آنها گوش كني.
گاهي به تكنولوژي گوش كنه. به جاي اينكه به مارك آنها گوش كني.

در ضمن. الآن تو بازار لپ تاپ رو با كانفيگ قيمت مي گيرن(همكارا)

REGISTERED USER
23-05-2009, 09:49
ايسر با دادن لپ تاپهايي با هشت ساعت دوام باطري يكي از رقباي اصلي بازار در اين زمينه است.

یکی از مشکلات ایسر عمر پایین لپ تاپ هایش هست و نیز کند کار کردن در شرایط Without ac power ... تمام لپ تاپ های زیر 1 میلیون این شرکت عمر باتریشون عمرا به 2 سال بکشه و باید تعویض و یا دور انداخته بشه

تنها ضعف لپ تاپ هاي ايسر استفاده نكردن از كارت هاي گرافيك حرفه اي و كش بالا در بسياري از مدلهاي اون هست.

که دلیل آن ارزانی و مجهز نبودن به تکنولوژی روز می باشد

ایسر ها :

1- جنس بدنه و عمر قطعات پایینی دارند

2- از بدترین نوع اپتیک ها با کیفیت پایین استفاده می کنند

3- کیفیت LCD به نسبت دل و سونی و اچ پی پایین هست

برای زیر 1 میلیون در صورت داشتن گارانتی خوبه ولی دل در هر صورت بهتر از ایسر هست

من چند سال در زیمنه ایسر کار کردم از زمانی که اولین سری های aspire اومد تا بحال .... امکانات عالی و سیستم نرم افزاری خوبی داره که به مبتدی ها کمک میکنه ولی برای حرفه ای ها آشغاله به تمام معناست !

جنس بدنه : پلاستیک کهنه فشرده

باتری و شارژر : افتضاح

دی وی دی رایتر : نخواندن DVD بعد مدتی و گیر کردن

صدای سیستم : در هنگام فول لود شدن افتضاح

کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید : فاجعه .... رنگ ها همه مرده اند ، برایتنس و کنتراست پایین و زاویه دید کم هست !

گرافیک : افتضاح و نمیتوان کوچکترین بازی را هم به راحتی استفاده کرد

prowler88
23-05-2009, 10:45
یکی از مشکلات ایسر عمر پایین لپ تاپ هایش هست و نیز کند کار کردن در شرایط Without ac power ... تمام لپ تاپ های زیر 1 میلیون این شرکت عمر باتریشون عمرا به 2 سال بکشه و باید تعویض و یا دور انداخته بشه

ایسر ها :

من چند سال در زیمنه ایسر کار کردم از زمانی که اولین سری های aspire اومد تا بحال .... امکانات عالی و سیستم نرم افزاری خوبی داره که به مبتدی ها کمک میکنه ولی برای حرفه ای ها آشغاله به تمام معناست !

کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید : فاجعه .... رنگ ها همه مرده اند ، برایتنس و کنتراست پایین و زاویه دید کم هست !

من فکر کنم شما یک مقدار اغراق هم کردین. اگه همه چیزش افتضاح بود که اینقدر فروشش بالا نبود.

scorpion818
23-05-2009, 12:46
شما قیمت پایین رو فراموش کردید! خیلی ها Acer رو به خاطر قیمت پایینش خریداری می کنند.

ravi22
23-05-2009, 15:00
سلام.
نميدونم شما چه پدر كشتگي اي با اين ايسر بيچاره دارين.
من يه سيستم دارم با:
cpu\:amd 8458
ram:2GB Patriot
VGA:GF9800
كارم هم گرافيك هستش. ولي خيلي از اوقات پاور سيستم رو خاموش مي كنم. و ايسرمو از تو كوله در ميارم.
خيلي هم راجع بهش بد نگيم.

mh.attari
23-05-2009, 15:59

ایسر ها :

دوست نازنینم حرف شما 100 در 100 تایید می شه (یه بار دیگه می گم بحث ما سر لپ تاپ های ایسر هست نه قطعاتش واسه pc )

REGISTERED USER
23-05-2009, 17:02
من فکر کنم شما یک مقدار اغراق هم کردین. اگه همه چیزش افتضاح بود که اینقدر فروشش بالا نبود.

اگر کسی دنبال قیمت پایینه بهتره بره یک PC بخره ... توی ایران هم ملت اگر دنبال ایسر بودند خوب فروش میکرد نه اینکه مقام هفتم باشه از لحا فروش و مقام آخر از لحاظ خدمات !

توی خارجه هم برای اسباب بازی خریداری میشه بیشتر وگرنه بهترین سیستمها دل و اچ پی هستند ....

Mahbod91
23-05-2009, 19:53
سلام.
من تا پست 5 يا 6 بيشتر نخوندم و در همينجا تصميم گرفتم كه يه اعاده حيثيت از ايسر انجام بدم.
ايسر يكي از پرفروش ترين كمپاني ها در سطح جهان هست. در خارج از ايران همين دلي كه دل خيلي ها رو به دست آورده به عنوان يه كمپاني كه لپ تاپ هاي ارزون قيمت ، اكثر توليداتش رو تشكيل ميدن شناخته ميشه.
ولي رم هاي دي دي ار تري تونستن هم مقدار رم مورد نياز شير كارت گرافيك رو تامين كنن و هم جايگزين كش در اين مدلها بشند.
دوست عزيز خريدار . شما شك نكن و ايسرت رو بخر . به خصوص كه مدل انتخابي شما از مارك دل داراي همان كارت گرافيك ايسر هست.
موفق باشيد . همگي

......................................
گاهي به حرف ها گوش كن. به جاي اينكه به گوينده آنها گوش كني.
گاهي به تكنولوژي گوش كنه. به جاي اينكه به مارك آنها گوش كني.

در ضمن. الآن تو بازار لپ تاپ رو با كانفيگ قيمت مي گيرن(همكارا)

تا حالا از نزدیک یه Acer دیدی؟؟ دقیقا با پلاستیک دمپایی ساخته شده ، فشارش میدی صداش طوریه انگار میخواد بشکنه
Dell بخاطر کیفیت ساختش هم معروفه...

mh.attari
23-05-2009, 19:58
تا حالا از نزدیک یه Acer دیدی؟؟ دقیقا با پلاستیک دمپایی ساخته شده ، فشارش میدی صداش طوریه انگار میخواد بشکنه
Dell بخاطر کیفیت ساختش هم معروفه...
ایسر هیچ وقت تو لپ تاپ موفق عمل نکرده

happyfeat
23-05-2009, 23:05
ایسر هیچ وقت تو لپ تاپ موفق عمل نکرده
تایید میشه
یکی از دوستان من هم که ایسر داره راضی نیستش و همش میناله:13:

ravi22
25-05-2009, 20:47
سلام.
ما نفهميديم آخر سر كه شما چه پدر كشتيگي اي با اين ايسر بنده خدا داريد.
چند وقت پيش تو آلمان يه نمايشگاهي در مورد تكنولوژي بودش كه اگه در اخبار و تصاوير نمايشگاه دقت ميكردين. ميديدين كه پوشش دهنده هاي خبري نمايشگاه همه كارمنداشون از ايسر استفاده مي‌كردند.

prowler88
26-05-2009, 11:08
آقا اصلا بی خیال مگه پولش تو جیب من و شما میره؟

mh.attari
26-05-2009, 15:49
سلام.
ما نفهميديم آخر سر كه شما چه پدر كشتيگي اي با اين ايسر بنده خدا داريد.
چند وقت پيش تو آلمان يه نمايشگاهي در مورد تكنولوژي بودش كه اگه در اخبار و تصاوير نمايشگاه دقت ميكردين. ميديدين كه پوشش دهنده هاي خبري نمايشگاه همه كارمنداشون از ايسر استفاده مي‌كردند.

آقا اصلا بی خیال مگه پولش تو جیب من و شما میره؟
دوستان گلم ما داریم یه بحث کاملا منطقی می کنیم تا مردم عزیزمون گول ارزونی یه مارک رو نخورن
راستی اگه همه ی مردم ایران ایرانسل استفاده کنن یعنی اپراتور خوبی هست؟:39:

prowler88
26-05-2009, 18:04
دوستان گلم ما داریم یه بحث کاملا منطقی می کنیم تا مردم عزیزمون گول ارزونی یه مارک رو نخورن
راستی اگه همه ی مردم ایران ایرانسل استفاده کنن یعنی اپراتور خوبی هست؟:39:
حالا که بحث منطقیه پس من به نقل از سایت notebookcheck.net که از معتبرترین سایت های تخصصی لپ تاپ هست براتون بگم که امتیازی که به Acer Aspire One داده بالاتر از مدل های هم رده ی Dell و HP بوده.

Pro
+ Attractive but subtle design
+ Very slim case weighing just 1220 grams
+ Good workmanship
+ Multi-touch touchpad
+ Bright display with good illumination
+ Low system noise in office use
+ Good sound production
+ Excellent battery life

Contra
- Small numeric keys
- Reflective display is problematic in use outdoors
- High heat emissions possible under load

mh.attari
26-05-2009, 18:11
حالا که بحث منطقیه پس من به نقل از سایت notebookcheck.net که از معتبرترین سایت های تخصصی لپ تاپ هست براتون بگم که امتیازی که به Acer Aspire One داده بالاتر از مدل های هم رده ی Dell و HP بوده.

Pro
+ Attractive but subtle design
+ Very slim case weighing just 1220 grams
+ Good workmanship
+ Multi-touch touchpad
+ Bright display with good illumination
+ Low system noise in office use
+ Good sound production
+ Excellent battery life

Contra
- Small numeric keys
- Reflective display is problematic in use outdoors
- High heat emissions possible under load

:27:کدوم مدل های dell or hp ؟
شما اصلا لپ تاپ ایسر داشتی با چند نفر حرف زدی که ازش راضی باشن؟
حالا بین 100 تا یکی خوب در اومده پس باید بگیم محصول خوبی هست؟
قضیش مثل دوربین من هست دیگه خوب یا بد بودن دوربین من کنون رو زیر سوال میبره؟
ما وقتی میگیم محصولات یک شرکت خوبه میانگین کار رو در نظر می گیریم نه فقط یک محصول رو :11:

prowler88
26-05-2009, 19:55
:27:کدوم مدل های dell or hp ؟
شما اصلا لپ تاپ ایسر داشتی با چند نفر حرف زدی که ازش راضی باشن؟
حالا بین 100 تا یکی خوب در اومده پس باید بگیم محصول خوبی هست؟
قضیش مثل دوربین من هست دیگه خوب یا بد بودن دوربین من کنون رو زیر سوال میبره؟
ما وقتی میگیم محصولات یک شرکت خوبه میانگین کار رو در نظر می گیریم نه فقط یک محصول رو :11:

1- آخه صحبت این بود که هیچ کدوم از مدل های Acer خوب نیستن و همشون افتضاحن. اگه فقط بعضی از مدلاش خوب باشه که نمیشه گفت کلا افتضاحه.
2- بله من دیدم چند نفر از دوست ها و آشناها داشتن.
3- دوربین شما کی گفته بده؟

prowler88
26-05-2009, 20:02

ایسر ها :

کدوم یکی از اینا با اون ریویوی Aspire One مطابقت داره؟ اگر هم لپ تاپ هاش ارزونه عیب نیست یه مزیته. شما در قبال پولی که پرداخت میکنین مشخصات خوبی دریافت میکنین.

mh.attari
26-05-2009, 20:03
1- آخه صحبت این بود که هیچ کدوم از مدل های Acer خوب نیستن و همشون افتضاحن. اگه فقط بعضی از مدلاش خوب باشه که نمیشه گفت کلا افتضاحه.
2- بله من دیدم چند نفر از دوست ها و آشناها داشتن.
3- دوربین شما کی گفته بده؟
نه ما همیشه به صورت میانگین حرف میزنیم و میانگین ایسر افتضاحه
خوب ازشون بپرس راضی ان تا جوابتو بگیری (اگه راضی باشن که خیلی خوشسانسد)
هیچکی منظورم اینه که یا یه محصول نباید قضاوت کرد

mh.attari
26-05-2009, 20:04
کدوم یکی از اینا با اون ریویوی Aspire One مطابقت داره؟
درست این محصول نسبت به بقیه ی محصولاتش بهتره ولی بازم چیزه زیاد مالی نیست ها

H@mid-Vista
28-05-2009, 15:31
به نظرم بحث منطقی نیست.
دوستان منطقی باشین.
من خودم امكانتی كه در ایسر 5738 خودم دارم در لپ تاپ با ایت قیمت اصلا سراغ ندارم.
این به دو معناست.
اولا برندهای معروف نون نامشون رو می خورند كه در مورد سونی واقعا همین طوره
بحثی كه در كیفیت سونی نیست ولی نون نامشو می خوره نه فقط كیفیتش

با این همه امكاناتی كه ایسر ایسوس و لنوو در لپ تاپتاشون دارن قطعا سعی كردن كه از قطعلت با استاندارد متوسط استفاده كنن.
ولی این به این معنی نیست كه بی كیفیته

با این قیمتی كه یك ایسر داره خریدش منطقی بوده و هست. گارانتی خوبی هم داره كه معتبره

mh.attari
28-05-2009, 17:12
به نظرم بحث منطقی نیست.
دوستان منطقی باشین.
من خودم امكانتی كه در ایسر 5738 خودم دارم در لپ تاپ با ایت قیمت اصلا سراغ ندارم.
این به دو معناست.
اولا برندهای معروف نون نامشون رو می خورند كه در مورد سونی واقعا همین طوره
بحثی كه در كیفیت سونی نیست ولی نون نامشو می خوره نه فقط كیفیتش

با این همه امكاناتی كه ایسر ایسوس و لنوو در لپ تاپتاشون دارن قطعا سعی كردن كه از قطعلت با استاندارد متوسط استفاده كنن.
ولی این به این معنی نیست كه بی كیفیته

با این قیمتی كه یك ایسر داره خریدش منطقی بوده و هست. گارانتی خوبی هم داره كه معتبره
نظر همه محترمه ولی من هیچ وقت کالایی رو که می دونم با کیفیت ساخته شده با کلا یی که این باور رو ازش ندارم معاوضه نمی کنم

mh.attari
28-05-2009, 17:13
و تا زمانی که ایسر خودشو اثبات نکنه واسم می گم متوسط محصولات ایسر به درد نمی خوره

