ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسكريپت نمايش اعداد

yekta33
08-05-2009, 18:30
خيلي ضروريه اگر كسي ميتونه كمك كنه
دوستان من اسكريپتي يا كدي ميخوام كه به ترتيب عددرا نمايش بده
فرض كنيد از عدد يك تا100 بهش بديم واز يك شروع كنه هربار كه صفحه وب رفرش ميشه عدد بعدي به ترتيب نشون بده و بعداز رسيدن به عدد 100دوباره از يك شروع بشه
درضمن من نمايش عددتصادفي نميخوام چون تو نمايش متن يا عدد تصادقي ترتيب رعايت نميشه ولي تواين اسكريپت ترتيب مهمه كه حتما از يك شروع وتا 100با هربار رفرش شدن صفحه به ترتيب نمايش بده وتا به عدد 100نرسه اين شمارش به عدد يك برنگرددوميخوام طوري باشه كه كنار اون عدد متن هم بشه جا داد مثلا اگر لازم شد كنار عدد يك بتونم كلمه تا يا از را بذارم..ممنون

mamadfelfel1988
09-05-2009, 23:13
نميدونم سوالتو درست فهميدم يا نه اينه منظورت؟؟من با php نوشتم با هر زبون ديگه هم بخواي ميتونم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yekta33
10-05-2009, 09:41
دوست عزيز اينو با نت پد با فرمت php ذخيره كردم ودربرنامه wamp تست كردم چيزي نشون نميده بايد چكار كنم؟؟؟؟
-------------------------------------------------------
بذار من اصل مطلب را بهتون بگم من اين اسكريپت را براي ختم قرآن ميخوام، داده ها بدين صورت است كه:
سوره حمد
سوره بقره آيه 1تا30
سوره بقره آيه31تا61
سوره بقره آيه62تا92
بقيه اش تا اخر قران بهش بدم
به همين ترتيب از سوره حمد شروع كنه وتا اخر پيش بره چندتا كار تو اين اسكريپت مهمه
1-از سوره حمد شروع بشه وبه ترتيبي كه داده ها بهش ميدم پيش بره وبه محض نمايش دادن آخرين داده با رفرش بعدي بيادو ائلين داده يعني از سوره حمد شروع كنه
2-فرض كنيد اگر شما وارد اون صفحه شديد وسوره بقره آيه 1تا30بهتون نشون داد به كاربر بعدي كه مياد حتما
سوره بقره آيه31تا61 نشون بده به ترتيب بخونه
اگر شما يك خط براي داده ها برام بنويسيد بقيه اش ميشه كپي كنم وخودم بنويسم
متشكرم

mamadfelfel1988
10-05-2009, 19:40
كد php كه من نوشتم مشكلي نداره!
يك مسئله اي قراره كارهايي كه ميكنيد رو يك سيستم اتفاق بي افته يا قراره از طريق اينترنت اين كار انجام بشه چون فرقشون زمين تا اسمونه!
بدشم شما مخواهيد يك سري اطلاعات بريزيد و بگيد كه فلان item تا فلان item به صورت گروهي نمايش داده بشه؟

yekta33
10-05-2009, 20:01
اينكار ميخوام تو اينترنت باشه ...ونيازي هم به ديتابيس نداره ... فقط يك فايل باشه كه بصورت بالا خونده بشه... منظورتون از گروهي من متوجه نميشم ..ببين اين كا رچيزي شبيه نمايش متن تصادفي هست كه نيازي به ديتابيس نداره ولي ايراد متن تصادفي دراينه كه فرض كنيد شما 10تا متن بهش دادين متن اولي كه نشون ميده با رفرش شدن ميره رومتن مثلا پنجمي رفرش بعدي ممكنه بره رومتن اخري... به ترتيب كار انجام نميده... من تواينكار ميخوام كه فقط به ترتيب نمايش بده يعني همانطور كه در اسكريپت تعريف شده بخونه تا آخر ودوباره برگرده از اول شروع كنه ..شما ميدونيد ختم قرآن بايد نفر اول كه سوره حمد را خوند نفر بعدي از سوره بقره شروع كنه اگر به ترتيب نباشه يهو ممكنه بره از وسط قران تعدادي آيه انتخاب كنه.. اينجوري بي نظمي پيش مياد اينهايي كه من پايين نوشتم چهارتاي اوليش هست بقيه اش بايد تو اون اسكريپتي كه شما زحمتش مي كشيد وارد كنم
سوره حمد
سوره بقره آيه 1تا30
سوره بقره آيه31تا61
سوره بقره آيه62تا92

yekta33
10-05-2009, 20:11
اضافي ثبت شد

mamadfelfel1988
10-05-2009, 22:42
دوست عزيز شما ميگي رو اينترنت در حالت تصادفي مهم نيست كه چه چيزي بياد هر چيزي از اطلاعات كه شما داده ايد ميتونه باشه اما شما ميخواي ترتيب داشته باشيد شما فكر كنيد كه يك كاربر سوره حمد رسيد خوب كاربر ديگه از يك مكان ديگه وارد شه counter صفر هست مي فهميد منظورمو مثل اين ميمونه كه شما ميخواييد تو چه چيزي ذخيره كني كه ايه 1 امده اگر رو يك دستگاه باشه بوسيله روشي كه در بالا نوشتم كار ميكنه اما تو اينترنت يا چند كاربره بايد يك جايي ذخيره شه كه چغدر از قران خوانده شده تا به كاربر بعدي بگه از كجا شروع كنه

yekta33
11-05-2009, 05:32
نه.. ببينيد كنتور ما صفر نميشه اگر كسي سوره حمد براش نمايش داده شده روي همون سوره حمد ميمونه كاربربعدي كه وارد بشه متن عوض ميشه وميره روي سوره بقره ...نيازي نيست كه جايي ذخيره بشه البته اينهم جهت اطلاع عرض كنم ما زير اون متن يك فرمي ميذاريم كه يكي ار باكسهاش انتخاب سوره وآيه مورد نظر هست هركس كه بخواد فرض كنيد سوره حمد را بخونه متن نمايشي را كپي ميكنه تواون باكس وارسال ميكنه وقتي ارسال بشه ما ميدونيم چه تعداد قران خوندن ولي اگر به محض رفرش شدن ذخيره بشه ممكن است كه طرف اصلا قران نخونه ولي ذخيره هم شده ولي هركس اونا ارسال كنه معلومه كه قصد خوندن داشته
ببينيد اين اسكريپت زير براي متن تصادفي هست اوني كه من ميگم چيزي شبيه اينه فقط به ترتيب عوض ميشه اين اسكريپت متن عوض ميشه ولي جايي هم ذخيره نميشه فقط يك فايل هستش
شما كه خودت استادي ..توقسمتهاي قرمز هر متني بذاري با هربار رفرش شدن عوض ميشه ولي عيبش اينه كه با ترتيب عوض نميشه شما همين اسكريپت زير را اگر بتوني دستكاري كني كه به ترتيب عوض بشه كار تمومه براي اينكه نيازي به ديتابيس نداشته باشه . بوسيله ايفريم خونده ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید