مشاهده نسخه کامل
: درخواست ترفند برای ارسال رایگان SMS با سیم کارت ایرانسل
ReziOnline
10-05-2009, 16:54
سلام دوستان
لطفا یک شماره مرکز پیام و یا یک ترفند بدید که بشه اس ام اس رایگان ارسال کرد.
من اهل بابل هستم. لطفا یه کد بدین که تو این شهر کار کنه
مرسی
Hadi King
10-05-2009, 17:01
سلام دوستان
لطفا یک شماره مرکز پیام و یا یک ترفند بدید که بشه اس ام اس رایگان ارسال کرد.
من اهل بابل هستم. لطفا یه کد بدین که تو این شهر کار کنه
مرسی
دوست عزیز دیگه نمیشـــه !!!
هیچ کدوم از اون ترفند هااا دیگه کار نمیکنن :41:
ایرانسل همه اون مسج سنتر ها رو غیره فعال کـــرده . . .
موفق باشید!:40:
Mohandes_mansour
10-05-2009, 18:16
دوست عزیز شما رفتی سر اصل ماجرا :d
خوب همه دنبال ارسال پیامک مجانی هستند،ولی فعلا که بری نیست. من فکر نمی کنم دیگه راهی باشه،اگه هم باشه کسی شاید دیگه نگه!!
به 7575 میشه مجانی فرستاد
Mohandes_mansour
10-05-2009, 22:55
به 7575 میشه مجانی فرستاد
آفریننن!! :31::18: این شماره برای فعال سازی خدمات ویترین ایرانسل پیشنوازش هست ! شما میتونید به این شماره ها هم اس ام اس مجانی بدین : 130 140 2225 138 و...:46:
marmooz.exe
11-05-2009, 03:37
بهترین کار استفاده از اینترنت هستش
shamabady
11-05-2009, 10:28
آفریننن!! :31::18: این شماره برای فعال سازی خدمات ویترین ایرانسل پیشنوازش هست ! شما میتونید به این شماره ها هم اس ام اس مجانی بدین : 130 140 2225 138 و...:46:
به 130 و 140 رایگان نیست :31:
یک مدت بود به شماره های 3000 رایگان بود که اونم تموم شد
Mohandes_mansour
11-05-2009, 12:22
به 130 و 140 رایگان نیست :31:
یک مدت بود به شماره های 3000 رایگان بود که اونم تموم شد
نه ! من مطمئن هستم که 130 رایگان هست برای e-care !!!:13:
والله برای من که رایگان هست و بود!:10:
Hadi King
11-05-2009, 14:02
دوستمون درست میگن برای 130 رایگانـــه ولی 140 نـــه پول کم میکنــــه :11:
تا چند وقت دیگه همین 130 هم پول کم میکنه 140 اول پول کم نمیکـــرد حالا کم داره میکنه :20:
ReziOnline
12-05-2009, 10:23
یادتونه اوایل که تازه ایرانسل اومده بود طرح قرمزش 3 هزار تومن بود و اس ام اس بین خطوط رایگان بود؟
من اون موقع دوبار طرح قرمزمو فعال کردم، از شانس خوش من بجای دو ماه، 3 4 ماه فعال بود!!!
یادش بخیر اون روزها...!
همون وقتها بود که چشم بسته و دو دستی اس ام اس دادنو یاد گرفتم!
اما الان چی؟؟؟
هر طرحی که بگیری ( حتی طلایی سه ستاره ) که 100هزار تومنه، هر چند کم، ولی بازم باید پول اس ام اسو بدی
حالا کسی اگه یه سایت یا نرم افزار داره که بشه باهاش اس ام اس داد به ما بگه تا ما هم بتونیم اس ام اس بدیم
البته یکی از این سایت ها سایت تبیان هست که اون امتیاز میخواد. یه سایت بدین که 100% رایگان باشه و مطمئن باشه که اس ام اسو به دست طرف برسونه...
متشکرم...
Hadi King
13-05-2009, 01:43
یادتونه اوایل که تازه ایرانسل اومده بود طرح قرمزش 3 هزار تومن بود و اس ام اس بین خطوط رایگان بود؟
من اون موقع دوبار طرح قرمزمو فعال کردم، از شانس خوش من بجای دو ماه، 3 4 ماه فعال بود!!!
یادش بخیر اون روزها...!
همون وقتها بود که چشم بسته و دو دستی اس ام اس دادنو یاد گرفتم!
اما الان چی؟؟؟
هر طرحی که بگیری ( حتی طلایی سه ستاره ) که 100هزار تومنه، هر چند کم، ولی بازم باید پول اس ام اسو بدی
حالا کسی اگه یه سایت یا نرم افزار داره که بشه باهاش اس ام اس داد به ما بگه تا ما هم بتونیم اس ام اس بدیم
البته یکی از این سایت ها سایت تبیان هست که اون امتیاز میخواد. یه سایت بدین که 100% رایگان باشه و مطمئن باشه که اس ام اسو به دست طرف برسونه...
متشکرم...
دوست من تو قسمت اس ام اس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت های زیادی هست که میشه باهاشون اس ام اس رایگان ارسال کرد که نیاز به دعوت نامه داره که اون تایپک هایی که دعوت نامه فرستاده میشه ایمیلت رو بده برات میفرستن:11:
Elena_sa
18-05-2009, 14:24
یادش بخیر اون روزها...!
اون اوایل که اومده بود که رایگان بود کلا اس ام اس.
مال من تا همین تابستون پارسال رایگان بود هم اینترنتش و هم اس ام اس ش دو سال پیش که من کار میکردم باهاش روزی چهار هزارتا پیام میدادم برا مردم
توش مینوشتم حمله بعد براشون 100 تا میفرستادم.
یادش بخیر . یکی دو ماه پیشم چند روزی مجانی شد و بعد دوباره برگشت به حالت قبل
Hadi King
19-05-2009, 01:50
اون اوایل که اومده بود که رایگان بود کلا اس ام اس.
مال من تا همین تابستون پارسال رایگان بود هم اینترنتش و هم اس ام اس ش دو سال پیش که من کار میکردم باهاش روزی چهار هزارتا پیام میدادم برا مردم
توش مینوشتم حمله بعد براشون 100 تا میفرستادم.
یادش بخیر . یکی دو ماه پیشم چند روزی مجانی شد و بعد دوباره برگشت به حالت قبل
اره اون موقع قاطی پاتی بود یکی اس ام اس سیم کارتش رایگان بود یکی مکالمــه !!!
اون موقع انت دهی خوبی نداشـــت ولی حالا خوب شـــده و همه سیم کارت هایی که اینترنت و مکالمه مفتی داشتن رو بررسی کردن همه رو غیره فعال کردن و پولـــی :5:
یه چیری یاد بدین اس ام اس مفتی بشه مرررررررررررسی فریما
Javadgenral
09-06-2009, 13:47
اخر هیچ راهی نیست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر هیچ راهی نیست ؟
چرا !رای بدیم به موسوی ان شالله می یاد وضع اقتصاد کشور درست می شه دیگه نه ما نه ننجونه کروبی از این مشکلات نخواهیم داشت!!:دی
سبز سبز سبز
Mohandes_mansour
10-06-2009, 21:13
اخر هیچ راهی نیست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا !رای بدیم به موسوی ان شالله می یاد وضع اقتصاد کشور درست می شه دیگه نه ما نه ننجونه کروبی از این مشکلات نخواهیم داشت!!:دی
سبز سبز سبز
دوستان،دقت کنید اینجا تاپیک "درخواست ترفند برای ارسال رایگان SMS با سیم کارت ایرانسل" هست،لطفا قوانین را رعایت کنید و پست های مربوط کاندیدهای محترم ریاست جمهوری و بحث در این تاپیک ارسال نفرمایید.:11:
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.