مشاهده نسخه کامل
: BEST DJ IN THE WORLD
nokia_6253
07-05-2009, 19:01
1-به نظرتون بهترین DJ دنیا کیه؟
2-اگه براتون ممکنه 5تا از بهترین اهنگهای DJ مورد نظرتون رو بگید تا دوستان با شخص و سینگلهای مورد نظر بیشتر اشنا بشن.
1-بین TIESTO و ALIGATOR واقعا انتخاب سخته:41:ولی به ALI رای میدم:27:
2-FROM PARIS TO BERLIN:40:DAVAJ DAVAJ:40:MUSIC IS MY LANGUAGE:40:WHISTLE SONG:40:PRITECT YOU EARS
منتظر نظراتتون هستیم.
Ehsanpark
07-05-2009, 20:38
چی ؟ دی جی علی ؟ اصلا نباید جزو دی جی ها حساب کنی !!!! چون دی جی نیست.
همین چند روز پیش آرمین ون بیورن بهترین دی جی دنیا شد با برنامه هفتگی A State Of Trance و بعدش هم تیستو.
البته تیستو 3 سال پشت سر هم بهترین دی جی دنیا شد.
nokia_6253
07-05-2009, 20:59
چی ؟ دی جی علی ؟ اصلا نباید جزو دی جی ها حساب کنی !!!! چون دی جی نیست.
همین چند روز پیش آرمین ون بیورن بهترین دی جی دنیا شد با برنامه هفتگی A State Of Trance و بعدش هم تیستو.
البته تیستو 3 سال پشت سر هم بهترین دی جی دنیا شد.
دقیقا حق با شماست.
چون در سال 2002 بهترین دیجی اروپا شد و چون در مراسم top of the pop به صورت افتخاری ازش دعوت کردن تا با بزرگانی همچون pink ,britney spears ,و...شرکت داشته باشه و چون بعد از تیستو بیشترین جوایز و فروش رو داره :18:پس اشتباه کردم تو نظرسنجی گذاشتم.
اول سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بعد اظهار فضل کنید.
Ehsanpark
07-05-2009, 21:52
ببینم اصلا شما تعریفت از دی جی چیه ؟
شما کلا تاحالا صدای تیستو یا آرمین ون بوورن رو شنیدی ؟ اصلا کسی که دی جی بشه نمیاد که توی آهنگ بخونه. علی گیتور یه خوانندست نه دی جی.
یه همچین تاپیکی خیلی وقت پیش ها بود. حالا شما صبر کن دوستان دیگه میان نظر میدن اون موقع متوجه میشی.
nokia_6253
07-05-2009, 22:55
ببینم اصلا شما تعریفت از دی جی چیه ؟
شما کلا تاحالا صدای تیستو یا آرمین ون بوورن رو شنیدی ؟ اصلا کسی که دی جی بشه نمیاد که توی آهنگ بخونه. علی گیتور یه خوانندست نه دی جی.
یه همچین تاپیکی خیلی وقت پیش ها بود. حالا شما صبر کن دوستان دیگه میان نظر میدن اون موقع متوجه میشی.
کل البومهای تیستو و فن بورن رو دارم و شنیدم.
این حرف خیلی جالب بود که خوانندست نه دیجی.اگه دیجی نیست پس چرا براش سفارش اهنگسازی میدن.
من فکر میکنم شما اطلاعاتت در سطح بسیار پایینیه برای همین با شما بحثی ندارم.
Ehsanpark
07-05-2009, 23:04
اطلاعات من پایینه ؟ :16: باشه اطلاعات من پایینه ولی شمایی که تمام آلبوم های آرمین ون بیورن رو داری اول برو اسمش رو یاد بگیر بعد بیا یه همچین تاپیکی بزن. :42:
آرمین ون بیورن نه فن بورن
بعدش هم اصلا
اگه دیجی نیست پس چرا براش سفارش اهنگسازی میدن. این چه ربطی به دی جی بودن داره ؟:blink:
خیلی خب آقا من تسلیم شما اطلاعاتت از من بیشتره باریکلا . :3:از بحث اصلی تاپیک خارج نشید بهتره.
Oracle_Eldorado
07-05-2009, 23:10
احسان جان شما کاری به کسی که بهترین شده نباش !
