مشاهده نسخه کامل
: کمک کنید نیاز به مشاوره دارم
hadihama
07-05-2009, 11:38
سلام به دوستان عزیز بهترین کیس خالی تا 700 تومن چیه که من بخوام جمع کنم؟ من کنسول ایکس باکس 360 دارم و نیازی به کارت گرافیک خیلی قوی برای بازی ندارم فقط میخوام کارهای convert و کپچر و اینا رو انجام بدم با سرعت بالا چه کیس خوبی میتونم جمع کنم؟ amd جمع کنم یا intel کدوم سرعت بیشتری برای تبدیل فایلهای ویدیویی دارند؟البته تا 50 تومن بالاتر هم بشه مشکلی نداره تا 750 هم میتونم هزینه کنم
chaos theory
07-05-2009, 12:05
کارهایی مثل کپچر کردن , انکودینگ و convert به قدرت cpu خیلی وابسته هست.
شما سعی کن بیشتر روی پردازنده متمرکز بشی یه 4 هسته ای قدرتمند با فرکانس بالاتر از بقیه هم رده های خودش کار رو برات خیلی روون و سریع انجام میده.
در ضمن شما زمانی به vga قوی هم نیاز نداری که کارهای 3d و رندرینگ گرافیکی نداشته باشی.
امير موسر
07-05-2009, 12:16
CPU : Q9550
MAIN : ASUS P5Q
RAM : 2 * 2 GIG 800 CORSAIR XMS2
VGA : 9600GT 512 ZOTAC
POWER : GP 535A
CASE : GREEN TOLIP
HDD : 500 SAMSUNG F1 OR SEAGATE 7200,12
DVD RW : PIONEER S16 FXB
سلام به دوستان عزیز بهترین کیس خالی تا 700 تومن چیه که من بخوام جمع کنم؟ من کنسول ایکس باکس 360 دارم و نیازی به کارت گرافیک خیلی قوی برای بازی ندارم فقط میخوام کارهای convert و کپچر و اینا رو انجام بدم با سرعت بالا چه کیس خوبی میتونم جمع کنم؟ amd جمع کنم یا intel کدوم سرعت بیشتری برای تبدیل فایلهای ویدیویی دارند؟البته تا 50 تومن بالاتر هم بشه مشکلی نداره تا 750 هم میتونم هزینه کنم
برای Convert می تونید از نرم افزارهای GPU Accelerated استفاده کنید که در صورت داشتن کارت گرافیک خوب کارایی و سرعت بسیار بسیار بالاتری نسبت به نرم افزارهای CPU Accelerated دارند. نمونه اش Badaboom Media Converter که در امضای من مشاهده می کنید.
برنامه های کپچر هم وجود دارند که GPU Accelerated باشند. نرم افزارهای مورد استفاده تون رو بگید به احتمال زیاد یا در نسخه های جدید GPU Accelerated شده اند و یا آلترناتیو های GPU Accelerated براشون وجود داره.
شما با داشتن کارت گرافیک قوی در خیلی از مواقع نیازی به CPU قوی ندارید!
hadihama
07-05-2009, 12:54
من بیشتر میخوام برای تبدیل divx یا همون avi به dvd سرعت کارم خیلی بالا باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.