H@mid-Vista
28-05-2009, 18:06
من برای كسانی كه توانایی مالی بالایی دارن توصیه می كنم برای حفظ كلاسشون هم كه شده برن ماركهای مرغوب و گرون بخرن
در اینكه یك لپ تاپ 2 میلیونی خیلی سرتر از یك لپ تاپ 570 تومنی هست بحثی نیست
روی صحبت من با كسانی هست كه می خوان با یك قیمت منطقی این فناوری رو در اختیار داشته باشن
دانشجویان مهندس ها كه برای پرزنتیشن نیاز دارن و...
ایسر بد نیست باور كنین
من دارم پدرشو در میارم اخ نمی گه

شاید اگه با این قیمت نبود من دنبال خرید لپ تاپ نمی رفتم
همیشه بین پولی كه میدین و محصول توازن برقرار كنین
خرید خیلی گرون قیمت افتخار نیست
مگر اینكه از جیب بابا جونت باشه!!!!

mh.attari
28-05-2009, 18:13
من برای كسانی كه توانایی مالی بالایی دارن توصیه می كنم برای حفظ كلاسشون هم كه شده برن ماركهای مرغوب و گرون بخرن
در اینكه یك لپ تاپ 2 میلیونی خیلی سرتر از یك لپ تاپ 570 تومنی هست بحثی نیست
روی صحبت من با كسانی هست كه می خوان با یك قیمت منطقی این فناوری رو در اختیار داشته باشن
دانشجویان مهندس ها كه برای پرزنتیشن نیاز دارن و...
ایسر بد نیست باور كنین
من دارم پدرشو در میارم اخ نمی گه

شاید اگه با این قیمت نبود من دنبال خرید لپ تاپ نمی رفتم
همیشه بین پولی كه میدین و محصول توازن برقرار كنین
خرید خیلی گرون قیمت افتخار نیست
مگر اینكه از جیب بابا جونت باشه!!!!
بلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه:31:
ببین دوست گل و نازنینم فقط می خوام با یه مثال اینگیلیسی همه چی رو تموم کنم می دونی که اینگیلیسی ها خیلی سیاست مدارن و به همین خاطر بهشون میگن روباه پیر
یه ضرب المثل اینگلیسی میگه هنوز انقدر ثروت مند نشده ام که چیز ارزان قیمت بخرم (حالا با هم بشینیم روش کمی فکر کنیم به جا اینکه حرص مال دنیا رو بخوریم):8:

H@mid-Vista
28-05-2009, 18:34
مثل اینكه حرف من منتقل نمیشه!!!
ببینین من می دونم هر محصولی با توجه به رنج قیمتش توسط سازنده طراحی میشه
قطعاتش انتخاب میشه
و اسمبل میشه
در این هم كه وقتی ادم به یك فناوری نیاز داره باید بهای اون رو بپردازه بحثی نیست
ولی صحبت من اینه كه سمپاشی نكنیم
من لپ تاپ شخصی خودم ایسر 5738 هست و انواع لپ تاپهای سونی و دل هم كه متعلق به شركت محل كارم و یا ذوستانم هستند رو دیدم.
خداییش دارم در عین عدالت نظر می ذم:

1-ایسر مانیتورش خوبه ولی عالی نیست و سونی وایو و دل های بالای 1 تومن مانیتور بهتری دارن كه با این قیمت 570 تومنی این مونیتور خیلی خوبه

2-كیفتن بدنه ایسر مثل سری ووسترو از دل نیست ولی اونقدر محكم هست كه من در كلی سفر داخلی و خارجی با خودم بردمش كه همیشه هم دم دستم بوده و مدام در حال كار

3-در مورد هارد و رم و گرافیك بگم تقریبا همه سازنذگان منابع خرید مشابهی دارن و لپ تاپ من رم 1066 مگاهرتز داره كه ساخت كینكستون هست. اصلا رم و هارد و ... كه توسط سازنده لپ تاپ ساخته نمیشه

4-سی پی و یو هم كه نیاز به بحث نداره همه می دونیم كارایی ها فرق داره ولی تفاوت كیفیت ندارن

5-بلوتوث و وایرلس و سوندكارد و .. هم كه همگی توسط شزكتهای جداگانه ساخته میشن مثلا ریلتك برای همه كارت صدا می زنه تاره از من صدای دالبی داره كه با هركس كل انداختم در حد سونی اریكسون اختلاف داشته و برنده شده

6-پورت های فراوانی در لپ تاپهای ایسر هست كه حتی لپ تاپ 570 تومنی من اچ دی ام آی داره كه همه موندن تو كفش وقتی به سینمای خانگی وصل می كنی كولاك می كنه باور كنین

7-یك وب كم توپ ذاره كه می ونه با كیفیت دی وی دی و با فریم ریت 30 فیلمبرداری هم كنه!!!

8-بر خلاف اغلب لب تاپها دارای حالت سخت افزاری برای مصرف كم انرژی هست ونیاز به تنظیم نرم افزاری نداره

mh.attari
28-05-2009, 18:49
مثل اینكه حرف من منتقل نمیشه!!!
ببینین من می دونم هر محصولی با توجه به رنج قیمتش توسط سازنده طراحی میشه
قطعاتش انتخاب میشه
و اسمبل میشه
در این هم كه وقتی ادم به یك فناوری نیاز داره باید بهای اون رو بپردازه بحثی نیست
ولی صحبت من اینه كه سمپاشی نكنیم
من لپ تاپ شخصی خودم ایسر 5738 هست و انواع لپ تاپهای سونی و دل هم كه متعلق به شركت محل كارم و یا ذوستانم هستند رو دیدم.
خداییش دارم در عین عدالت نظر می ذم:

1-ایسر مانیتورش خوبه ولی عالی نیست و سونی وایو و دل های بالای 1 تومن مانیتور بهتری دارن كه با این قیمت 570 تومنی این مونیتور خیلی خوبه

2-كیفتن بدنه ایسر مثل سری ووسترو از دل نیست ولی اونقدر محكم هست كه من در كلی سفر داخلی و خارجی با خودم بردمش كه همیشه هم دم دستم بوده و مدام در حال كار

3-در مورد هارد و رم و گرافیك بگم تقریبا همه سازنذگان منابع خرید مشابهی دارن و لپ تاپ من رم 1066 مگاهرتز داره كه ساخت كینكستون هست. اصلا رم و هارد و ... كه توسط سازنده لپ تاپ ساخته نمیشه

4-سی پی و یو هم كه نیاز به بحث نداره همه می دونیم كارایی ها فرق داره ولی تفاوت كیفیت ندارن

5-بلوتوث و وایرلس و سوندكارد و .. هم كه همگی توسط شزكتهای جداگانه ساخته میشن مثلا ریلتك برای همه كارت صدا می زنه تاره از من صدای دالبی داره كه با هركس كل انداختم در حد سونی اریكسون اختلاف داشته و برنده شده

6-پورت های فراوانی در لپ تاپهای ایسر هست كه حتی لپ تاپ 570 تومنی من اچ دی ام آی داره كه همه موندن تو كفش وقتی به سینمای خانگی وصل می كنی كولاك می كنه باور كنین

