ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا برای sony walkman -x برنامه اسکین و..نیست!

a.z.p.z
09-05-2009, 19:44
سلام دوستان همونطور که میدونید یکی از شرکت ها بزرگ صوتی یعنی سونی مدتی هست که سری ایکس واکمن رو معرفی کرده که امکانات فوق العاده خوبی داره!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلم ها رو ببنید::8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ...................................

.................................................. ...................................
.................................................. .................................
من واقعا نمیدونم چرا برای این اصلا تم یا اسکینی یا منوی یا بازی یابرنامه خاصی نیست در صورتی که برای رقیباش مثل اس 9 یا پی 3 و خیلی هایی دیگه چیزای زییادی هست ولی این:2:
سری ایکس با این همه امکانات با نبود این مسایل واقعا ناراحت کننده هست!!!:41:
کسی نمیدونه چیزی هست یا اصلا قایلیت این رو داره که چیزی براش ساخته بشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید همه:10:

seymour
23-05-2009, 15:22
سوال شما چندین جواب داره ... اول اینکه اصولاً سونی این عادت (مزخرف!) رو داره که به اندازه ای که به سخت افزار اهمیت میده به نرم افزار اهمیت نمیده ... پلیرهای سونی مدتهاست که از این رویه رنج می برن ... دوم اینکه سری مذکور تازه مطرح شده و بهرحال باید فرصت بدی تا معلوم بشه که می خوان ازش حمایت نرم افزاری بکنن یا نه ... (تجارب قبلی نشون میده که : خیلی امیدوار نباش - اما این سری چون محصول اصلی حساب میشه ، شاید فرجی شد) ... سوم اینکه میگن " هرکسی دنبال پر کردن خلاء اون چیزیه که نداره" ، بنابراین طبیعیه که P3 سامسونگ چون از نظر کیفیت نمی تونه با مدلهای سنگین وزنتر رقابت کنه بره سراغ حمایت سنگین نرم افزاری یا cowon مجبور بشه که گمنامی اش نسبی اش نسبت به مثلا ipod رو به هر طریقی که می تونه رفع کنه (مشخصاً در مورد s9 ، که بخاطر قیمت بالای این مدل هم ضربه خورد) و در مقابل، سونی بخاطر اعتماد به نقسش و اینکه می دونه بازار خودش رو داره ، نیازی به این قضیه نبینه ... (به همین ترتیب creative)

a.z.p.z
23-05-2009, 15:44
شاید اما شاید بتوان در مقابل بقیه واکمن ها کنار اومد ولی این قضیه رو برای این اصلا من نمیتونم فبول کنم چون این یه واکمن متفاوت هست و سونی واکن خیلی داره روش مانور مییاد و تازه تاچ هم هست که اکثرا تمام موزیک پلیر های تاچ از لحاظ نذم افزاری تامین هستند ولی این هنوز خبری نشده و بنظرم سونی باید برنامه و بازی برایش بسازه یا اس دی کی بده بیرون تا براش برنامه بنویسه چون به این صورت فروشش خیلی بالاتر مبره اگه برنامه یا اس دی کی براش تولید میکرد 1000000000 بار تا الان خریده بودمش!!!!!!!!!!!!

seymour
24-05-2009, 11:10
شاید اما شاید بتوان در مقابل بقیه واکمن ها کنار اومد ولی این قضیه رو برای این اصلا من نمیتونم فبول کنم چون این یه واکمن متفاوت هست و سونی واکن خیلی داره روش مانور مییاد و تازه تاچ هم هست که اکثرا تمام موزیک پلیر های تاچ از لحاظ نذم افزاری تامین هستند ولی این هنوز خبری نشده و بنظرم سونی باید برنامه و بازی برایش بسازه یا اس دی کی بده بیرون تا براش برنامه بنویسه چون به این صورت فروشش خیلی بالاتر مبره اگه برنامه یا اس دی کی براش تولید میکرد 1000000000 بار تا الان خریده بودمش!!!!!!!!!!!!
دیگه اینا رو باید به رئیس کمپانی بگی (شوخی) ...

ولی البته یه چیزی رو هم تجربی عرض کنم : انقدرها که فکر می کنی sdk و برنامه جانبی توی افزایش فروش موثر نیست ... مثلا محصولات پرفروشی مثل آیپاد نانو و بعضی کارای کریتیو از این چیزا داشتن ؟ ... یه اسکین متفاوت یا یه بازی worm انقدرها هم که فکر می کنی موثر نیست ... البته قطعاً بحث سلیقه اس و مثلا شما میگی اگه داشتن ، انگیزه ات واسه خرید چند برابر میشد ، ولی کلاً اینطوری نیست ...

a.z.p.z
11-07-2009, 00:18
سلام دوستان ببخشید این مدل هنوز در حال حاضر ایران نیومده یا اومده کسی دیده ؟ چون تازه داره پخش میشه یعنی هفته پیش به اسپانیا رفت و ....
راستی سونی نماینده ای چیزی واسه واکمن هاش نداره اگه داره ممنون میشم شمارش و بدید..
سپاس

seymour
11-07-2009, 12:29
سلام دوستان ببخشید این مدل هنوز در حال حاضر ایران نیومده یا اومده کسی دیده ؟ چون تازه داره پخش میشه یعنی هفته پیش به اسپانیا رفت و ....
راستی سونی نماینده ای چیزی واسه واکمن هاش نداره اگه داره ممنون میشم شمارش و بدید..
سپاس
من ندیدمش ...

بهرحال ایران رهجو نماینده پلیرهای سونیه .. زنگ بزن و بپرس : 88802777

killJ0y
11-07-2009, 22:16
اه اه عجب چیز خریه فیلمشو ببینید دمه سونی گرم تو ایران نیست ؟
اگه باشه من یه دونه میخرم

a.z.p.z
11-07-2009, 22:26
خوب شما زنگ بزن نمایندگی ببین داره یا نه !!!
اره خیلی چیز خوبه عالی هست هم امکانات صوتی و تصویری هم امکانات ارتباطی و هم اینترفیس جالبش !!!

killJ0y
11-07-2009, 22:37
فردا زنگ میزنم ولی اگرم باشه قیمتش از ipod touch بیشتره 1 ماهه میخوام یه player بخرم هر موقع که خواستم بخرم یه چیز شده حالا ببینم این چی میشه

killJ0y
12-07-2009, 00:36
خوب مثله اینکه تو ایران هنوز نیموده سایت digikala هم زده معرفی شد!
اینم مقایسه بین sony x,و ipod touch :
sony wallkman برنده میشه

seymour
12-07-2009, 12:46
منم دیروز زنگ زدم .. هنوز نیومده ... ولی ازش خواستم که لیست قیمت رو برام بفرسته ... همچنان مدلهای سونی گرونترین مدلهای بازار هستن (منظور مدلهای سطح متوسط و بالاست) و البته برازنده ترین (از نظر من) ...

killJ0y
12-07-2009, 13:22
من صبر میکنم این بیاد همینو بخرم دیگه از 400 500 که بیشتر نمیشه

a.z.p.z
13-07-2009, 21:43
نه بیشتر نمیشه کلا چیز خوبی هست !! اگه بیاد یه تاپیک اختصاصی براش میزنم !!!

killJ0y
17-07-2009, 16:13
چی شد نیومده
کسی خبر نداره

seymour
18-07-2009, 12:42
چی شد نیومده
کسی خبر نداره
جل الخالق ! ... وقتی گفتی "من صبر میکنم این بیاد" فکر کردم واقعا منظورت اینه که "صبر" می کنی (=یه ماه ؛ دو ماه) ... ریویوهای این هنوز جوهرشون خشک نشده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

killJ0y
18-07-2009, 16:14
D: اخه محصولات سونی ایران زود میاد !

a.z.p.z
19-07-2009, 14:39
نام پخش كننده Sony NWZ-X1051FBSMP - 16GB
پخش كننده موسيقي سوني ان دبليو زد - ايكس 1051 اف بي اس ام پي- 16 گيگابايت نوع پخش كننده MP3/MP4 ساخت چين قيمت تومان ؟نداریم !!! وزن 99.22 گرم ابعاد 553*960.12*338.328 ميليمتر مشخصات حافظه ظرفيت حافظه 16 گيگابايت تعداد آهنگ 1750 عدد موزيك / 10 ساعت فيلم شيار كارت حافظه ندارد مشخصات صفحه نمايش صفحه نمايش دارد - رنگي - WIDE OLED Display (WQVGA) 432*240 سايز صفحه نمايش 3 اينچ تعداد رنگ صفحه نمايش 262.144 ساير مشخصات پخش فيلم دارد - AVC(H.264/AVC)/MPEG-4/WMV DRM نمايش عكس JPEG فرمت آهنگ ها ندارد تنظيمات اكولايزر 5 Band equalizer (Heavy/Pop/Jazz/Unique/Custom 1/Custom 2) and Clear Bass برنامه ها Podcast/Internet Browser/YouTube - WiFi - Search Features : All Songs/Album/Artist/Genre/Release Year/Playlists/Folder راديو دارد بلوتوث ندارد پورت USB دارد باتري باتري ليتيومي شارژ باتري USB-based charging Approx. 3 Hrs(full charge), Approx. 1.5 Hrs(approx. 80%) عمر باتري 33 ساعت پخش موزيك و 9 ساعت پخش فيلم ساير قابليبت ها • 3" wide OLED display
• Touch panel and WiFi
• Digital Amplifier
• 1750 songs
• 10 hours of video
• Digital Clear Audio Technologies with Sony's “S-master” digital amplifier, “Digital noise cancelling”, clear stereo, clear bass, DSEE, and EX headphones
• Hybrid Operation: control your X series with both touch panel and buttons
• Direct internet connectivity via WiFi, YouTube streaming, Podcasts direct downloading and website browsing • FM radio
• Multi audio and video codec support: MP3, AAC, WMA(DRM), L-PCM, H264/AVC SP, MPEG4 SP, WMV(DRM)
• Approx 33hrs of music playback
• Approx 9hrs of video playback

poria_mc
05-08-2009, 10:46
این آمپیلی فایر S-Master خودش به یه دنیا میارزه!
فقط نمیدونم چرا بلوتوث نذاشته!

killJ0y
05-08-2009, 14:08
بلوتوث نداره ؟ مطمئنی ؟

poria_mc
05-08-2009, 14:11
بلوتوث نداره ؟ مطمئنی ؟
آره هر جا رو چک کردم نداشت! سونی آسیا و سونی استایل!
به نظر من که اصلا مهم نیست! به قول دوستمون Seymour جان سونی محصولات خاص داره و مشتری های خاص خودش رو هم داره!