ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با mp3 player

mmsmosafer
06-05-2009, 19:42
سلام؛ من یک mp3 player 512MB دارم مدلش هم SAMSUNG U1 هستش. اما نمی تونم بعنوان یک فلش مموری ازش استفاده کنم. مشکل از اونجا شروع میشه که اگه فایل بزرگی رو بخوام به PC خودم انتقال بدم ارور میده. این فایل بزرگ میتونه یک فولدر باشه که توش چند تا فایل باشه یا کلا یک فایل بزرگ باشه. بزرگیش هم به حال و حوصله ی کامپیوتر برمیگرده یه موقع هایی سر 14 15 مگا بایت قاطی میکنه و یه موقع سر 30،40 مگ. یعنی شروع میکنه به کپی کردن، یه بخشی از اون رو هم کپی میکنه ولی یه دفعه سبز شدن ستون سفید متوقف میشه بعد از چند لحظه هم این ارور میاد:Cannot copy this file, the file path is too deep. با انواع ورودی های usb کامپیوتر هم امتحان کردم اما باز مشکل ایجاد میکنه. خود فایلی رو که توش گیر میکنه هم خراب میکنه مثلا قبلا اگه فایل صوتی رو می خونده، از این به بعد نمی خونه و... . چند بار هم فرمت کردم. خلاصه دارم کلافه میشم، لطفا کمک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arman.badr
07-05-2009, 00:31
شما اين كار رو با يه سيستم ديگه بكن
يعني اول دستگاه ات رو فرمت كن بعد وصل كن به سيستم ديگه همين كار رو بكن ببين اين دفعه چي ميده

mmsmosafer
12-05-2009, 11:57
ممنون
تو چند تا دستگاه امتحان کردم، تو بعضی ها دوباره گیر داد ولی بعضی ها این کار رو نکرد، معمولا تو دستگاه هایی که از یک سرور هم کنترل میشن گیر نمی کنه. حالا باید چکار کنم؟