7-یك وب كم توپ ذاره كه می ونه با كیفیت دی وی دی و با فریم ریت 30 فیلمبرداری هم كنه!!!
خوب خدا عمرت بده کل حرفت قبول ولی دو تا مشکل هست
1کل قطعات رو از شرکت های دیگه نمی گیرن بلکه خودشون هم بعضی از اون ها رو میسازن
2 قطعات درجه بندی میشن دوست گلم (تا اونجایی که من می دونم a & b & c)
و از اونجایی که سیاست شرکت هایی مثل ایسر بر اینه که بازار لپ تاپها ی ارزون رو بدست بگیرن از نوع b یا c انتخاب می کنن که واسشون بصرفه (البته نه همشون بازم می گم اینجا داریم میانگین می گیریم)
اخه دوست عزیزم ایا شرکت ایسر براش منافع مالیش ارزش کمتری نسبت به دل یا hp و... داره که سیستم هاشو باقیمت پایین تر عرضه می کنه یا عاشق چشو ابروی مشتریاشه

H@mid-Vista
28-05-2009, 19:02
جهت آگاهی جناب عالی باید عرض كنم اولا طراحی ایسر توسط ایسر امریكا صورت میگیره كه همه فكر می كنن توسط چین هست و كلا اشتباهه
در مورد اختلاف هم باید بگم موافقم كه شاید خیلی عالی انتخاب نكن قطعات رو ولی فراموش نكنین كه این لپ تاپها استاندارد اروپا و یا امریكا رو دارن كه با پارتی بازی داده نمیشه و بایذ كارایی باشه تا اختصاص پیدا كنه
یك نكته ای رو هم فراموش كنین یكی از مهمترین دلایل گرون بودن لپ تاپهای برند معروف هزینه بالای مالیاتی هست كه ذولت امریكا از اونها می گیره
مثلا دل و سونی (كه سونی هم در امریكا طراحی میشه) با توجه به درامد بالا و سابقه طولانی مالیات خیلی بالایی باید بدن كه بر اساس تنوع محصوله و معمولا خیلی بهشون سخت می گذره!!!

به عنوان كاربری كه تقریبا از سال 1372 با كامپوتر كار كردم می گم نگران نباشین چون این شركتها همه صاحب فناوری هستن

در مورد بخشی از بحثتون موافقم كه مادربورد و ... توسط ایسر اسمبل و اینتگریت میشه

یك توصیه كلی و بی طرفانه می كنم:

در زمینه رایانه به فكر سرمایه گذاری نباشین كه بد كلاهی میره سرتون
سه سال پیش اینسپایرون 6400 واسه خودش یلی بود الان چی؟

در مورد سیاستهای مالی هم باید بگم كه واقعا شركت ایسر در چین مورد حمایت دولته
مثلا به این شركت كه نام چین رو زنده كرده اومدن سرویس رایگان حمل و نقل تا شانگهای دادن كه كلی از قیمت تمام شده محصول كم می كنه چون سهامش 100 درصد مال خودشونه نه مشترك با امریكا یا ژاپن
ژینیها براشون ایسر و ایسوس خیلی مهمه واسه همین خیلی تخفیف مالیاتی و ... بهشون می دن
از زمانی كه لنووو هم از اب بی ام جدا شد و در واقع ای بی ام رو خرید اون هم خلی معافیت مالیاتی گرفته
نیروی كار ارزان چین هم مزید بر علته
سیاست چین گسترش به دنیاست و داره واقعا رقابت می كنه
اگه بعضی چیزها ارزونن معنای بدی نداره نگران نباشین

ولی باز هم تاكید می كنم اختلاف با محصولات میلیونی داره شك نكنین تو رنج قیمتش خیلی خوبه همین

یك دلیل دشمنی با ایسر در ایران نمایندگی اون هست

شركت سازگار مدام داره اگهی میده و قیمت اعلام می كنه و سود این لپ تاپ برای فروشنده در حد 20 تا 30 تومن و یا كمتره (در تهران)
پس زیاد دل خوشی ندارن
بالاخره یك لپ تاپ گرون سود خیلی بیشتری داره
به خصوص اگه كسی قیمت براش اعام نكنه و خود بازار براش قیمت توافقی بذاره

عاقل باشین و با توجه به پولتون خرید كنین نه با احساس

mh.attari
28-05-2009, 19:14
جهت آگاهی جناب عالی باید عرض كنم اولا طراحی ایسر توسط ایسر امریكا صورت میگیره كه همه فكر می كنن توسط چین هست و كلا اشتباهه
در مورد اختلاف هم باید بگم موافقم كه شاید خیلی عالی انتخاب نكن قطعات رو ولی فراموش نكنین كه این لپ تاپها استاندارد اروپا و یا امریكا رو دارن كه با پارتی بازی داده نمیشه و بایذ كارایی باشه تا اختصاص پیدا كنه
یك نكته ای رو هم فراموش كنین یكی از مهمترین دلایل گرون بودن لپ تاپهای برند معروف هزینه بالای مالیاتی هست كه ذولت امریكا از اونها می گیره
مثلا دل و سونی (كه سونی هم در امریكا طراحی میشه) با توجه به درامد بالا و سابقه طولانی مالیات خیلی بالایی باید بدن كه بر اساس تنوع محصوله و معمولا خیلی بهشون سخت می گذره!!!

به عنوان كاربری كه تقریبا از سال 1372 با كامپوتر كار كردم می گم نگران نباشین چون این شركتها همه صاحب فناوری هستن

در مورد بخشی از بحثتون موافقم كه مادربورد و ... توسط ایسر اسمبل و اینتگریت میشه

یك توصیه كلی و بی طرفانه می كنم:

در زمینه رایانه به فكر سرمایه گذاری نباشین كه بد كلاهی میره سرتون
سه سال پیش اینسپایرون 6400 واسه خودش یلی بود الان چی؟
کاملا موافقم ولی یه چیزی اگر یه لپ تاپ داشته باشی که 10 سال واست بی سرو صدا کار کنه حال نمی کنی به شرکت سازندش نمی گی افرین
از خودتون سوال کردین چرا فروش لپ تاپ هایی مثل دل و سونی و... بالاست
فقط یه دلیل داره که مردم حاضرن پول بیشتری بدن واونم کیفیت بالاست درسته همه نمی تونن پول بیشتری بده به خاطر همینه که ما سوار سمند می شیم نه لامبورگینی
حرف شما شبیه اینه که چون سمند ارزون هست و مثل لامبورگینی زمان ترافیک نمی تونه جم بخوره پس با هم برابرن. ایا به نظر شما اینا باهم برابرن؟
ایا هر کی سوار لامبورگینی می شه می خواد پز بده؟
جواب من منفی هست چون کسی که لامبورگینی داره حتما تو حسابش پولم داره و خواسته از امکانات بالا ،راحتی بیشتر ،قدرت بالا ،ایمنی بالاو... چیز دیگه لذت ببره

prowler88
28-05-2009, 19:17
و همه چیز هم کیفیت قطعات نیست. کیفیت مونتاژ هم به همون اندازه مهمه و کیفیت مونتاژ لپ تاپ های ایسر خیلی خوبه.

mh.attari
28-05-2009, 19:20
و همه چیز هم کیفیت قطعات نیست. کیفیت مونتاژ هم به همون اندازه مهمه و کیفیت مونتاژ لپ تاپ های ایسر خیلی خوبه.
شما فقط اون کیفیت رو دیدی
منظور من کیفیت ، کارایی ، امکانات ، پشتیبانی و........................هست
کیفیت فقط نماد بود:11:

prowler88
28-05-2009, 19:22
کاملا موافقم ولی یه چیزی اگر یه لپ تاپ داشته باشی که 10 سال واست بی سرو صدا کار کنه حال نمی کنی به شرکت سازندش نمی گی افرین
از خودتون سوال کردین چرا فروش لپ تاپ هایی مثل دل و سونی و... بالاست
فقط یه دلیل داره که مردم حاضرن پول بیشتری بدن واونم کیفیت بالاست درسته همه نمی تونن پول بیشتری بده به خاطر همینه که ما سوار سمند می شیم نه لامبورگینی
حرف شما شبیه اینه که چون سمند ارزون هست و مثل لامبورگینی زمان ترافیک نمی تونه جم بخوره پس با هم برابرن. ایا به نظر شما اینا باهم برابرن؟
ایا هر کی سوار لامبورگینی می شه می خواد پز بده؟
جواب من منفی هست چون کسی که لامبورگینی داره حتما تو حسابش پولم داره و خواسته از امکانات بالا ،راحتی بیشتر ،قدرت بالا ،ایمنی بالاو... چیز دیگه لذت ببره
با کمال احترام مثالت خیلی بد بود. اینجا مقایسه ی لامبورگینی و سمند نیست. مقایسه ی هیوندای و بنزه. هیوندای یه ماشین میزنه همه ی امکانات و آپشن ها رو داره قیمتش 80 میلیون تومنه. ولی اگه بخوای همون چیزا رو روی بنز داشته باشی قیمتش میره بالای 160 میلیون. هیوندای کیفیتش خیلی خوبه ولی بنز بهتره.

mh.attari
28-05-2009, 19:25
با کمال احترام مثالت خیلی بد بود. اینجا مقایسه ی لامبورگینی و سمند نیست. مقایسه ی هیوندای و بنزه. هیوندای یه ماشین میزنه همه ی امکانات و آپشن ها رو داره قیمتش 80 میلیون تومنه. ولی اگه بخوای همون چیزا رو روی بنز داشته باشی قیمتش میره بالای 160 میلیون.
:39::39::39::39:
خوبprowler جون یه سوال دارم لطفا سریع جواب بده فقط
ایا به نظر شما هیوندای با بنز یکیه ؟

H@mid-Vista
28-05-2009, 19:26
من خیلی به اینكه یك محصول به نسبت قیمت بیارزه بها میدم
چون مفتی پول در نمیارم
باور كنین نه به خاطر اینكه ایسر خریدم می گم به خاطر اینكه ارز مملكت مفتی نره تو جیب شركتهای امریكایی!!!!
باور كنین محصولات ایسر ایسوس و لنوو خوبن
به نسبت پولی كه میدی خیلی عالین
مقایسه خوبی نكردین سمندو ولامبورگینی

من اعتقاد دارم ادم همه چیزش باید یه هم بخوره آخه كسی كه همه زندگیش متوسطه چه به لپ تاپ میلیونی

پول مفت ندین پای محصولی كه سه برابر قیمت داره ولی كاراییش فقط 30 درصد بالاتره

mh.attari
28-05-2009, 19:31
من خیلی به اینكه یك محصول به نسبت قیمت بیارزه بها میدم
چون مفتی پول در نمیارم
باور كنین نه به خاطر اینكه ایسر خریدم می گم به خاطر اینكه ارز مملكت مفتی نره تو جیب شركتهای امریكایی!!!!
باور كنین محصولات ایسر ایسوس و لنوو خوبن
به نسبت پولی كه میدی خیلی عالین
مقایسه خوبی نكردین سمندو ولامبورگینی

من اعتقاد دارم ادم همه چیزش باید یه هم بخوره آخه كسی كه همه زندگیش متوسطه چه به لپ تاپ میلیونی

پول مفت ندین پای محصولی كه سه برابر قیمت داره ولی كاراییش فقط 30 درصد بالاتره
بستگی داره چقدر پول مفت بگیره سونی 10% می گیره که زیاده
دل و hp هم 5% میگیره که نسبت به کیفیتش خیلی خوبه
شما بخواطر 5% این همه پست دادید دوست عزیزم
اینک که می فرمایید س برابر اولا اینطوری نیست دوما خوب چیز خوب همی شه گرون میشه به قول prowler جان اخه بنز و هیوندای یکی هستن:38:

H@mid-Vista
28-05-2009, 19:37
بستگی داره چقدر پول مفت بگیره سونی 10% می گیره که زیاده
دل و hp هم 5% میگیره که نسبت به کیفیتش خیلی خوبه
شما بخواطر 5% این همه پست دادید دوست عزیزم
اینک که می فرمایید س برابر اولا اینطوری نیست دوما خوب چیز خوب همی شه گرون میشه به قول prowler جان اخه بنز و هیوندای یکی هستن:38:

قربون شكلت با این امكاناتی كه من رو ایسر دارم اگه دل می خواستم اقلا 250 تومن گرونتر بود
كدوم دل تو این قیمت 570 تومنی این همه چیز داره؟

mh.attari
28-05-2009, 19:39
قربون شكلت با این امكاناتی كه من رو ایسر دارم اگه دل می خواستم اقلا 250 تومن گرونتر بود
كدوم دل تو این قیمت 570 تومنی این همه چیز داره؟
شما لطف کن مشخسات سیستم رو بگو تا بگم؟

prowler88
28-05-2009, 19:42
:39::39::39::39:
خوبprowler جون یه سوال دارم لطفا سریع جواب بده فقط
ایا به نظر شما هیوندای با بنز یکیه ؟
خب عزیزم شما که نذاشتی من حرف بزنم. داشتم پستمو ادیت میکردم جواب دادی. معلومه کیفیت بنز بهتره. ولی طرف اگه 80 تومن پول داشته باشه که نمیتونه بنز 300 میلیونی بخره.

