ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس RECYCLER.bin

mohsen_blid
05-05-2009, 13:52
سلام خدمت دوستان من چنین ویروسی رو با 2 فولدر با نام های( ،،،،،، ) دارم که زمانی وارد شد که رم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم وبعد از اینکه با نود اپدیت شده 2 هفته پیش ویروس هاش رو کشتم اما فایلاش به صورت exe تبدیل شد و زمانی که رم رو باز کردم چند تا فایل بیشتر نبود که حجمشون کمتر از 2 مگ بود ولی رم مقدار 1 گیگ اطلاعات داشت مممنون میشم راهنمایی کنید

farshidshd
05-05-2009, 14:27
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
وقتی فلش رو زدم به کامپیوتر تمام فایلای فلش . همه ی پوشه ها exe شد و RECYCLER.exe هم بود و در ضمن فایلای hidden هم از بین رفتن و هرچی از فولدر آپشن show hidden میزنم بازم بر میگرده به dont show و همچنین پنجره ها هم که قبلا تو یه پنجره باز میشد الان هر درایو تو یه پنجره باز میشه و هر ماریش میکنم درست نمیشه
autorun.inf هم نیست
در ضمن تو منوی استارت قسمت استارت آپ یه پوشه میاد به اسم iiiii که هرچی پاکش میکنم بازم میاد
چی کار کنم؟؟؟

saeed774
05-05-2009, 16:44
سلام خدمت دوستان من چنین ویروسی رو با 2 فولدر با نام های( ،،،،،، ) دارم که زمانی وارد شد که رم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم وبعد از اینکه با نود اپدیت شده 2 هفته پیش ویروس هاش رو کشتم اما فایلاش به صورت exe تبدیل شد و زمانی که رم رو باز کردم چند تا فایل بیشتر نبود که حجمشون کمتر از 2 مگ بود ولی رم مقدار 1 گیگ اطلاعات داشت مممنون میشم راهنمایی کنید

اگه ويروس مربوطه توسط نود پاك شده باشه فايلاتون بصورت مخفي و سيستمي در اومدن
اگر قسمت فولدر آپشن مشكلي نداشته باشه تيك مربوط به نشان دادن فايل هاي مخفي و سيستمي رو فعال كنين . بعد داخل رم گوشي رفته و تمام فايلارو انتخاب و روشون راست كليك كنين و تيك Read Only,Hidden رو بردارين و ok كنين.

farshidshd
08-05-2009, 09:18
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
وقتی فلش رو زدم به کامپیوتر تمام فایلای فلش . همه ی پوشه ها exe شد و RECYCLER.exe هم بود و در ضمن فایلای hidden هم از بین رفتن و هرچی از فولدر آپشن show hidden میزنم بازم بر میگرده به dont show و همچنین پنجره ها هم که قبلا تو یه پنجره باز میشد الان هر درایو تو یه پنجره باز میشه و هر ماریش میکنم درست نمیشه
autorun.inf هم نیست
در ضمن تو منوی استارت قسمت استارت آپ یه پوشه میاد به اسم iiiii که هرچی پاکش میکنم بازم میاد
چی کار کنم؟؟؟

آقت یکی مارو هم کمک کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!

saeed774
08-05-2009, 15:35
آقت یکی مارو هم کمک کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!

شما اول از همه با نود4 آپديت شده امروز سيستم رو يكبار فول اسكن كن بعد با برنامه هاي زير Folder Option رو تصحيح كن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از اصلاح فولدر آپشن براي درست كردن پنجره ها تو تب جنرال در بخش Browse folders تيك اولي رو بزن . اگر احيانا فايلات هم مخفي شده باشن گزينه هاي مربوط به نشان دادن فايلهاي مخفي و سيستمي رو فعال كن بعد روي فايلاي مخفي شدت راست كليك كن و تيك هيدن و ريد انلي رو بردار و ok كن .

farshidshd
08-05-2009, 16:57
شما اول از همه با نود4 آپديت شده امروز سيستم رو يكبار فول اسكن كن بعد با برنامه هاي زير Folder Option رو تصحيح كن :

بعد از اصلاح فولدر آپشن براي درست كردن پنجره ها تو تب جنرال در بخش Browse folders تيك اولي رو بزن . اگر احيانا فايلات هم مخفي شده باشن گزينه هاي مربوط به نشان دادن فايلهاي مخفي و سيستمي رو فعال كن بعد روي فايلاي مخفي شدت راست كليك كن و تيك هيدن و ريد انلي رو بردار و ok كن .

با ESET NOD32 Antivirus 3.0.684 اسکن کردم پیدا نکرد
ناد 4 از کجا باید بگیرم؟؟ اونم آپدیت شده؟؟

مشکل اینجاست که من هرچی او ن قسمت checkdvalue تو رجیستری رو 1 میکنم دوباره صفر میشه
همه ی اون کاری یکه دوست عزیزم گفتن رو انجام دادم ولی نشد ه نشد
ویندوز عوض کننم درست میشه؟/

picher_s
08-05-2009, 21:14
با اجازه دوستان.
نود ها دیتابیسشون یکیه!
روشه دستی رو ازمایش کن.

موفق باشید.

farshidshd
15-05-2009, 14:38
نمیشه