مشاهده نسخه کامل
: محدود کردن پهنای باند شبکه وایرلس QOS
liderplaza
09-05-2009, 20:31
سلام به همه،
من یه مودم وایرلس dlink 2640t دارم و اینترنت با محدودیت حجم دارم و برادرم حسابی از خجالت خط دراومده و نصف اکانت رو به باد داده تا حالا!!!
چطور میتونم رو مودم تنظیمات QOS رو کانفیگ کنم که بیشتر از یه مقدار محدود تو روز نتونه دانلود کنه؟ میشه اینکار رو کرد؟
یا کلا چطور میزان دسترسی رو به خط محدود کنم، این اخوی ما که گوشش بدهکار نیست.
hadiceberg
11-05-2009, 22:14
Qos فقط میتونه سرعت دانلود رو محدود کنه.
کار اصلی QoS اولویت بندی بین ارسال بستههای اطلاعاتی برای حفظ کیفیت سرویسهای خاصی مثل انتقال صوت از طریق اینترنته.
من هم همین مودم رو دارم و با برادرم شریکی استفاده میکنیم. با هم کنار بیایید. باید یه جوری بفهمه که نباید زیادهروی کنه ;)
bigonah_666
11-12-2010, 10:22
سلام من یه شبکه وایرلس دارم با 10 تا کامپیوتر که می خوام بعضی از این کامپیوتر ها نتونن دانلود کنن، مودم هم وایمکس ایرانسل هستش لطفا منو راهنمایی کنید.
babak_tour
22-08-2013, 22:30
Qos فقط میتونه سرعت دانلود رو محدود کنه.
کار اصلی QoS اولویت بندی بین ارسال بستههای اطلاعاتی برای حفظ کیفیت سرویسهای خاصی مثل انتقال صوت از طریق اینترنته.
من هم همین مودم رو دارم و با برادرم شریکی استفاده میکنیم. با هم کنار بیایید. باید یه جوری بفهمه که نباید زیادهروی کنه :wink:
سلام. من 1 ساله دارم فرهنگ سازی میکنم. ولی جواب نداده. دارم روانی میشم. تا این حد که میخواستم برم یه خط تلفن برای خودم بگیرم. اگه میشه راجع به این Qos توضیح بدین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.