H@mid-Vista
28-05-2009, 19:47
یك مدل دل با قیمت مناسب كه این مشخصات كه من روی ایسر 5738دارم رو بده:

رم 2 گیگ 1066 مگاهرتز
دوال كور 2 گیگ
هارد 250 ساتا
گرافیك اینتل 4500 تا 1500 مگتبایت شیر شده
مودم وی 92 اینترنال
ال سی دی از نوع ال ای دی جدید با مصرف كم و 15.6 اینچ
وب كم 1.3 مگاپیكسل با فیلمبرداری دو وی دی با فریم ریت 30
بلوتوث 2.1 با قابلیت هدفون بی سیم
وایرلس لن
لن معمولی
اچ دی ام آی
خروجی وی جی ای
صدای دالبی سراند سینمای خانگی

یادت نره اچ دی ام آی و دالبی سراند داشته باشه

mh.attari
28-05-2009, 19:48
خب عزیزم شما که نذاشتی من حرف بزنم. داشتم پستمو ادیت میکردم جواب دادی. معلومه کیفیت بنز بهتره. ولی طرف اگه 80 تومن پول داشته باشه که نمیتونه بنز 300 میلیونی بخره.
خوب خدا رو شکر فکر کردم می گی با هم برابرن
اولا به نظر من کسی که 80 ملیون میده ماشین می خره یعنی حداقل تو حسابش 300 میلیون پول داره و یه خونه ی 1 میلیاردی هم زیر پاشه که می یاد این کار رو میکنه و کسی که یه بنز 300 میلیونی می خره دوبرابره همی نا رو داره (نمی شه که طرف یه ماشین 80 تومنی داشته باشه بد اجاره نشین باشه مگه اینکه مغز ... خورده باشه)
دوما کسی که لپ تاپ با قیمت پایین می خواد خوب pc بگیره که خوب باشه نه اگه لپ تا ضروری هست دیگه چاره ای نیست

mh.attari
28-05-2009, 19:53
یك مدل دل با قیمت مناسب كه این مشخصات كه من روی ایسر 5738دارم رو بده:

رم 2 گیگ 1066 مگاهرتز
دوال كور 2 گیگ
هارد 250 ساتا
گرافیك اینتل 4500 تا 1500 مگتبایت شیر شده
مودم وی 92 اینترنال
ال سی دی از نوع ال ای دی جدید با مصرف كم و 15.6 اینچ
وب كم 1.3 مگاپیكسل با فیلمبرداری دو وی دی با فریم ریت 30
بلوتوث 2.1 با قابلیت هدفون بی سیم
وایرلس لن
لن معمولی
اچ دی ام آی
خروجی وی جی ای
صدای دالبی سراند سینمای خانگی

یادت نره اچ دی ام آی و دالبی سراند داشته باشه
یه مدل هست ولی پرتاشو پیدا نکردم
ببین با مشخصات شما می خوره

CPU: Intel Core 2 Duo T7250 (2.0 GHz, 2MB)
RAM:2 GB
H.D.D: 250+ GB
LCD: 15.6" WXGA True Bright
VGA: Intel GM45
Guaranty: 1 Year

تفاوتاشو بگو و مدل لپ تاپتو دقیق با قیمت به روزش و یک سال گارانتی

H@mid-Vista
28-05-2009, 19:57
شما مدل دل و یا سونی كه مشخصات درخواستی منو داره بده؟
من تا اونجایی كه میشد روی وب گشتم معادلش پیدا نكردم

این مدلی كه میگی كانفیگ 1545 دل هست كه فكر كنم صداش معمولی هست و اچ دی ام ای هم نداره
880 تونم هم باید باشه

درسته؟؟؟

ببین نگرد نیست با قیمت 570 و این همه چیز مدل دل و یا سونی پیدا نمی كنی
خیلیها خواستن كل بندازن تو شركت
ولی وقتی وب رو زیر و رو كردن گفتن نیست!!!!

mh.attari
28-05-2009, 20:13
شما مدل دل و یا سونی كه مشخصات درخواستی منو داره بده؟
من تا اونجایی كه میشد روی وب گشتم معادلش پیدا نكردم

این مدلی كه میگی كانفیگ 1545 دل هست كه فكر كنم صداش معمولی هست و اچ دی ام ای هم نداره
880 تونم هم باید باشه

درسته؟؟؟

ببین نگرد نیست با قیمت 570 و این همه چیز مدل دل و یا سونی پیدا نمی كنی
خیلیها خواستن كل بندازن تو شركت
ولی وقتی وب رو زیر و رو كردن گفتن نیست!!!!
قیمتش که 850 هست با یک سال گارانتی که اگه بخوای من واسط 800 می خرمش
280 هم اختلاف قیمت هست
در مورد صداش و پورتاش اطلاعاتی ندارم ولی جند تا برتری نسبت به مال شما داره از جمله مانیتورش
حالا اگه مدل سیستمت رو بگی می گم چی ها مال شما داره که این نداره و بر عکس
ولی دل کل 50 تومن بخاطر همون 5%
50 تومن بخاطر کیفیت بالاش که می دونم بی انصافی هست
50 تومن به خاطر مانیتور بهتر (البته حسن های دیگه ای هم داره که من مدل مال شما رو با مشخصات کامل ندارم و چون برعکسشم صادقه برابر سازی کردم که بازم به نظرم بی انصافی هست ولی اگه بخوای یه مقایسه تو فورم می زاریم ببینیم نظر دوستان چی هست)
بقیشم چون محصولات دل رو از خود شرکتش نمی خری و ایران تحریم هست پول زور می گیرن
یه توضیهم بدم این 5% تو اروپا 100 درصد هست تو امریکا کمتر هست و تو ایران افزایش اون کلی هست یعنی تمام محصولات رو شامل میشه

prowler88
28-05-2009, 20:18
بقیشم چون محصولات دل رو از خود شرکتش نمی خری و ایران تحریم هست پول زور می گیرن

این پول زور رو قشنگ اومدی!

H@mid-Vista
28-05-2009, 20:25
دوستان من اصلا متعصبانه حرف نمیزنم
ولی موافقم كه جو علیه محصولات ایسر هست.
علتش هم اینه كه دو دسته دارن سمپاشی می كنن:

1-فروشندگان كه از سود كمش شاكی هستن
2-كسانی كه مدلهای گرون ولی غیر قابل رقابت خریدن

اصراری ندارم كه شما حرفهای منو قبول كنین ولی برای كسانی كه با بودجه محدود قصد خرید مناسب دارن توصیه می كنم روی ایسر فكر كنن

mh.attari
28-05-2009, 20:31
دوستان من اصلا متعصبانه حرف نمیزنم
ولی موافقم كه جو علیه محصولات ایسر هست.
علتش هم اینه كه دو دسته دارن سمپاشی می كنن:

1-فروشندگان كه از سود كمش شاكی هستن
2-كسانی كه مدلهای گرون ولی غیر قابل رقابت خریدن

اصراری ندارم كه شما حرفهای منو قبول كنین ولی برای كسانی كه با بودجه محدود قصد خرید مناسب دارن توصیه می كنم روی ایسر فكر كنن

وا... اعلم بالذات...
خوب ممنونم از توصیتون
و اگه کمی دیگه ادامه می دادیم 100 صفحه رو پر می کردیم
منم توصیه میکنم کسایی که می خوان لپ تاپ با قیمت پایین بخرن برن دنبال pc تا هم باهاش حال کنن و هم بعدا منو دعا کنن
پس نتیجه ای که من گرفتم این بود که به جز موارد ضروری هیچ وقت اقدام به خرید لپ تاب با قیمت پایین نکنید

و از کلیه ی دوستان که ما رو در این کار فرهنگی یاری کردن کمال تشکر رو دارم

H@mid-Vista
28-05-2009, 20:38
خوب ممنونم از توصیتون
و اگه کمی دیگه ادامه می دادیم 100 صفحه رو پر می کردیم
منم توصیه میکنم کسایی که می خوان لپ تاپ با قیمت پایین بخرن برن دنبال pc تا هم باهاش حال کنن و هم بعدا منو دعا کنن
پس نتیجه ای که من گرفتم این بود که به جز موارد ضروری هیچ وقت اقدام به خرید لپ تاب با قیمت پایین نکنید

و از کلیه ی دوستان که ما رو در این کار فرهنگی یاری کردن کمال تشکر رو دارم

اما من نتایج متفاوتی گرفتم كه هر فرد بی طرفی از این تاپیك میگیره:

1-گول برند رو نخورین
2-هر كاری دیگران كردن الزاما درست نیست!!!
3-پول و امكانات محصول باید تناسب داشته باشه
4-همیشه گرونتر بهتر نیست
5-قبل از خرید یه كم روی نت جستجو كنین تا محصولات گمنام ولی مناسب رو هم ببینین
6-همه دنیا همه چیزها می سازن و نه فقط امریكا و ژاپن
7-عمر مفید لپ تاپ 40 سال نیست كه دنبال كیفیت خیلی خیلیل خاص باشین
8-بعضی وقتها ادم كم میاره ولی ادعای پیروزی می كنه:27::27::27::27::31::31::31:

mh.attari
28-05-2009, 20:49
اما من نتایج متفاوتی گرفتم كه هر فرد بی طرفی از این تاپیك میگیره:

1-گول برند رو نخورین
2-هر كاری دیگران كردن الزاما درست نیست!!!
3-پول و امكانات محصول باید تناسب داشته باشه
4-همیشه گرونتر بهتر نیست
5-قبل از خرید یه كم روی نت جستجو كنین تا محصولات گمنام ولی مناسب رو هم ببینین
6-همه دنیا همه چیزها می سازن و نه فقط امریكا و ژاپن
7-عمر مفید لپ تاپ 40 سال نیست كه دنبال كیفیت خیلی خیلیل خاص باشین
8-بعضی وقتها ادم كم میاره ولی ادعای پیروزی می كنه:27::27::27::27::31::31::31:
خوب نتایج بعدی که من از حرف های دوستمون گرفتم::27:
بنده باطرف قضاوت کردم
1 راست می گه گول برند رو نخورید گول ارزونی رو بخورید
2 مثلا همه دل خریدن بی جا کردن اون بده ما صا ایران بخریم
3 پول و امکانات باید متناسب باشه به شرطی که ما بیران زندگی نکنیم
4 همیشه گرونتر بهترین نیست بلکه ارزون تر بهترینه (و اینگلیسی ها بی جا کردن گفتن هنوز انقدر ثروتمند نشدم که چیز ارزان بخرم)
5 با این یکی موافقم اما به شرط کیفیت داشتم محصول نه اینکه هر اشغالی رو بخریم
6 راست میگه خوب ایرانم صاایران می سازه
7 عمر مفیدش 6 ماهه چون بعدا تکنولوژی جدید می یاد و ما باید دوباره یکی دیگه بخریم اخه مایه داری هست ما هم بخیل نیستیم که اقا هی بخرید
8 من کاملا کم اوردم و دوست نازنینم این مسابقه رو برد اخه ایشون فقط واسه کل کل داشتن پست می دادن نه کمک به خلق الله البته امید وارم ناراحت نباشید چون پیروز این میدانید:31:

:دی:دی:دی:دی

خوب دوستان همتون رو دوست دارم و امید وارم از دستم ناراحت نشده باشید:10:

H@mid-Vista
28-05-2009, 21:02
عطار جان
ببخشین خواستم ضمن بحث شوخی هم كرده باشیم
ولی باوركن برند همه چیز نیست

از من دلگیر كه نیستی؟:11::11::40::40::40::46::46::46::46::4 6:

mh.attari
28-05-2009, 21:18
عطار جان
ببخشین خواستم ضمن بحث شوخی هم كرده باشیم
ولی باوركن برند همه چیز نیست

از من دلگیر كه نیستی؟:11::11::40::40::40::46::46::46::46::4 6:
نه حمید جان چه دلگیری ای ما همه اینجا تلاش می کنیم تا به دوستانمون کمک کنیم
شما بزرگواری و احترامت واسه ما واجب هست منم شوخی کردم امید وارم ناراحت نشده باشی
اینم که نظرامون با هم فرق داره کاملا طبیعی هست چون هیچ کسی مثل کس دیگه ای نیست و تجربیاتمونم فرق می کنه
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

prowler88
28-05-2009, 22:55
چیزی که واسم خیلی جالب بود میدونی چیه؟
بعد از 70 تا پست و کلی سر و کله زدن و حرص خوردن هیچ کس نتونست طرف مقابلش رو قانع کنه. حتی به توافق هم نرسیدیم.:39:

mh.attari
28-05-2009, 23:08
چیزی که واسم خیلی جالب بود میدونی چیه؟
بعد از 70 تا پست و کلی سر و کله زدن و حرص خوردن هیچ کس نتونست طرف مقابلش رو قانع کنه. حتی به توافق هم نرسیدیم.:39:
prowler جون اینجاست که باید شورا برگذار بشه و داوری کنه
من همیشه طرفتار لامبورگینی هستم یا به قول شما بنز
و دوست گلم هم سمند دوستاره چه میشه کرد

mh.attari
28-05-2009, 23:12
prowler عزیز تو هم بی کاری ها الان دوباره شروع میشه بحث این دفعه فکر کنم 100 صفحش کنیم

AmiRreZA_RAcEr
29-07-2009, 08:28
اینجا من وارد عمل میشم و تجربیتم رو در اختیارتون میذارم!
به نظر من فرق زیادی نیس و وقتی خریدی واست فرقی نداره چی بوده
ولی این مدل رو برو بخر از همشون بهتره منم الان دارم کلی حالشو میکنم همه چیشم عالیه
acer aspire 5738G
intel cor2 duo processor t6400 2.0ghz,800mhz fsb
nvidia geforce g105m 512 که واسه بازی خیلی خوبه
320 gb hdd
4gb DDR3 Memory
همه چیش عالیه

AmiRreZA_RAcEr
29-07-2009, 08:30
قیمتشم 800 یکم کمترم میدن 790 اینا میتونی بخری

sos_911
29-07-2009, 12:25
[quote=Elis;3767983]سلام ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .
راستش 700 تا 800 تومن دارم اما بین سه مدل گیر کردم اگه میشه با دلیل بگین که کدومشون رو بالاخره بگیرم و راحت بشم بیشتر تاپیکها رو هم خوندم اما به نتیجه نرسیدم .
فقط دوتا نکته بگم یکی اینکه دوست دارم لپ تاپ ماینتورش و سایزش کوچیک باشه و نکته دوم اینکه کانفیگ دوتا ایسر از نظر هارد و رم خیلی بهتر از دل هست و همچنین دوتا ایسر قیمتشون کمتر از دل هست و ایسر از گارانتی معروفی هم برخورداره .

ACER ASPIRE 2930-Dc 3400
CPU : Intel Dual Core 2.1GHz 1MB
Ram : DDRII 3GB 667MHz
LCD : 12.1 WXGA CristalBrite
VGA : Intel GMA 4500M
699,000 T

با سلام

این لپ تاپ را انتخاب کردم ACER ASPIRE 2930-Dc 3400 همه چیزش خوبه همون چیزی رو که می خواستی

راستی دل هم دست کم نگیر چون هم گارانتی بهتری داره و هم بهتر کار می کنه اسمش زیگورات است فکر کنم شنیده باشی چون خیلی معروف است
و من تا حالا با ایسر کار نکردم ولی با دل کار کردم به نسبت قیمتش و لپ تاپ های دیگر بهتر است

k4k4_siah
29-07-2009, 14:06
خیلی عذر می خوام وارده بحثتون می شم .

من سال پیش xps1530 خریدم 1700000 تومن.3 ماه طول نکشید کارت گرافیکش خراب شد. دادم گارانتی عوضش کرد . البته یک ماه طول کشید . 2 ماه بعد اون برد لپتاپ خراب شد و شرکت واسم لپتاپو عوضش کرد البته من پس دادم به جاش سونی خریدم. دیروزم رفتم 5738g خریدم واسه کارای منزل .

البته اینو بگم دل مارک خیلی خوبیه ولی نه در ایران دلایلمو هم بعدا عرض می کنم

h_starboy
29-07-2009, 17:50
خیلی عذر می خوام وارده بحثتون می شم .

من سال پیش xps1530 خریدم 1700000 تومن.3 ماه طول نکشید کارت گرافیکش خراب شد. دادم گارانتی عوضش کرد . البته یک ماه طول کشید . 2 ماه بعد اون برد لپتاپ خراب شد و شرکت واسم لپتاپو عوضش کرد البته من پس دادم به جاش سونی خریدم. دیروزم رفتم 5738g خریدم واسه کارای منزل .

البته اینو بگم دل مارک خیلی خوبیه ولی نه در ایران دلایلمو هم بعدا عرض می کنم

خوب البته خیلی ها راضی هستن و ممکنه بین چندتا لپتاپ شانس شما یکی اونجور در بیاد
در مورد 5738g بگم که مبارک باشه . لپتاپ خوبیه . فقط بگو از کجا خریدی . این مدل که تموم شده بود من از هر جا پرسیدم !!!!!!!!!!!!11

k4k4_siah
29-07-2009, 22:49
من از تبریز خریدم. البته از 5 تا نماینده رسمی فقط یکی 5738g رو داشت. منم 750 تومن از اون خریدم . البته گفت سه هفته بعد این مدل دوباره میاد بازار شایدم قیمتش دوباره بشکنه.

والله من شانس خوبی ندارم ولی این بلا که سر xps بنده اومده بود سر دو تا از همکارام هم اومده. البته گارانتی که اونا داشتن بخوبی من نبود و مجبور شدن 400 هزار تومن پول برد و خودشون بدن.

nestor
14-08-2009, 21:52
سلام به دوستان

بعد مدتها یه post بزنم ..:8:

در مورد اینکه دل بهتر یا ایسر یا.......... حرف زیاده ولی چون من خودم با برندای مختلف کار کردم چنتا نکته عرص میکنم
اینکه ایسرچین هست بده یا دل یا سونی یا...خوبن درست نیست. الان اکثر شرکتهای تجاری نه تنها کامبیوتر

در هرزمینه ای دنبال کم کردن هزینه هاشون هستن.یکی از راهکارشون نزدیک کردن محل تولید به بازار فروش

..استفاده از نیروی کار ارزون..مالیات کمتر و معافیتهای مالیاتی و.... حالا کجای دنیا بهتر از چین میتونه این امکانات رو

به تولید کننده و شرکتهای تجاری بده؟؟؟؟؟ لابد ایران......... شرکت دل خیلی از مدلهای لب تابشو توی چین تولید

میکنه یا سونی نگاه میکردم یه سری كانفیگای اف دبلو رو برده تو چین مونتاژ میکنه یا ای بی ام رو لنوو خرید

یا............

همیشه موقع خرید لب تاب به چند نکته توجه کنید

1.چقد میخایید هزینه کنید

2.مورد استفادتون چیه؟ یه گیمر یا تریدی مکس کار .. که گرافیک بالا نیاز دارن نباید دنبال گرافیک انبورد باشن اولی

باید دنبال گراف با چیب جی فورس دومی هم ای تی ایی و صد البته رم با باس بالا و سی بی یو با کش بالا مناسبتر

و جوابگو کارش هست.. ولی اگه برای کارای معمولی و نرم افزااری سبک و حسابداری و ثبت و فاکتور ... لب تاب با

كانفیگ بایین هم کار رابندازه

با این تفاسیر وقتی یه نفر میتونه 3 تومن هزینه کنه چی ایرادی داره بره ابل یا سونی .... بگیره هم حال مارکشو

میکنه هم از امکاناتش استفاده میکنه هم..............

چون این ارزونتره بده یا اون گرونتره خوبه اصلا حرف معقولی نیست..الان تنها برندی که تولیدش کاهش نداشته بلکه

افزایش داشته ایسر هست..

اما این واقعیت که وقتی یه شرکتی مثل ایسر میادو بازار وتکون میده و از رتبه زیر 13 و14 جهانی تا رده 4 تولید و

فروش بالا میاد نشون از اوون داره که کار شده .... مسلما هم روی قیمت و هم روی کیفیت کار کردن..

شما پولی که برای خرید یه ایسر میدید اگه همون كانفیگ سونی بگیرید باید 2 برابر یا حتی بیشتر برداخت کنید یا اگه

دل بخوایی بگیری 30 تا 40 درصد بیشتر باید برداخت کنید ..

یه دوستی که وارد کننده و فروشنده عمده لب تاب بود همیشه میگفت کانفیگو نگاه کن زیاد به برند توجه نکن..البته

تا حدودی من موافق این صحبت هستم.. اینکه یکی یه لب تابی داشته بهش حال نداده یا خراب شده

دلیل بر بدی یه مارک نیست من خودم تا حالا به چند مورد برخوردم که دل مشکل داشته مثلا اخریش یه 1510 بود که

تولید لهستانpoland خب این دلیل نمیشه بگم برند دل بده یا ایسر اسپایر وان بایوس پرونده بود هیچوقت باعث نمیشه بگم ایسر بده...

وفتی چیزی به اسم گارانتی میاد وسط یعنی اینکه ممکنه این قطعه یا وسیله دچار مشکل بشه:46:.............

اما در مورد ایسر اینو بگم که کیفیت و كانفیگشون نسبت به قیمتشون واقعا خوبه :ه مورد دیگه اینکه باطری و درایو

نوری همون ا دی دی معمولا بعد از مدتی بسته به شرایط محیطی و کاری این 2 مورد صعیف یا خراب میشن و به

مارک هم ربطی نداره ...

امیدورام که مطالب بالا مفید فایده دوستان واقع بشه:21:

خوش و خرم باشید:10:

پی نوشت:اگه حروفی درست تایپ نشده یا غلط املایی وجود داره شما ببخشید :11:

ehsan_iace
25-04-2010, 14:13
سلام بین این دو مدل کدام را پیشنهاد می‌کنید :

Acer Aspire 5740G

با گارانتی سازگار ارقام (810 هزار تومان)
و یا

Dell Inspiron 1564-A

با گارنتی زیگورات (840 هزار تومان)

مقایسه مشخصات این دو لپ تاپ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید