ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیر کردن صدا و تصویر در محیط ویندوز

s1978b
07-05-2009, 11:56
سلام دوستان

من میخوام ببینم با رم یک گیگ چرا وقتی دو سه تا برنامه رو با هم باز میکنم یا فایرفاکس رو باز میکنم دیگه مصیبت دارم با این صدا و تصویر در وینمپ یا مدیا پلیر یا پاور دی وی دی و دیگه هم اصلاً کامپیوتر کند میشه هم اینکه صدا یا تصویر با زار زدن پخش میشه . میشه کاری کرد که این مشکل برطرف بشه ؟

ممنونم
سعید

nw_nk
07-05-2009, 22:39
سلام دوستان

من میخوام ببینم با رم یک گیگ چرا وقتی دو سه تا برنامه رو با هم باز میکنم یا فایرفاکس رو باز میکنم دیگه مصیبت دارم با این صدا و تصویر در وینمپ یا مدیا پلیر یا پاور دی وی دی و دیگه هم اصلاً کامپیوتر کند میشه هم اینکه صدا یا تصویر با زار زدن پخش میشه . میشه کاری کرد که این مشکل برطرف بشه ؟

ممنونم
سعید

سلام.

پردازنده تون چیه؟ رمتون DDR به بالا هست دیگه؟ قبلا دقیقا با همین سیستم روون کار می کردید؟

هنگام کندی, Task Manager رو باز کنید و در تب Preformance درصد استفاده CPU و مقدار باقیمانده از Ram رو چک کنید. ببینید پردازش خاصی CPU یا Ram رو مشغول کرده یا استفاده از منابع بین پردازش های موجود پراکنده است.

هرچند علائمی که گفتید بیشتر به این میخوره که ویندوزتون در اثر نصب نرمافزار شلوغ شده باشه. عوض کردن ویندوز در این مواقع موثرترین راهه.