ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست پروژه ی پاور پوینت

m_pixel
09-05-2009, 17:39
سلام خدمت دوستان عزیز!:20:
من یه پروژه پاور پوینت باید ببرم برای استادم که نه پاور پوینت بلدم و نه مطلبی دارم!:41:
دوستان اگه یه پروژه همراه با صدا (نداشت هم نداشت!)یا پروژه ای که از امکانات پاور پوینت توش استفاده شده دارن. (هر مطلبی!)
بیزحمت برای من بزارن.خیلی ممنون میشم:11::40: (آخه یکی دو روز بیش تر وقت نداره!:19:)

***Spring***
09-05-2009, 23:25
سلام ... تاپیکهای آموزشی پایین ، فرمت فایل دانلود اونها همه PPT هستش ... خدمت شما :

ساختار فایل ها ( ذخیره و بازیابی اطلاعات ) - دانشگاه پیام نور - تهیه : جعفر پور امینی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ساختار فایل ها ( ذخیره و بازیابی اطلاعات ) - دانشگاه پیام نور - تهیه : دکتر احمد فراهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنفرانس در مورد هوش مصنوعی در بازی های رایانه ای (فایل ppt ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصول اساسی برنامه نویسی به زبان اسمبلی - دانشگاه پیام نور - تهیه : مهندس نیك مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصول اساسی برنامه نویسی به زبان اسمبلی - دانشگاه پیام نور - تهیه : مهندس عسکرزاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنفرانس در مورد Cpu (فایل ppt ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنفرانس در مورد ویروس های کامپیوتری (فایل ppt ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

احمد ترابی
17-05-2009, 17:47
دوست من شما توی انجمن آفیس این تاپیک رو بزن
کمکت میکنن

reza.majazi
01-08-2009, 14:16
اسپرینگ به نظرت اینا رو ببره استاد یه خورده شک نمی کنه ( شوخی )

-----------------------------------------------------

دوست عزیز فکر نکنم پاور پوینت چیزی برای یاد گیری داشته باشه که انقد سخت گرفتی

توی گوگل (سرچ پیشرفته ) اسلایدای بهتری پیدا می کنی که زیادم معلموم نیست از کسیه ( جدا از نصیحت به هر شکل کاره درستی نیست ) و بهتره یاد بگیرید .

موفق باشی دوست خوب