ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای تحلیل کد

Tom Clancy's
04-05-2009, 21:33
دوستان من یه تاپیک زدم برای کمک در ساخت برنامه on screen keyboard اما کسی کد نذاشت
خودم سورس ای برنامه رو پیدا کردم اما چون با c کار نکردم نمیتونم باهاش کار کنم
دوستانی که بلدن اگه لطف کنن بگن که این کد چه جوری کار میکنه ممنون میشم

میخوام یه برنامه درست کنم که یه کلید رو توی یک حلقه قرار بده و اونو تکرار کنه.یعنی به طور پشت سر هم زده بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hoax3r
06-05-2009, 17:12
سورست با MFC یکی رو میخواد که با این کتابخانه آشنا باشه،
کلید رو میخوای به برنامه خاصی بفرستی؟ بیشتر توضیح بده می خوای چه کار کنی شاید راه بهتری بشه برای کارت پیدا کرد

Tom Clancy's
06-05-2009, 18:48
سورست با MFC یکی رو میخواد که با این کتابخانه آشنا باشه،
کلید رو میخوای به برنامه خاصی بفرستی؟ بیشتر توضیح بده می خوای چه کار کنی شاید راه بهتری بشه برای کارت پیدا کرد

یه برنامه خیلی ساده
مثلا براش مشخص کنم کلید K رو 10 بار پشت سر هم تکرار کنه
درواقع من کلید رو نزنم کد رو داخل یک حلقه قرار بدم اون انجام بده

hoax3r
06-05-2009, 23:26
من قبلا با توابع SendMessage و پیام های WM_KEYDOWN و WM_KEYUP یه برنامه ساخته بودم
که تقریبا این کارو میکرد ولی متاسفانه به نظر میاد پاکش کردم باید هندل اون پنجره رو به این تابع بدی
اگه یه دگمه باشه باید هندلشو داشته باشی، چون تا جایی که میدونم همیجوری
یه دگمه رو نمیشه رو هوا بفرستیم حتما باید به یه پنجره باشه
خودت یه تلاشی بکن اگه نشد شاید بتونم یکی برات بسازم،

Tom Clancy's
07-05-2009, 12:45
من قبلا با توابع SendMessage و پیام های WM_KEYDOWN و WM_KEYUP یه برنامه ساخته بودم
که تقریبا این کارو میکرد ولی متاسفانه به نظر میاد پاکش کردم باید هندل اون پنجره رو به این تابع بدی
اگه یه دگمه باشه باید هندلشو داشته باشی، چون تا جایی که میدونم همیجوری
یه دگمه رو نمیشه رو هوا بفرستیم حتما باید به یه پنجره باشه
خودت یه تلاشی بکن اگه نشد شاید بتونم یکی برات بسازم،

دوست عزیز چون من با C آشنایی ندارم فکرنکنم بتونم بسازم اگر براتون زحمتی نیست یه برنامه بسازید برای کلید CTRL که بشه نعداد دفعات تکرارش رو مشخص کرد
ممنون:10:

hoax3r
08-05-2009, 17:55
این برنامه رو ساختم، به دو صورت کار میکنه اگه قسمت repeat رو 0 بزاری تا موقعی که دکمه Stop رو نزنی دکمه مورد نظر رو میزنه
ولی اگه یه عددی وراد کنی به همون اندازه دکمه رو میزنه
قبل استفاده هم یه آیکون هدف هست اونو بنداز روی اون قسمت پنجره که باید دکمه بهش فرستاده بشه،
همه کلیدها رو هم پشتیبانی نمیکنه مثلا حروف و اعداد کار میکنه یکسری دکمه های دیگه هم هست که باید اسمشو بنویسی
مثل اینا (دقیقا به همین شکل باد وارد بشه)

البته خیلی کامل نیست، سورسشو گزاشتم خاستی تغییرش بده چون ممکنه دیر به دیر به فروم سر بزنم
ولی اگه کار نکرد باید یکم توضیح بدی که دکمه رو میخوای به چی بفرستی

Tom Clancy's
10-05-2009, 18:37
این برنامه رو ساختم، به دو صورت کار میکنه اگه قسمت repeat رو 0 بزاری تا موقعی که دکمه Stop رو نزنی دکمه مورد نظر رو میزنه
ولی اگه یه عددی وراد کنی به همون اندازه دکمه رو میزنه
قبل استفاده هم یه آیکون هدف هست اونو بنداز روی اون قسمت پنجره که باید دکمه بهش فرستاده بشه،
همه کلیدها رو هم پشتیبانی نمیکنه مثلا حروف و اعداد کار میکنه یکسری دکمه های دیگه هم هست که باید اسمشو بنویسی
مثل اینا (دقیقا به همین شکل باد وارد بشه)

البته خیلی کامل نیست، سورسشو گزاشتم خاستی تغییرش بده چون ممکنه دیر به دیر به فروم سر بزنم
ولی اگه کار نکرد باید یکم توضیح بدی که دکمه رو میخوای به چی بفرستی

دوست عزیز خیلی ممنونم از شما
برنامه کارکرد
اما اگر بخوای هندل یه بازی رو پیدا کنی باید چکار کنم؟
چون بازیا مینیمایز نمیشن

hoax3r
11-05-2009, 09:15
حدس زده بودم که احتمالا برای بازی می خواین، گرفتن هندل از بازی ها کار ساده ای نیست
چون یک شی اونجا ممکنه از صد ها آبجکت مختلف درست شده باشه شاید حتی از این طریق غیر ممکن هم باشه
فکر کنم باید دنبال راه بهتری باشین مثل دسکاری خود بازی یا ...