ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ای احتیاج دارم که...

mahd1234i200
07-05-2009, 04:10
سلام من به برنامه اي برای بایگانی احتياج دارم كه بتواند كارهاي زير را انجام دهد
1نام ، شماره کارگزینی و ...و محل قرار گرفتن در بایگانی(طبقه و ردیف) 2000 نفر را در آن ثبت کرد
2هر زمان که پرونده هر یک درخواست شد با وارد کردن اطلاعات شخص محل قرار گرفتن در بایگانی(طبقه و ردیف) نمایش داده شود
3اگر پرونده از بایگانی خارج شده بود اعلام کند که به کدام قسمت رفته با ذکر تاریخ خروج (نام قسمت ها نیز در برنامه ثبت شده باشد)
4هرگاه پرونده دوباره بازگشت (با اعلام کردن بازگشت توسط کاربر به برنامه) مجدادا محل قرار گرفتن در بایگانی(طبقه و ردیف)نمایش داده شود
5برنامه قابلیت ویرایش داشته باشد
نوشتن این برنامه توسط چه نرم افزاری نجام میشود
نوشتنش چند وقت کار میبرد(منهای وارد کردن اسامی)
یادگیری کار با نرم افزار برنامه نویسی چقدر طول میکشد
با تشکر

sadravip
07-05-2009, 09:28
بستگي داره چه جوري بخواي بنويسي و با چه امکاناتي ....
يه برنامه نويس خوب براي ارئه اين پروژه ساده به صورت عالي 2 هفته کار داره ... الگوريتم نويسي ، کد نويسي ، بخش هاي خلاقانه ، کاربري آسان ، رفع عيب ، ... از مراحلي است که يک برنامه نويس کار بلد براي همچين پروژه اي انجام مي دهد
براي انجام اين پروژه ساده VB , Sql کافي است و چيز ديگري لازم ندارد البته بسته به بخش هاي خلاقانه هم دارد
اگر اول راهي نوشتن اين پرژه ساده واسه شما حالا حالا ها کار مي بره ..... يادگيري برنامه سازي ( الگوريتم سازي ) و سپس زبان برنامه نويسي و پس از آن پايگاه داده تازه بعد از يادگيري اينها استفاده از امکاناتشان در بهينه ترين حالت که نياز به تجربه بالا دارد .... اينها مواردي است که براي مبتديان باعث وقت گيري ميشود

bollboll
11-05-2009, 23:48
دوست عزیز! اگر کارت برنامه نویسی نیست و نمی خوای درگیر اون بشی می تونی درخواستت رو در اینجا مطرح کنی تا پیشنهادهای برنامه نویسان رو با توضیحات دریافت کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید