مشاهده نسخه کامل
: راه حل توپ ، مشکل فارسی v 7 .pc sute
mohamad_beauty
06-05-2009, 10:32
یه راه حل توپ واسه مشکل فارسی پیی سی سویت
قبل از اینکه نصبش کنید توی پوشه فونت ویندوز برید وتموم فونت ها رو به غیر از اریال و توهاما دیلیت کنید(توی سطل آشغال) بعد برید نصبش کنید و اون خودش رو بر مبنای این دو فونت تنظیم میکنه برای همیشه ،حالا برید توی سطل آشغال! و فونت ها رو ریستور کنید تمومه هلو بپر تو گلو!
:40::40::40:
babialex
06-05-2009, 21:03
از این راهی که گفتی مطمئنی ؟
mohamad_beauty
07-05-2009, 10:36
از این راهی که گفتی مطمئنی ؟
من امتحان کردم شد شما هم امتحان کن بعد بیا اینجا بنویس شد!
Hamed_forum
08-05-2009, 17:26
حالا كه نصب كرديم چكار كنيم بدش همه فونت ها رو كه نميشه پاك كرد بعضي از فونت ها مخصوص ويندوز
mohamad_beauty
09-05-2009, 10:33
این هم یه آموزش به نقل از موبایلستان که دوستان جواب گرفته بودن
وستان عزیز بالاخره بعد از مدتها تلاش توانستم مشکل Pc suite 7.0 با اس ام اس فارسی را حل کنم.
همانطور که پیش بینی میکردم علت اینکه Pc suite 7.0 ، اس ام اس فارسی را بخوبی ساپورت نمیکرد(اس ام اس ها را بصورت حروف شکسته نشان میداد)،عدم تطابق با فونهای فارسی ویندوز است.
خوب برای برطرف کردن این مشکل ابتدا باید به Control panel-Regional and language options رفته و تب سوم یعنی Advanced را انتخاب میکنیم.و در قسمت Select a language زبان English را انتخاب کرده و گزینه Apply را میزنیم حالا ویندوز به ما پیغامی میدهد که Ok کرده و بار دیگر ویندوز پیغامی مبنی بر ریستارت کردن کامپیوتر را میدهد که بازهم Ok میکنیم .بعد از ریستارت شدن کامپیوتر، Pc suite را اجرا کرده و به قسمت Messaging میرویم ، اکنون مشاهده میکنیم که اس ام اس های فارسی بخوبی نشان داده میشوند.
بری بهتر نمایش دادن اس ام اس ها ،به مسیر C:\WINDOWS\Fonts رفته و فونت Andalus را حذف میکنیم.
.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.