ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی در مورد Photoshop

b3dnet
04-05-2009, 22:54
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خو من میخواستم که یه تابلو برا نمایشگاه بابام درست کنم...
یه چنتا سوال داستم...
من از کسی شنیده بودم که میگفت رنگی که توی Photoshop انتخاب میشه همیشه با رنگ چاپ فرق داره یعنی رنگ چاپ کم رنگ تر هستش...
میخواستم بدونم که نوع رنگ هارو چی انتخاب کنم یعنی به چه صورتی با رنگ ها کار کنم که موقع چاپ همونطوری چاپ بشه و نیازی به پر رنگ شده نداشته باشه...
سوال دوم من اینه که میخواستم بدونم که چه شکلی میشه فهمید که چه براشی چه کاری انجام میده...
آحه من یه Pack براش دان کردم و وقتی که میخوام دونه دونه Load کنم طول میکشه...اگه راهی هستش که بشه فهمید به چه صورت هستش ممنون میشم...
در ضمن اگه کار هم از دستتم بر بیاد توی تخصص خودم جبران میکنم... :20:

ar.behnam
04-05-2009, 23:45
2 تا مسئله هست دوست من
1-رنگ مانیتور
2-نوع رنگ
واسه راه حلش :
1: با استفاده از نرم افزار مانیتور یا با استفاده از گزینه ای که توی کنترل پانل وجود داره شکل یه زنه ...! با گذرووندن مراحل تست شما رنگی که در چاپ میبینید در مانیتور میبینید
2-برای این مورد توی فتوشاپ مد رو روی cmyk بگذارید نه RGB
lموفق باشید .

huti_421
05-05-2009, 00:09
خوب اول بیا در تخصصت یه کاری واسه ما انجام بده تا منم جوابت رو بدم :دی

برای اینکه طرحتون رو بعد از چاپ و با اون رنگ ببینید کافیه از منوی Image از بخش Mode اون رو بذارید روی CMYK حالا ممکنه تصویرت بی روح بشه ، بهتره برای رفع این مشکل با استفاده از بخش Color Balance که ctrl + B هست رنگ رو شفاف و بهتر بکنی

تصویر و ابعاد نهایی رو میتونید از بخش view و گزینه ی print size ببینید

نرم افزار هم برای چک کردن تک تک براش ها abrViewer هست که میتونی دانلود و نصب کنی !!!

در ضمن برای هر سوالت تاپیکی مجزا بزن تا قاطی پاتی نشه ( جزو قوانین این قسمت هست )

b3dnet
05-05-2009, 00:29
ممنون از هر دو دوست عزیز
Huti جان کاری داری بگو حتما جبران میکنم...