نظر خودتو بگو !
من خودم دیسکوگرافی Tiesto رو دارم ، باهاش زندگی میکنم !
واقعا آهنگهاش محشره .
آرمین ون بوررن هم بد نیست ولی به نظر من به پای Tiesto نمیرسه .
Ehsanpark
08-05-2009, 10:49
میدونی سروش جان منم فول تیستو و آرمین ون بیورن رو دارم . 100% کارهای قبلی تیستو قشنگ تره. ولی این برنامه هفگی ای که تیستو با نام Club Life و آرمین با نام A State Of Trance اجرا می کنه رو هم دانلود می کنم هرهفته. الان نمیشه گفت که کار کی بهتره چون واقعا پا به پای هم پیش میرن و کار جفتشون فوق العادست.
Oracle_Eldorado
08-05-2009, 10:51
آره .
من زیاد کارهای آرمین رو گوش ندادم .
به جز 2 یا 3 تا .
راستی چرا فقط 4 نفر تو نظر سنجی شرکت کردن ؟!
یه سئوال :
آرمین ون بورن درسته یا آرمین ون بیورن ؟!
آخه یه سری میگن ون بورن !!!! : دی
momkhbpsp
08-05-2009, 11:06
درسته ALIGATOR دی جی هستش و فکر کنم یه بار هم به عنوان بهترین دی جی جهان شناخته شد
اما امان از روزی که اعلام کرد ایرانی هست...
من خودم بین دی جی علی و تیستو و ATB موندم
رای من شد ATB
sAeEd_kHaAn
08-05-2009, 11:45
مسلما DJ TIESTO
nokia_6253
08-05-2009, 16:08
اولا ون بورن نیست.فن بورن هست.ون بورن تلفظ ما ایرانیهاست.همونطور که مارکو فن باستن درسته نه ون باستن.
دوما من گفتم بهترین دیجی با 5تا از بهترین کارهاشونو بگید نه فقط بیاید بگید این بهترینه.
ممنونم.
Ehsanpark
09-05-2009, 21:49
نه دوست عزیز شما فکر کنم به گوش های خودت هم اطمینان نداری. شمایی که همه ی آلبوم های آرمین ون بیورن رو دارین چطور تا حالا تو A State Of Trance نشنیدی که یه وکال میاد میگه ون بیورن ؟
آره سروش جان ون بیورن درستشه :46:
resident_evil
09-05-2009, 21:55
دیگه اصلا فکر کردن نداره تا TIESTO هست زندگی باید کرد ! : دی
Adagio For StringS , TraffiC , HeroeS , Athena , Love ComeS Again و ............................................... !
در کل ما که یه چیزی حدود 40 تا آلبوم ازش داریم سراغ هیچ خواننده و DJ دیگری نرفته ایم !
موفق و پیروز باشید ...
nokia_6253
10-05-2009, 10:30
نه دوست عزیز شما فکر کنم به گوش های خودت هم اطمینان نداری. شمایی که همه ی آلبوم های آرمین ون بیورن رو دارین چطور تا حالا تو A State Of Trance نشنیدی که یه وکال میاد میگه ون بیورن ؟
آره سروش جان ون بیورن درستشه :46:
بله.شما درست میگی.اما من یه شو ازش دیدم تو المان بودومیگفت فن بیورن.البته چه فرقی داره.ما ایرانیها van رو فن تلفظ میکنیم.
خواهشا 5تا از کارها رو هم بگید.
ممنونم.
halflife g
16-05-2009, 19:51
کارای vanbuuren و atb خوبه ولی هیچکدوم به پای tiesto نمیرسن مخصوصا کارای قدیمیترش.
به نظر من هم بهترین کاراش :adiago for strings traffic heros magik journey bright morningstar
halflife g
16-05-2009, 20:03
بله.شما درست میگی.اما من یه شو ازش دیدم تو المان بودومیگفت فن بیورن.البته چه فرقی داره.ما ایرانیها van رو فن تلفظ میکنیم.
ممنونم.
نه دوست عزیز ما ایرانیها اشتباه تلفظ نمی کنیم
اونی که شما شنیدی تلفظ اسم armin به هلندی بوده(که خیلی شبیه المانیه) ولی اونی که تو state of trance میگه تلفظ انگلیسی اسمش هستش و ما ایرانیها با تلفظ انگلیسی سر و کار داریم نه هلندی
Oracle_Eldorado
16-05-2009, 20:09
نه دوست عزیز ما ایرانیها اشتباه تلفظ نمی کنیم
اونی که شما شنیدی تلفظ اسم armin به هلندی بوده(که خیلی شبیه المانیه) ولی اونی که تو state of trance میگه تلفظ انگلیسی اسمش هستش و ما ایرانیها با تلفظ انگلیسی سر و کار داریم نه هلندی
عزیز قضیه همون Van Nisteroy هست دیگه !
جناب خیابانی و فردوسی پور میگن فن نیستروی !
توی PES 2009 میگه ون نیستروی
حالا بیخیال این قضیه .
چرا تاحالا Armin رای نیاورده ؟!
دیگه اصلا فکر کردن نداره تا TIESTO هست زندگی باید کرد ! : دی
Adagio For StringS , TraffiC , HeroeS , Athena , Love ComeS Again و ............................................... !
در کل ما که یه چیزی حدود 40 تا آلبوم ازش داریم سراغ هیچ خواننده و DJ دیگری نرفته ایم !
موفق و پیروز باشید ...
تایید میشه در حد تیم ملی !
این آهنگهایی هم که گفتی همشون شاهکاره .
تو خیلی از تبلیغات تلویزیونی و حتی بعضی از فیلم ها استفاده میشه .
nokia_6253
19-05-2009, 14:30
غیر از تیستو هیچکس رای نمیاره.قضیه چیه>؟:21:
halflife g
19-05-2009, 18:30
غیر از تیستو هیچکس رای نمیاره.قضیه چیه>؟:21:
قضیه خاصی پشتت نیس هر کی بهتر باشه بیشتر رای میاره مثل tiesto جان
nokia_6253
19-05-2009, 18:58
قضیه خاصی پشتت نیس هر کی بهتر باشه بیشتر رای میاره مثل tiesto جان
البته من فکر میکنم که شناخت دوستان نسبت به دی جی های دیگه خیلی کمه.
halflife g
19-05-2009, 19:06
البته من فکر میکنم که شناخت دوستان نسبت به دی جی های دیگه خیلی کمه.
البته بله این خودش هم خیلی عامله vandyk armin atb و above &beyond واسه ما ایرانیها خیلی شناخته شده نیستن در صورتی که تو دنیا خیلی معروفن
Yahel کاراش بسیار عالیه.. آلبوم Xport ش خیلی قویه ..
Dj Ali هم جزو بهترین آهنگسازا هست.
ghermezeteh
21-05-2009, 06:54
فقط :40:PAUL VAN DYKE
سلام
یه دونه از بهترین آهنگ TIESTO رو بزارین ببینیم چه طوریه :دی
Oracle_Eldorado
21-05-2009, 09:05
سلام
دوست عزیز شما این 3 تا آهنگ رو گوش کن ( Tiesto )
Adagio For String
Love Comes Again
Lethal Industry
معنی زندگی و موسیقی و آهنگ سازی رو میفهمی !!!
capitan black
21-05-2009, 12:59
به ترتیب :
tiesto
armin
atb
nokia_6253
21-05-2009, 14:40
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nokia_6253
21-05-2009, 14:48
اینم یه اهنگ از aligator با استفاده از ملودی nokia.
حالشو ببرید.
DJ.Tiesto.DJ
28-05-2009, 17:33
Top Ten DJs
TIESTO-1
ARMIN VAN BUUREN-2
PAUL VAN DYK-3
ATB-4
CARL COX-5
SASHA-6
FERRY CORSTEN-7
DAVID GUETTA-8
DEEP DISH-9
ABOVE AND BEYOND-10
سلام.
قرار دادن لینک دانلود، در صفحه ی اصلی خلاف قوانین هست.
که تمایل دارید آهنگی رو معرفی کنید، اون رو در یکی از تاپیک های مربوطه در بخش دانلود قرار بدید و لینک اون پست رو اینجا بزارید. :)
با تشکر مهران ...
Ehsanpark
29-05-2009, 11:12
من جدیدا از آرمن ون بیورن خیلی خوشم اومده ! به نظرم داره از تیستو قوی تر کار می کنه ... سال 2oo9 هم که جایزه بهترین دی جی رو از تیستو گرفت
DJ.Tiesto.DJ
30-05-2009, 00:42
جایزه ی سال 2009 هنوز داده نشده ,armin van buuren هم فقط از نظر مجله ی djmag نامبر 1 اعلام شده . حتی جایزه ی idma هم امسال به Dj tiesto داده شد .
THE INTERNATIONAL DANCE MUSIC AWARDS
Best Artist (Solo) - Tiesto
Best Global DJ - Tiesto
Best Podcast -”Tiesto’s Club Life”
Best Full Length DJ Mix - “In Search Of Sunrise 7: Asia”
nokia_6253
04-06-2009, 21:27
من جدیدا از آرمن ون بیورن خیلی خوشم اومده ! به نظرم داره از تیستو قوی تر کار می کنه ... سال 2oo9 هم که جایزه بهترین دی جی رو از تیستو گرفت
شما به این جایزه ها زیاد توجه نکن.aligator تنها djیی هست که به اندازه tiesto جایزه گرفته.البته یه کم کمتر.
ریمکس جدیدش هم به نام kun for mig به عنوان بهترین ریمکس سال انتخاب شد ولی در djmag حضور هم نداره.اگر تقلب نبود یکی از پرطرفدارطرین دیجیها dj yahel جزو برترینها بود.
Ehsanpark
05-06-2009, 10:27
مجله DJMag کم مجل ای نیست ببینید از نظر مردم طبق یه نظرسنجی بزرگ آرمین از تیستو بیشتر رای آورد :
متن ترجمه شده شو هم داشتم پیدا کردم میذارم براتون. خود تیستو هم حرف هایی زده میشه گفت 2009 یه جورایی جایزه رو به آرمین تقدیم کرده.
Retired User
05-06-2009, 11:32
در حال حاضر tiesto اول هست و بعدش armin van buuren قرار داره و paul van dyk سومه
متاسفانه aligator در رتبه 233 قرار داره
رنكينگ اصلي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nokia_6253
05-06-2009, 16:18
در حال حاضر tiesto اول هست و بعدش armin van buuren قرار داره و paul van dyk سومه
متاسفانه aligator در رتبه 233 قرار داره
رنكينگ اصلي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این انتخابها همش بیخوده.وقتی میری به علی یا یک ایرانیه دیگه رای بدی و اجازه< ثبت رای رو نمیده چون ایرانی هست باید هم اینطور باشه.
paul van dyk خیلی وقته که اثر قابل اعتنایی نداشته حتی از above and beyond که سال پیش بهترین البوم سال رو عرضه کردن بالاتره.
متاسفانه اگه بخوام بگم چه خبره خیلی طول میکشه ولی ali و tiesto بیشترین جوایز رو گرفتن و بهترین djهای جهان این دوتان.
john digweed که نزدیک به 10ساله اصلا کاره ارتیسی نداشته جزوه top10 دنیاست و از این مسخره تر نمیشه.
اطلاعات تکمیلی رو در تایپیک کلوپ هواداران aligator در قسمت دانلود موسیقی دادم.
halflife g
05-06-2009, 22:28
paul van dyk خیلی وقته که اثر قابل اعتنایی نداشته حتی از above and beyond که سال پیش بهترین البوم سال رو عرضه کردن بالاتره
با این قسمت کاملا موافقم البوم above and beyond فوق العاده قوی بود خیلی عالی بود vandyk یه دو سه سالی میشه که رفته خواب زمستونی اکثر کارای خوب جدیدشم remix هستش که اونم دیگران واسش کردن
DJ.Tiesto.DJ
05-06-2009, 22:43
بالا برید پایین بیاید Dj Tiesto هم از نظر مردم جهان هم Dj List که بهترین Dj رو انتخاب می کنه 1#
nokia_6253
06-06-2009, 00:08
بالا برید پایین بیاید Dj Tiesto هم از نظر مردم جهان هم Dj List که بهترین Dj رو انتخاب می کنه 1#
کی راجبه تیستو حرف زد:40:.
من در مورد اجحاف در حق دی جی های دیگه گفتم.مخصوصا دی جی های ایرانی.
همون DEEP DISH بره بگه ایرانیه تا سوتش کنن پایین.:27:
resident_evil
06-06-2009, 00:09
حالا مگه هرکی ایرانی هستش یعنی خوبه؟! شما کلاس کار TieSto رو با Aligator مقایسه میکنی ؟!
اصلا قابل قیاس نیستن !
nokia_6253
06-06-2009, 10:16
حالا مگه هرکی ایرانی هستش یعنی خوبه؟! شما کلاس کار TieSto رو با Aligator مقایسه میکنی ؟!
اصلا قابل قیاس نیستن !
من هیچ مقایسه ای نکردم.
مسلما aligator تنها دیجی موفق و بین المللی ایرانیه_(.اگر بخوایم اونایی که اصلیتشون رو منکر میشن حساب نکنیم.)
بستگی به این داره کلاس جی باشه.پشتک زدن کلاس پایین نمیاره.سطح موسیقایی نشون دهنده کلاسه.
به جوایز علی هم توجه کنید کلاس کار دسستون میاد.
همین الن که تحریم شدست کلی جایزه تو دانمارک میگیره.
resident_evil
06-06-2009, 13:38
من هیچ مقایسه ای نکردم.
مسلما aligator تنها دیجی موفق و بین المللی ایرانیه_(.اگر بخوایم اونایی که اصلیتشون رو منکر میشن حساب نکنیم.)
بستگی به این داره کلاس جی باشه.پشتک زدن کلاس پایین نمیاره.سطح موسیقایی نشون دهنده کلاسه.
به جوایز علی هم توجه کنید کلاس کار دسستون میاد.
همین الن که تحریم شدست کلی جایزه تو دانمارک میگیره.
دیگه نمیخوای بگی که از Tiesto که چندین ساله داره Number 1 میشه بهتره ؟!
حتما پرطرفدارترین هم Aligator هستش ؟! والا ما چند ساله Aligator رو بین 50 تای اول دنیا هم نمیبینیم !
مگه میشه یکی خوب باشه و بین 50 تا هم نباشه ؟!!
Ehsanpark
06-06-2009, 14:09
میشه بطور کلی شم ابگید ایران چند تا دی جی داره که این تنها دی جی موفق و بین المللی ایرانیه ؟
حتما دی جدی سروش اس جـــــــــی تــــــــــــرک ؟!!!
nokia_6253
06-06-2009, 15:01
دیگه نمیخوای بگی که از Tiesto که چندین ساله داره Number 1 میشه بهتره ؟!
حتما پرطرفدارترین هم Aligator هستش ؟! والا ما چند ساله Aligator رو بین 50 تای اول دنیا هم نمیبینیم !
مگه میشه یکی خوب باشه و بین 50 تا هم نباشه ؟!!
اولا من خودم تیستو رو بیشتر دوست دارم.
دوما در مناطق مختلفی قضیه فرق میکنه.
مثلا در روسیه علی رو میپرستن.
تیستو رو در امریکا و کانادا خیلی دوس دارن.
علی توی میانه های اروپا مثل سوئد دانمارک بعضا فنلاند و مخصوصا انگلیس خیلی طرفدار داره.
ولی قبول دارم تیستو طرفدارهاش بیشترن.
اونم علاوه بر کارهای زیباش 2دلیله خیلی بزرگ داره:ملیت هلندی----ساپورت تبلیغاتی وحشتناک.
البته تیستو با البوم isos7 محبوبیت زیادی در اسیا به دست اوورده.
پستهای پیش علت اینکه علی در رنکینگ جای خوبی نداره رو توضیح دادم.بخونید متوجه میشید.
به قسمت کلوپ هواداران dj aligator در بخش دانلود موسیقی هم مراجعه کنید.
BLACK-BLACK
06-06-2009, 20:47
ذوستان فکر میکنم تاپیک عوض نظر سنجی داره به جنگ و جدل تبدیل میشه
من خودم شخصا خیلی Aligator رو دوست دارم هم با اهنگسازیش حال میکنم هم با قیافش (خصوصا اون دستمال سرش!) از اهنگهای اسکوتر هم خوشم میاد و باقی دوستان رو حتی اسمشونم نشنیدم به نظر من مهم نیست بهترین کیه مهم اینه که اون کسی که مثلا تو نضر سنجی بدترین دی جی میشه یه عده باهاش خیلی حال میکنن وطرفدارای مخصوص خودش رو داره.
ali_gamer
07-06-2009, 11:30
هرکی یه سلیقه ای داره و با توجه به سلیقش می گه کی بهترینه اما پارسال بهترین دی جی Paul van Dyk المانی شد با البوم Hands On In
Between
البته تا الان فرق کرده و اینا به عنوان 10 Top Dj هستن :
َ1:Armin Van Buuren
2: Tiësto
3: Paul Van Dyk
4: Above & Beyond
5: David Guetta
6: Ferry Corsten
7: Sasha
8: Markus Schulz
9: John Digweed
10: Infected Mushroom
DJ.Tiesto.DJ
07-06-2009, 20:04
nokia_6253
07-06-2009, 20:29
من در مورد همهء این رده بندیها توضیحات لازم رو دادم ولی شما هیچ اطلاعی از رده بندی و اسپانسرها و اینکه چرا همچین انتخابهایی صورت میگیره نداری.اگر tiesto در djlist با این اختلاف فاحش در صدره پس چرا در djmag میاد دوم میشه؟مگه هوادارهاش تو djmag رای نمیدن؟پس چرا تو djmag ارمین اول میشه؟
جوابش سادست.در حالیکه above and beyond شایسته ترین گروه dj برای کسب بهترین dj بود(در اکثر فرومهای خارجی و حتی ایرانی رای گیری شد و این گروه اول شد)یه دفعه ارمین اول میشه.
برای خود خارجیها djlist هیچ منبع معتبری نیست و حتی در کشور دانمارک..فنلاند...نروژ...انگل یس...و امریکا این منبع رو قبول ندارن که بخوان رای بدن.
البته تیستو یکی از بهترین دی جی هاست ولی خداروشکر که ملیت ایرانی نداره که به میخ بکشنش.
ali_gamer
07-06-2009, 21:52
یه جا خوندم می گفتن ارمین اصلیتش ایرانیه:31:
این امتیاز score رو بر چه اساسی به دی جی ها میدن؟
DJ.Tiesto.DJ
08-06-2009, 10:06
من در مورد همهء این رده بندیها توضیحات لازم رو دادم ولی شما هیچ اطلاعی از رده بندی و اسپانسرها و اینکه چرا همچین انتخابهایی صورت میگیره نداری.اگر tiesto در djlist با این اختلاف فاحش در صدره پس چرا در djmag میاد دوم میشه؟مگه هوادارهاش تو djmag رای نمیدن؟پس چرا تو djmag ارمین اول میشه؟
جوابش سادست.در حالیکه above and beyond شایسته ترین گروه dj برای کسب بهترین dj بود(در اکثر فرومهای خارجی و حتی ایرانی رای گیری شد و این گروه اول شد)یه دفعه ارمین اول میشه.
برای خود خارجیها djlist هیچ منبع معتبری نیست و حتی در کشور دانمارک..فنلاند...نروژ...انگل یس...و امریکا این منبع رو قبول ندارن که بخوان رای بدن.
البته تیستو یکی از بهترین دی جی هاست ولی خداروشکر که ملیت ایرانی نداره که به میخ بکشنش.
اتفاقا شما دچار اشتباه شدی DJ Mag یه مجله هست و این افرادی که انتخاب می شن رو خواننده ها و طرفدار های مجله انتخاب می کنند نه طرفدار شخص DJ من هم نمی گم که معتبر نیست ولی
بد نیست شما یه سری به مصاحبه ها یا سایت Armani Exchange که از شرکت Giorgio Armani هست بزنید متوجه می شید بهترین کیه و کدوم لیست معتبره .حتی بد نیست بدونید که به Dj Tiesto لقب King OF The World رو دادن حالا برید ببینید کدوم لیست معتبره -هر لیستی که شما قبول دارین دلیل بر اصلیت نیست در ضمن خود Dj Tiesto از مردم درخواست کرده وگفته به من رای ندید و به نسل جوان رای بدید .ظاهرا شما از لیست ها و رده بندی ها خبر ندارید قبل از این هم گفته بودم شما Dj List رو قبول نداری پس IDMA و Mix Mag رو چی ؟ اینا هم حتما از نظر شما معتبر نیست!:27:
nokia_6253
08-06-2009, 11:22
یه جا خوندم می گفتن ارمین اصلیتش ایرانیه:31:
این امتیاز score رو بر چه اساسی به دی جی ها میدن؟
پدرش ایرانیه ولی مادرش نه.ولی همینم تکذیب میکنه در حالیکه پدرش اسم ارمین رو براش انتخاب کرده.
هرماه از یک ip میشه به 10 دیجی مورد علاقه رای بدی که دیجی اولیت 10 امتیاز و دهمین دیجی 1 امتیاز میگیره.ولی مشکلی که هست این رده بندی کذبه محضه.john digweed نزدیک به 10ساله البوم نداده ولی همیشه جاش محفوظه.تیستو هم به دلیل اسپانسر قویش جاش محفوظه.اصلا به این رده بندی توچه نکن چون خوده من و 5نفر از دوستام امتحان کردیم و نتیجه ای نگرفتیم.
nokia_6253
08-06-2009, 11:25
اتفاقا شما دچار اشتباه شدی DJ Mag یه مجله هست و این افرادی که انتخاب می شن رو خواننده ها و طرفدار های مجله انتخاب می کنند نه طرفدار شخص DJ من هم نمی گم که معتبر نیست ولی
بد نیست شما یه سری به مصاحبه ها یا سایت Armani Exchange که از شرکت Giorgio Armani هست بزنید متوجه می شید بهترین کیه و کدوم لیست معتبره .حتی بد نیست بدونید که به Dj Tiesto لقب King OF The World رو دادن حالا برید ببینید کدوم لیست معتبره -هر لیستی که شما قبول دارین دلیل بر اصلیت نیست در ضمن خود Dj Tiesto از مردم درخواست کرده وگفته به من رای ندید و به نسل جوان رای بدید .ظاهرا شما از لیست ها و رده بندی ها خبر ندارید قبل از این هم گفته بودم شما Dj List رو قبول نداری پس IDMA و Mix Mag رو چی ؟ اینا هم حتما از نظر شما معتبر نیست!:27:
idma و mix mag وقتی اجازه نمیده ملیت ایرانی وجود داشته باشه هیچ ارزشی نداره چون میشه ساخت و پاخت.قبل از اینکه تو idma بخوان اسم ارمین رو بزارن ازش میپرسن ایا این راسته که ایرانی هستی اونم به شدت تکذیب میکنه.:19:
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را:27:
یه چیزی رو هم بگم.aligator قبل از اینکه ملیتش رو معرفی کنه در king of the pop به صورت اختصاصی دعوتش کردن و ازش تجلیل کردن.
DJ.Tiesto.DJ
08-06-2009, 15:04
idma و mix mag وقتی اجازه نمیده ملیت ایرانی وجود داشته باشه هیچ ارزشی نداره چون میشه ساخت و پاخت.قبل از اینکه تو idma بخوان اسم ارمین رو بزارن ازش میپرسن ایا این راسته که ایرانی هستی اونم به شدت تکذیب میکنه.:19:
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را:27:
یه چیزی رو هم بگم.aligator قبل از اینکه ملیتش رو معرفی کنه در king of the pop به صورت اختصاصی دعوتش کردن و ازش تجلیل کردن.
پس اگر ملاک اینه پس ما باید بشینیم به حال خودمون زار بزنیم چون ملیت ایران رو قبول ندارن ؟پس هیچ چیز و هیچ کس نباید برای ما ارزش داشته باشه.:41:
nokia_6253
08-06-2009, 18:47
پس اگر ملاک اینه پس ما باید بشینیم به حال خودمون زار بزنیم چون ملیت ایران رو قبول ندارن ؟پس هیچ چیز و هیچ کس نباید برای ما ارزش داشته باشه.:41:
دقیقا منم میخواستم همینو بگم.واقعا باید زار زد.:40:
nokia_6253
08-06-2009, 21:38
با سلام
متاسفانه اتفاقی که بارها برام افتاده بود دوباره افتاد.
تا حالا چندین بار رفتم تو DJLIST به علی رای دادم و متاسفانه دیدم امتیازش بالا نرفته.
آخرین بار ماه پیش رفتم رای دادم که بازم حساب نشد.
امشب(دو شنبه 18/03/1388) باز رفتم رای دادم و بازهم دیدم امتیازش بالا نمیره.
متاسفانه باید حقیقت رو قبول کرد که ما تحریم هستیم.
به خدا قسم دیگه داره حالم از ایرانی بودن بهم میخوره.لعنت به این کشور
Zhangooler
21-07-2009, 09:58
paul van dyke و aligator و YAHEL ...
اینا اصلشن و بس.
در ضمن اونی که میگفت الیگیتور DJ نیست باید یه کم به اطلاعات عمومیش اضافه کنه...چون یه بار بهترین DJ شد.و YAHEL هم که مشخصه دیگه جای بحث نداره...چون خدای TRANCE و میکسش با BSH است و PAUL VAN DYKE هم بخاطر nfs:most wanted ازش خوشم میاد.
halflife g
21-07-2009, 22:21
paul van dyke و aligator و YAHEL ...
اینا اصلشن و بس.
در ضمن اونی که میگفت الیگیتور DJ نیست باید یه کم به اطلاعات عمومیش اضافه کنه...چون یه بار بهترین DJ شد.و YAHEL هم که مشخصه دیگه جای بحث نداره...چون خدای TRANCE و میکسش با BSH است و PAUL VAN DYKE هم بخاطر nfs:most wanted ازش خوشم میاد.
aligator كي و كجا و توسط كي بهترين dj سال انتخاب شده؟؟؟؟؟
راستي درسته yahel تو سبك خودش عالي ولي خداي ترنس يكي ديگس
Ehsanpark
22-07-2009, 11:19
فقط Tiesto - Armin - ATB
nokia_6253
22-07-2009, 14:19
aligator كي و كجا و توسط كي بهترين dj سال انتخاب شده؟؟؟؟؟
راستي درسته yahel تو سبك خودش عالي ولي خداي ترنس يكي ديگس
سال 2002 بهترین dj اروپا شد.
capitan black
25-07-2009, 13:53
دوستان به جز اینا بابک رهنما هم ترانس کار میکنه..کاراشو من دارم عالیه..
DJ POLESTAR
23-08-2009, 20:49
اولا خدمت دوستانی که DJ aligator رو با Tiesto مقایسه میکنن باید بگم سبک این دو کاملا باهم فرق میکنه Aligator کلوب و دنس میزنه و Tiesto ترنس! و هر کدومشون هم تو کار خودشون استادن.
و در باید خدمت دوستان عزیز کنم DJ Aligator , یکی از دی جی های قابلی است و در اینکه جو بهترین ها نمیشه باید به اسپانسرهاش ایراد گرفت!
nokia_6253
24-08-2009, 01:38
دوستان اون تایپیک که بسته شد.منم اگه به هرکسی بی احترامی کردم معذرت میخوام.
زنده باید تیستو:27::31:
زنده باد علی گیتور:27::31:
MaMaD LooTi
04-09-2009, 15:44
aligator و YAHELو Tiesto
اقا دعوا نکنید. قرار شده نظر بدید . هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه. یکی میگه این بهترین دی جی شده تو فلان سال یکی منکر میشه. به نظر من اونی که بهترینه معلومه با دعوای ما هم خوب یا بد نمیشه. فقط تیستو./
iman_abi
07-09-2009, 15:30
با پارتی بازی Dj Aligator
brad pitt
08-09-2009, 20:27
علی گیتور به سبک ما ایرانیا بیشتر دلچسبه و میچسبه و چسبناکه
بعدش تیستو
البته تیستو جهانی تره
خاک تو سر اون کسی که به خاطر چند دی جی بخاد از ملیتش بیزار بشه پس چی شد اون همه شعار وطن پرستی ضمنا این لیست نظرسنجی زیاد به روز نیست اسم tydi و dash berlin توش نیست
استاد بزرگ تاپیک رو از زیر گور کشیدی بیرون میگی لیست قدیمیه؟ :دی
خسته نباشی:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.